Jump to content

Eμφάνιση εικόνων στο Outlooκ

nikpony

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω ένα προβληματάκι με την εμφάνιση εικόνων σε Outlook Express και 2003,συγκεκριμένα στις υπογραφές που έχω ορίσει δεν εμφανίζονται οι εικόνες που έχω βάλει για κάποιο λόγο ασφαλείας πιθανολογώ. Έχω κάνει τα πάντα και λύση δεν βρίσκω.Έχω πάει απο επιλογές ρυθμίσειες κάπου που λέει εμφάνιση εικόνων κλπ κλπ,τι στα Activex ενεργοποίησα τι όχι και πάλι τίποτα!Παρακαλώ επειγόν βοήθεια.

Τις εικόνες από που τις "τραβάς" ? Είναι τοπικά στο δίσκο σου?

Το html που έχεις φτιάξει για υπογραφή, έχει σωστά paths για τις εικόνες?

Ναι τοπικά στο δίσκο εννοείται.Υπάρχει περίπτωση για το Outlook 2003 να τις κόβει το NOD32;Όσο για το Express είχα φτιάξει HTML για υπογραφή με την εικόνα στον ίδιο φάκελο αλλά πάλι τζίφος!

Αν αυτή τη σελίδα που έχεις φτιάξει σαν υπογραφή, την ανοίξεις με τον ΙΕ, θα φανεί κανονικά?

Τότε δε νομίζω ότι έχει να κάνει με antivirus ή κάτι άλλο...

Μέσα από το Outlook δες τι παίζει. Στις ρυθμίσεις των υπογραφών έχει κάτι που να μην είσαι σίγουρος?

Δεν έχει και τίποτα το περίεργο στις ρυθμίσεις των υπογραφών.Δεν ξέρω,έχω σηκώσει τα χέρια!Help!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.