nikpony Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2008 Καλησπέρα παιδιά!Έχω ένα προβληματάκι με την εμφάνιση εικόνων σε Outlook Express και 2003,συγκεκριμένα στις υπογραφές που έχω ορίσει δεν εμφανίζονται οι εικόνες που έχω βάλει για κάποιο λόγο ασφαλείας πιθανολογώ. Έχω κάνει τα πάντα και λύση δεν βρίσκω.Έχω πάει απο επιλογές ρυθμίσειες κάπου που λέει εμφάνιση εικόνων κλπ κλπ,τι στα Activex ενεργοποίησα τι όχι και πάλι τίποτα!Παρακαλώ επειγόν βοήθεια.
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #2 Μάρτιος 4, 2008 Τις εικόνες από που τις "τραβάς" ? Είναι τοπικά στο δίσκο σου?Το html που έχεις φτιάξει για υπογραφή, έχει σωστά paths για τις εικόνες?
nikpony Μάρτιος 5, 2008 Author #3 Μάρτιος 5, 2008 Ναι τοπικά στο δίσκο εννοείται.Υπάρχει περίπτωση για το Outlook 2003 να τις κόβει το NOD32;Όσο για το Express είχα φτιάξει HTML για υπογραφή με την εικόνα στον ίδιο φάκελο αλλά πάλι τζίφος!
Wizard! Μάρτιος 5, 2008 #4 Μάρτιος 5, 2008 Αν αυτή τη σελίδα που έχεις φτιάξει σαν υπογραφή, την ανοίξεις με τον ΙΕ, θα φανεί κανονικά?
Wizard! Μάρτιος 5, 2008 #6 Μάρτιος 5, 2008 Τότε δε νομίζω ότι έχει να κάνει με antivirus ή κάτι άλλο...Μέσα από το Outlook δες τι παίζει. Στις ρυθμίσεις των υπογραφών έχει κάτι που να μην είσαι σίγουρος?
nikpony Μάρτιος 5, 2008 Author #7 Μάρτιος 5, 2008 Δεν έχει και τίποτα το περίεργο στις ρυθμίσεις των υπογραφών.Δεν ξέρω,έχω σηκώσει τα χέρια!Help!
Wizard! Μάρτιος 5, 2008 #8 Μάρτιος 5, 2008 Εκεί που κάνει preview την υπογραφή, δεν τη βλέπεις κανονικά?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.