Jump to content

Αγορά πληκτρολογίου

NikMark

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες.

Σε καμιά ωρίτσα βγαίνω να αντικαταστήσω ολοκληρωτικά πλέον το σετάκι MX 3000 ( Logitech ), ασύρματο.

Λέγοντας οριστικά, εννοώ πως το ποντίκι το έχω ήδη αντικαταστήσει με το Microsoft Habu ( ενσύρματο ), καθότι δεινός Gamer, είχα κάπως απογοητευτεί απ'το ασύρματο και κάπως λογικό, ε; Το πληκτρολόγιο και οι χρόνοι απόκρισης του καθώς και η γενικότερη ταχύτητά του, δεν με ενοχλούσαν.

Συνεπώς, παίδες, αυτά που με ενδιαφέρουν στο πληκτρολόγιο, είναι, κυρίως η εμφάνιση, η ποιότητα, ο θόρυβος και η μαλακότητα των πλήκτρων και γενικότερα, η βολικότητα.

Είμαι ανάμεσα στα δυο που σας δείχνω και σε περίπτωση που κάποιος τα έχει δοκιμάσει ( έστω ένα εκ των 2 ), θα ήθελα να μου παραθέσει μια γνώμη.

Όπως προέιπα, προόριζεται για Gaming ( με τις άνω ιδιάζουσες προυποθέσεις ) και γενικότερα Multimedia εφαρμογές. Για φραμπαλά δηλαδή.

ΥΓ 1. Είδα επί παραδείγματι και το Gaming G11 αλλά δεν μ'άρεσε καθόλου, σαν παιχνιδάκι μου φάνηκε και όσα παιχνίδια και να παίζω, τα έξτρα κουμπάκια και μπινελίκια, δεν πρόκειται ποτέ να τα χρησιμοποιήσω.

ΥΓ 2. Δέχομαι και άλλες προτάσεις αλλά υπ'όψιν άνω των 70 ευρώ για πληκτρολόγιο και μόνο, απλά δεν γουστάρω να δώσω.

ΥΓ 3. Φώτο 1 = MS Natural Ergo 40 Ευρώ Φώτο 2 = Logitech Wave 50 Ευρώ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :flower:

post-7238-1416073407,0698_thumb.jpg

post-7238-1416073407,3197_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.