junior-21- Μάρτιος 5, 2008 #21 Μάρτιος 5, 2008 Sofix, εχεις δίκιο, τα παζάρια παίζουν μόνο Στουρνάρη που είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Γενικότερα, αν μέχρι 220 μπορεί κάποιος να βρεί factory overclocked 8800gt, τότε αξίζει. Αλλιώς για περισσότερα, ας πάρει καλύτερα την πιο φθηνή 8800gts. Εγώ με αυτό το επιχείρημα διάλεξα...
The Blackjohn Μάρτιος 5, 2008 #22 Μάρτιος 5, 2008 Sofix, εχεις δίκιο, τα παζάρια παίζουν μόνο Στουρνάρη που είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Γενικότερα, αν μέχρι 220 μπορεί κάποιος να βρεί factory overclocked 8800gt, τότε αξίζει. Αλλιώς για περισσότερα, ας πάρει καλύτερα την πιο φθηνή 8800gts. Εγώ με αυτό το επιχείρημα διάλεξα...Να ρωτησω κατι πανω σε αυτο?Γιατι μπορει να μην το διατυπωσα σωστα πριν.Αν παρει καποιος μια o.c. 8800, αυτη θα εχει τη δυναντοτητα σε περετερο OC σε σχεση με μια που δεν ηταν απο την ΄΄μαμ΄΄ της OC.(π.χ. θυμαμαι η 8800 Ultra δεν επερνε πανω απο 612)
junior-21- Μάρτιος 5, 2008 #23 Μάρτιος 5, 2008 Είχα 8800 ultra και σε πληροφορώ ότι πηγαίνει πολύ παραπάνω από 612 Λογικά θεωρώ ότι έχει καλύτερες πιθανότητες μια factory overclocked να πηγαίνει ακόμα παραπάνω, γιαυτό άλλωστε την πήρα,θα την δοκιμάσω το απόγευμα και θα δώ (ελπίζω να πηγαίνει!)
The Blackjohn Μάρτιος 5, 2008 #24 Μάρτιος 5, 2008 Είχα 8800 ultra και σε πληροφορώ ότι πηγαίνει πολύ παραπάνω από 612 Λογικά θεωρώ ότι έχει καλύτερες πιθανότητες μια factory overclocked να πηγαίνει ακόμα παραπάνω, γιαυτό άλλωστε την πήρα,θα την δοκιμάσω το απόγευμα και θα δώ (ελπίζω να πηγαίνει!) Οκ!! Αυτο ηθελα να μαθω! Ευχαριστω. Μιας κ την αναφεραμε... Συγκριτα η καρτα που πηρες με μια ULTRA τι διαφορες σε επιδοσεις εχει στα παιχνιδια που κυκλοφορουν εως σημερα? Δηλ. Αν μπορουσαμε να την χαρακτηριζαμε με ποσοστο επι της %, ποσο θα επερνε? (περιπου δηλ. 10-20% πιο αργη κτλ...)
junior-21- Μάρτιος 5, 2008 #25 Μάρτιος 5, 2008 Θέλω να πιστεύω ότι την overclocked ultra δεν την φτάνει με τίποτα η gt, αλλά θα το διαπιστώσω και στην πράξη και θα σου πώ. Αλλά και να συμβαίνει αυτό, απλά σκέψου ότι : 1Χ8800 ultra = 3X8800gt σε λεφτά σχεδόν!!!
The Blackjohn Μάρτιος 5, 2008 #26 Μάρτιος 5, 2008 Συγκρινοντας ''μαμα'' Ultra με OC GT Εννοουσα - αλλα λογο χρονου δεν προλαβαινω να εκφραζομαι σωστα!Στατιστικα για να καταλαβω που κυμαινεται η διαφορα.Μιας κ GT δεν εχω δει ποτε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.