Jump to content

Επιλογή 8800gt

alexisgt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω καταλήξει να πάρω μια 8800gt 512mb

(αν έχω χάσει καμιά εξέλιξη ανάμεσα 8800gt vs 9600gt ενημερώστε με..)

Το θέμα τώρα λοιπόν είναι ποιά απ' όλες...?

Να πάρω την πιο φθηνή ή υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει για κάτι...?

Ευχαριστώ!

Α) Την πιο φτηνή

Β) Την πιο ακριβή :hehe:

Γ) Την πιο όμορφη

Δ) Αυτή με το καλύτερο bundle

Ε) Αυτή που σου ακούγεται καλύτερα στο αυτί

Διάλεξε μια από τις περιπτώσεις. Εγώ προτιμώ την πρώτη

μπορείς και να λες δυνατά ονόματα και να δεις τι σου αρέσει καλύτερα.. ασους πχ ακούγεται καλύτερα πάντα..

(πέρα απο το οφ τόπικ έχουνε καμία ουσιαστική διαφορά?)

Διάλεξε μια από τις περιπτώσεις. Εγώ προτιμώ την πρώτη

Τώρα το 'πιασα... :toomuchne

Κ εγώ την πρώτη προτιμώ... :T:

Δες και καμμία overclocked σε 650/1620/1900 με καλύτερο σύστημα ψύξης - εχουν κανα 20άρικο παραπάνω.

Δες και καμμία overclocked σε 650/1620/1900 με καλύτερο σύστημα ψύξης - εχουν κανα 20άρικο παραπάνω.

όπως..?

απο που την πήρες?

έχεις κάποιο link?

Στο skroutz μόνο απο pixmania μου βγάζει...

(έχει μεταφορικά αυτό, δεν έχει..?)

οποιαδηποτε 8800gt με μια αλλη ψυκτρα,χτυπαει αυτα τα ρολογια(700-2000) και ισως και λιγο καλυτερα στο core...

με τιμες πλεον ακομα κ στα 185 για μια 8800GT σου μενουν κ απο 17(accelero S1) εως 40(ΗR-03) για μια σοβαρη ψυκτρα...

δεν βρισκω το λογο να δωσεις 245 για zotac και να παρεις μια καρτα με την original ψυξη που εχουν ολες οι 8800GT και που στο κατω κατω θα στοιχισει ακριβοτερα,αν κανεις τα μαθηματικα που ανελυσα απο πανω...

βεβαια,περι ορεξεως...

όπως..?

Εγώ πήρα την ecs από πλαίσιο με 218 νομίζω. Έχει accelero s1 με optional ανεμιστήρες και είναι χρονισμένη 650/950 όπως μου βγάζει το gpuz. Το πλαίσιο στη σελίδα του λέει 600/900 αλλά απότι είδα και σε reviews ειναι overclocked.

245 φίλε sofix δεν τα έδινα με τίποτα, αφού από 260 βρίσκεις 8800 gts... Απλά για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί με o/c, είναι μια πολύ τίμια λύση

η μπορείς απλά να πάρεις την πιο απλή έκδοση της κάρτας από μία εταιρεία που βγάζει και OC (πχ EVGA,XFX,ZOTAC) εκδόσεις και να της περάσεις μετά το BIOS της OC έκδοσης. Εγώ πήρα μία XFX Alpha Dog Edition την απλή και την έκανα ΧΧΧ.

η μπορείς απλά να πάρεις την πιο απλή έκδοση της κάρτας από μία εταιρεία που βγάζει και OC (πχ EVGA,XFX,ZOTAC) εκδόσεις και να της περάσεις μετά το BIOS της OC έκδοσης. Εγώ πήρα μία XFX Alpha Dog Edition την απλή και την έκανα ΧΧΧ.

Kαι αυτό δεν απευθύνεται σε όλους τους υποψήφιους αγοραστές! Δεν έχουν όλοι τις γνώσεις ή την τόλμη να κάνουν κάτι τέτοιο! Και με τα ρολόγια, δεν πάνε όλες το ίδιο, μου έχει τύχει σε asus και με διαφοροποιημένο cooler να τρώω μούτζα στα 710 @ core :(

Ξέρουμε αν καποια απο όλες τις μαρκες των 8800GT που κυκλοφορούν ειναι πιο επιρεπης στο O.C.?

Ωστε να επιλεξουμε αυτην...?

σωστος ο παιχτης!

αλλα οπως καταλαβαινεις,οταν σε ενα θεμα,μιλαμε με νουμερα,τιμες και τι συμφερει τελικα και τι να προτεινεις στο κατω κατω σε ενα αλλο παλικαρι, καπου στην Ελλαδα,που θελει μια 8800GT, το "παζαρι" δεν αποτελει επιχειρημα..καθοτι δεν ειμαι σιγουρος αν παει η ρουλα στο μουλτιραμα κατω ραχουλας,οτι θα της κανουν σκοντο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.