AN7 OverClocker Μάρτιος 8, 2008 #181 Μάρτιος 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ARMNR2MKRlMBwm δεν ήθελες?
AN7 OverClocker Μάρτιος 8, 2008 #182 Μάρτιος 8, 2008 OMGhttp://www.youtube.com/watch?v=rUvL0JLQhqEhttp://www.youtube.com/watch?v=XCKuZPUn2nQhttp://www.youtube.com/watch?v=FZfB5sx6QAshttp://www.youtube.com/watch?v=wj283razwgo
HuLuVuZ Μάρτιος 11, 2008 #183 Μάρτιος 11, 2008 Βασικά είναι τρελή video-απάντηση στο quote:Άλλο να πηγαίνει ευθεία σε δρόμο με 4-5 λωρίδες και διάζωμ στη μέση και να έχεις 2-3 τρελούς να βγαίνουν από το car όπως στο video και άλλο να τη βλέπεις σουμάχερ στον κάθε καρόδρομο ή μέσα στη πόλη. Για πες μου, αν ένας από αυτούς για κάποιο λόγω έπεφτε, τα αυτοκίνητα που έρχονταν από πίσω τι θα γινόταν???
Wizard! Μάρτιος 11, 2008 #184 Μάρτιος 11, 2008 Πάρτε κι άλλα να δω που θα τα βάλετε ρεεεεεεεεεεεεεεε! http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=881184&lngDtrID=251
bleo8onhs Μάρτιος 11, 2008 #185 Μάρτιος 11, 2008 @cptkoulis: Εγώ δεν παρκάρω ποτέ ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλά ΑΝ το έκανα, έτσι θα την έβαζα. Ξέρεις γιατί? Γιατί τα ΖΩΑ μου έχουν ρίξει 4 φορές μηχανές κάτω και φυσικά έφυγαν χωρίς να αφήσουν στοιχεία. Μιά φορά μόνο βρήκα μάρτυρες και τΗν κυνήγησα και πληρώθηκα. Μιά πτώση στο Varadero, μπορεί να κοστίσει από 300€ ως 1500€ ανάλογα με το πόσο άτσαλα θα πέσει. Θα το ρίσκαρες?Και αν wizzy περάσει κανένας και στην ρίξει κατά λάθος έτσι όπως είναι οριζόντια...?? Πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι πολύ εκνευριστικό να ψάχνεις να παρκάρεις μία ώρα και να πέφτεις πάνω σε μηχανές που πιάνουν μια δυο θέσεις!Οσο για τις σφήνες, γιατί να πάρεις μηχανή αν δεν κάνεις σφήνες, ελιγμούς κτλ? Προσεκτικά και οι μηχανές και τα αυτοκίνητα και μια χαρά πάνε όλοι στον προορισμό τους.Εγώ αυτό που θα πρότεινα στον φράγμα είναι να τα ρίχνει και τα δύο κάτω όποτε τα βρίσκει.. 'Η η τιμιότερη λύση είναι να του πεις ότι αν συνεχίσεις θα την πληρώσει το TT σου.
Wizard! Μάρτιος 11, 2008 #186 Μάρτιος 11, 2008 Και αν wizzy περάσει κανένας και στην ρίξει κατά λάθος έτσι όπως είναι οριζόντια...?? Πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι πολύ εκνευριστικό να ψάχνεις να παρκάρεις μία ώρα και να πέφτεις πάνω σε μηχανές που πιάνουν μια δυο θέσεις! Να δω μηχανή που καταφέρνει να καταλάβει 2 θέσεις και τι στον κόσμο...! Κι δεν πέφτει καταλάθος η μηχανή (βάρους 100+ κιλών)... Μόνο αν τη σπρώξει αμάξι. Κι όταν τη βάζεις ανάμεσα είναι το πιό πιθανό, ενώ στο παράλληλο, πολύ απίθανο. Για να μην αναφερθώ σε τέτοιες βαρβαρότητες: http://giromiro.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html Οσο για τις σφήνες, γιατί να πάρεις μηχανή αν δεν κάνεις σφήνες, ελιγμούς κτλ? Προσεκτικά και οι μηχανές και τα αυτοκίνητα και μια χαρά πάνε όλοι στον προορισμό τους. Έχεις μπερδέψει τη σφήνα με τη διήθηση Εγώ αυτό που θα πρότεινα στον φράγμα είναι να τα ρίχνει και τα δύο κάτω όποτε τα βρίσκει.. 'Η η τιμιότερη λύση είναι να του πεις ότι αν συνεχίσεις θα την πληρώσει το TT σου. Ωραία. Με τραμπουκισμούς λύνονται όλα...
cptkoulis Μάρτιος 12, 2008 #187 Μάρτιος 12, 2008 Να δω μηχανή που καταφέρνει να καταλάβει 2 θέσεις και τι στον κόσμο...!Εστω 2 διαδοχικες κενες θεσεις για αυτοκινητο,δλδ περιπου 8-9 μετρα.Αν ο μηχανοβιος παρκαρει παραλληλα με το πεζοδρομιο, στη μεση αυτου του χωρου μενουν λιγοτερα απο 4 μετρα μπροστα και πισω απο τη μηχανη Κατι τετοια κανει ο "Varadero" της γειτονιας μου και με ωθησε να τον αναφερω στο thelab
Wizard! Μάρτιος 12, 2008 #188 Μάρτιος 12, 2008 Αυτό που λες ισχύει, αλλά: 1. Το κάνουν άπειρα αυτοκίνητα 2. Μπορεί όταν την έβαλε να ήταν κανονικά και να έμεινε ο χώρος μετά έτσι. 3. Σε λιγότερα από 4 μέτρα, παρκάρει smart
cptkoulis Μάρτιος 12, 2008 #189 Μάρτιος 12, 2008 Δε διαφωνω αδερφε... Αλλα οταν με την ακρη του ματιου σου βλεπεις ενα μεγαλο κενο,γκαζωνεις για να παρκαρεις εσυ πριν εμφανιστει κανας ninja απο το πουθενα Και οταν βλεπεις οτι και οι 2 θεσεις ειναι πιασμενες απο μια μηχανη... :wall:
Wizard! Μάρτιος 12, 2008 #190 Μάρτιος 12, 2008 Εγώ στη θέση σου θα τη μετακινούσα τόσο ώστε να χωρέσω. Έχει τύχει να μετακινήσω μηχανή, όχι για να παρκάρω, αλλά για να περάσω πεζός, κι αν τύχει να είναι κλειδωμένο το τιμόνι και δε μπορώ να την πάω όπου θέλω, τη βγάζω στη μέση του δρόμου...Είμαι μηχανόβιος, αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπό μας.
cptkoulis Μάρτιος 12, 2008 #191 Μάρτιος 12, 2008 Επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη,για μενα εξελιχθηκε προς λαθος κατευθυνσηΤο θεμα δεν ειναι "2Τ VS 4Τ" και ποιο ειναι καλυτερο αλλα "καλοι οδηγοι VS κακων οδηγων"Και η μηχανη και το αυτοκινητο εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.Και στις 2 κατηγοριες υπαρχουν καλοι "χρηστες" και κακοι.Οι τελευταιοι ειναι το προβλημα μας
HuLuVuZ Μάρτιος 14, 2008 #192 Μάρτιος 14, 2008 Επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη,για μενα εξελιχθηκε προς λαθος κατευθυνσηΤο θεμα δεν ειναι "2Τ VS 4Τ" και ποιο ειναι καλυτερο αλλα "καλοι οδηγοι VS κακων οδηγων"Και η μηχανη και το αυτοκινητο εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.Και στις 2 κατηγοριες υπαρχουν καλοι "χρηστες" και κακοι.Οι τελευταιοι ειναι το προβλημα μας+1000000000000
Zarras Μάρτιος 14, 2008 #193 Μάρτιος 14, 2008 αυριο λεμε να παμε ωρωπο (10.30-11.00 θα ξεκινησουμε)zarras wizzard angelf fragmasgod και μαλλον και ο mortisboy εδω<-- ωρε δε μου βγαζει ολο το θρεντ οπως στη παλια vb, βγαζει μονο το ποστ μουμμμ εδω ισως..? λολοσοι πιστοι ...ποσταρετε
Wizard! Μάρτιος 14, 2008 #194 Μάρτιος 14, 2008 Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί γράφετε όλοι το Wizard με ΖΖ... Είμαι ΖΖορό? ΖΖετάς? ΖΖώο? ΖΖαβός? ΖΖτρουμπουλός? ΖΖτόινγκ? :X:
ΝTG Μάρτιος 14, 2008 #195 Μάρτιος 14, 2008 Επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη,για μενα εξελιχθηκε προς λαθος κατευθυνσηΤο θεμα δεν ειναι "2Τ VS 4Τ" και ποιο ειναι καλυτερο αλλα "καλοι οδηγοι VS κακων οδηγων"Και η μηχανη και το αυτοκινητο εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.Και στις 2 κατηγοριες υπαρχουν καλοι "χρηστες" και κακοι.Οι τελευταιοι ειναι το προβλημα μαςΣαν υστατη λυση μπορειτε οι καλοι οδηγοι να πατησετε (κυριολεκτικα) τους κακους οδηγους.ετσια) 8α ξεδωσετε και εσεις μια φορα. β)8α σταματησουν να υπαρχουν κακοι οδηγοι την αμεσως επομενη στιγμηΚαι οπως ειχε πει ενα κολληταρι παλια...."Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω."Υπομονη guys...πανω κατω 80 χρονια ζωης εχουμε..Προσπαθειστε απλα να ειστε οχι καλυτεροι ...αλλα πιο σωστοι οδηγοι απο τους γυρω σας.(σορρυ για το ανωθεν ποστ.....σκατοβδομαδα)εδιτΥ.ΓΚαλη βολτα οι αυριανοι ....μακαρι να ειχα διτροχο
bleo8onhs Μάρτιος 15, 2008 #197 Μάρτιος 15, 2008 Τραμπουκισμός είναι να την αφήνεις οριζόντια και να φεύγεις φίλε. Εφόσον έχεις την άνεση να την παρκάρεις σε μικρότερο χώρο, η συμπεριφορά σου είναι ίδια με εκείνη του παπάρα που παρατάει το αυτοκίνητό του μέσα στο δρόμο σε κανα δυο θέσεις και φεύγει, αδιαφορώντας για τους πάντες. Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι αφού δεν είχα ποτέ μηχανή δεν μπορώ να καταλάβω και τα προβλήματά τους.
Wizard! Μάρτιος 15, 2008 #198 Μάρτιος 15, 2008 Τραμπουκισμός είναι να την αφήνεις οριζόντια και να φεύγεις φίλε. Δε διαφωνώ σε αυτό που λες, διαφωνώ στον ορισμό. Πες το βλακεία, ηλιθιότητα, αδιαφορία, αλλά δεν είναι τραμπουκισμός. Τραμπουκισμός είναι η επίδειξη δύναμης με το να το σπάσεις, κλπ. Ξέρεις γιατί? Γιατί υπάρχει λύση: Τροχαία 1? 2? 10? Κάποτε θα βαρεθεί να πληρώνει κλήσεις...
astrolabos Μάρτιος 15, 2008 #199 Μάρτιος 15, 2008 Εδώ πάντως όσες φορές έχω καλέσει τροχαία, δεν έχει έρθει.
Wizard! Μάρτιος 15, 2008 #200 Μάρτιος 15, 2008 Για να έρθει πρέπει να υπάρχει λόγος, κι όχι απλή παράβαση. Πχ, να κλείνει διάβαση πεζών/ΑΜΕΑ, να είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Αν θέλεις να τον κυνηγήσεις για αυτό που είχε γραφτεί παραπάνω, δηλαδή κατάχρηση δικαιώματος, καλείς αστυνομία κι υποβάλεις μήνυση.Οι απλές παραβάσεις κι ειδικά το παράνομο παρκάρισμα, είναι τόσες πολλές που δεν ασχολούντε. Πάρε μια φορά τηλέφωνο για κάποιον που έχει κλείσει ράμπα ΑΜΕΑ (δυστυχώς δε θα δυσκολευτείς να βρεις...) και θα δείς σε πόση ώρα θα έρθουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.