HuLuVuZ Μάρτιος 6, 2008 #161 Μάρτιος 6, 2008 Οσον αφορα τη "διαμαχη" μεταξυ μηχανοβιων και αυτοκινιτακηδων.Ανηκω στους δευτερους και δεν εχω να χωρισω τιποτα με ατομα που φορανε στενα δερματινα ρουχα και γουσταρουν να εχουν κατι "δυνατο" αναμεσα στα σκελια τους.Επισης να πω οτι την επομενη φορα που θα πετυχω τυπο με μηχανακι να πηγαινει αναποδα στο δρομο και καλα χωρις να συμβαινει τιποτα ειμαι 50-50 να τον κλεισω και να κατεβω να τον γ@##$%. Εχουνε καταγρατζουνισει ολο το συμπαν με τα τιμονια. Εγω φταιω που εχω συνεχεια το νου μου στους καθρεφτες για να τους προσεχω. Φίλε παντού θα υπάρχουν κάφροι. Απλώς αν κάποιος με μηχανή κάνει @@ρια συνήθως την πλήρώνει ο ίδιος. Ενώ αν κάνει @@ρια κάποιος με car πέρνει και άλλους μαζί...
Athens2004 Μάρτιος 7, 2008 #164 Μάρτιος 7, 2008 lol , ηθελα να δώ τι θα γινόταν αν ξεκολούσε κανένας σύνδεσμος της πόρτας
sotiris Μάρτιος 7, 2008 #165 Μάρτιος 7, 2008 Βασικά είναι τρελή video-απάντηση στο quote:Ενώ αν κάνει @@ρια κάποιος με car πέρνει και άλλους μαζί...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 8, 2008 #167 Μάρτιος 8, 2008 lol , ηθελα να δώ τι θα γινόταν αν ξεκολούσε κανένας σύνδεσμος της πόρτας Σύνδεσμος αποκλείεται, αλλά η σόλα από την παντόφλα με τέτοια θερμοκρασία απορώ πως άντεξε : ) Γιώργη, πιστεύεις ότι αν πέσει πάνω σου νταλίκα, θα σε γλιτώσουν οι αερόσακοι? Η ζώνη θα σου σώσει τη ζωή, και δεν θα ακουμπήσεις καν στους αερόσακους. Αυτά εάν ο τρακτορας έρθει από το αντίθετο με 80 και εσύ πας με 60. Για άλλα δεν γνωρίζω.
Maximus Μάρτιος 8, 2008 #168 Μάρτιος 8, 2008 Και πάλι man, θες κάτι σε BMW, Mercedes, Audi, κτλ (δε λέω supercars, εδώ ο άλλος στην Κατερίνη με 270 και έζησε με μώλωπες - η Ferrari κομμάτια δεξιά-αριστερά), που κάθονται και τα δοκιμάζουν σε συγκρούσεις άνω των 120 χλμ/ώρα. Γι αυτό και αρκετά από αυτά δεν πλησιάζουν καν τα "5 αστέρια" κοροϊδίας της NCAP.
greekfragma Μάρτιος 8, 2008 Author #169 Μάρτιος 8, 2008 το οτι φοραω παντα ζωνη εννοειται ακομα και εαν προκειται για διαδρομη πολης ενος 15λεπτου.....δεν τιθεται θεμα σε αυτο.ημουνα πριν κανα μηνα στην αντιπροσωπεια για να αλλαξω τον προφυλακτηρα απο το παπι που με χτυπησε πισω.περνωντας απο το φανοποιειο με τον εκει υπευθυνο περασα και 3 ιδια με το δικο μου αυτοκινητα πολυ ασχημα χτυπημενα.επειδη κοντοσταθηκα και τον ρωτησα με ποσα χιλιομετρα εγιναν αυτα και εαν συνεβη κατι ασχημο μου ειπε το εξης.αυτα που βλεπεις εγιναν με ταχυτητες απο 120-160 χλμ μετωπικες κ πλαγιομετωπικες και το αλλο οχημα πηγαινε και αυτο με περιπου τα ιδια χλμ. ολοι φοραγαν ζωνη και ανοιξαν και οι αεροσακοι.με λιγα λογια κανεις δεν επαθε ουτε γρατσουνια.τα λογια του βεβαια σε καμια περιπτωση δεν με εφησυχαζουν στο να ειμαι στα @@ μου οταν οδηγαω γιατι εχω ασφαλες αυτοκινητο.......αλλα δεν αγχωνομαι σε ενα μεγαλο ταξιδι ειδικα στον κ@λοδρομο Κορινθο-Πατρων εαν συμβει καποια μετωπικη γιατι ετυχε να εχω απεναντι μου τον καθε βλακα που το παιζει σουμαχερ.
ΓιαγκΤ Μάρτιος 8, 2008 #170 Μάρτιος 8, 2008 Και πάλι man, θες κάτι σε BMW, Mercedes, Audi, κτλ (δε λέω supercars, εδώ ο άλλος στην Κατερίνη με 270 και έζησε με μώλωπες - η Ferrari κομμάτια δεξιά-αριστερά), που κάθονται και τα δοκιμάζουν σε συγκρούσεις άνω των 120 χλμ/ώρα. Γι αυτό και αρκετά από αυτά δεν πλησιάζουν καν τα "5 αστέρια" κοροϊδίας της NCAP.Yaris σου κάνει; P
Wizard! Μάρτιος 8, 2008 #171 Μάρτιος 8, 2008 Γιώργη, ξεχνάς μια λεΦτομέρεια.... Δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα SAAB... Για την ακρίβεια, ελάχιστα είναι. Οπότε αν θες να δούμε σύγκριση ασφάλειας μεταξύ SAAB και CBR1000RR, το βλέπουμε. Μη μου λες όμως για 8 αερόσακους και τρακαρίσματα με 120χαω όταν μιλάμε για Yaris, Focus, Leon, Aygo, και δεκάδες άλλα. Αν ήταν έτσι δε θα θρηνούσαμε νεκρούς κάθε ΣΚ.Επί τη ευκαιρία, 3ήμερο έχουμε. Να δούμε τη Δευτέρα πόσους νεκρούς θα έχουμε από αμάξια και πόσους από μηχανές...
astrolabos Μάρτιος 8, 2008 #172 Μάρτιος 8, 2008 Επί τη ευκαιρία, 3ήμερο έχουμε. Να δούμε τη Δευτέρα πόσους νεκρούς θα έχουμε από αμάξια και πόσους από μηχανές...Μακάβρια και αληθινή η σκέψη σου. Σκέφτεσαι να το διαβάζει κάποιος που δε θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα;
LevelOne Μάρτιος 8, 2008 #173 Μάρτιος 8, 2008 Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές δεν σκοτώνουν. Οι βλάκες σκοτώνουν. Οι βλάκες που καβάλησαν ενα ραλύ η οτιδήποτε νομιζωντας οτι πιάσαν τον παπά απο τα αχαμνα και βγαίνουν και οποιον πάρει ο χάρος. Οι βλάκες που κάθονται και πίνουν και μετα λένε με την οικογένεια να πάνε στην Πατρα να δουνε τον καρνάβαλο. Οι βλάκες που βγαίνουν στην εθνική με τις νταλίκες και τα λάστιχα απο τεφλόν και βαζουν γοπες στους ταχογραφους. Οι βλάκες που δεν εχουν φτιάξει μια πιστα με χαμηλο κοστος εισόδου, εστω και αφύλακτη, να παει ο κάθε μαρσιποφορος να βγάλει εκει τα αντερα του. Οι βλάκες που σβήνους τις κλήσεις εν οίδη χάριτος και τελος, εμεις που ανεχόμαστε ολους αυτούς τους βλάκες. Ξερετε ποσα αυτοκινητα κινητες-βομβες υπάρχουν εξω; Που εχουν να πάνε 20 χρονια στο ΚΤΕΟ και τα βλέπεις και πάνε σαν καβούρια; Αλλου η μούρη αλλού ο κώλος; Κανιες δεν κάνει τιποτα γι αυτο. Γιατι εδω στην ελλάδα ειμαστε λάτρεις του ωχαδερφισμου. Ολοι παραπονιομαστε και τιποτα δεν κάνουμε.
Athens2004 Μάρτιος 8, 2008 #174 Μάρτιος 8, 2008 Σύνδεσμος αποκλείεται, αλλά η σόλα από την παντόφλα με τέτοια θερμοκρασία απορώ πως άντεξε : ) Ξαναβλέποντας το βιντεάκι παρατηρώ πώς η ασφαλτος είναι με νερά , οπότε έχουμε εφαρμογή υδρόψυξης : p Νομιζω το βιντεάκι πρέπει να μετακινηθει στην αντιστοιχη κατηγορία !!!!!
AN7 OverClocker Μάρτιος 8, 2008 #175 Μάρτιος 8, 2008 Και πάλι man, θες κάτι σε BMW, Mercedes, Audi, κτλ (δε λέω supercars, εδώ ο άλλος στην Κατερίνη με 270 και έζησε με μώλωπες - η Ferrari κομμάτια δεξιά-αριστερά), που κάθονται και τα δοκιμάζουν σε συγκρούσεις άνω των 120 χλμ/ώρα. Γι αυτό και αρκετά από αυτά δεν πλησιάζουν καν τα "5 αστέρια" κοροϊδίας της NCAP. δεν θεωρώ κοροϊδία το EURONCAP. http://www.euroncap.com/tests.aspx Δές μερικά βιντεάκια
Maximus Μάρτιος 8, 2008 #176 Μάρτιος 8, 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση - in my opinion τουλάχιστον - ένα αμάξι που "φτιάχτηκε" για να πάρει τα 5 αστέρια, στα αστικής φύσης τεστ της NCAP, να αντέξει αυτά που αντέχουν τα BMW (τυχαίο παράδειγμα, αλλά έχω δει άπειρα βίντεο από τα τεστ τους με μετωπικές των 100++ χλμ/ώρα). Μπορεί η τεράστια πλειοψηφία των ατυχημάτων να είναι αστικά, με κάτω από 40-50 χλμ μέσο όρο, όμως εκεί και τα 5 αστέρια της Seat και τα 4 της BMW μια χαρά θα σε βγάλουν.Στα 150 όμως, δεν το βλέπω και πολύ καλά το Seat.
Athens2004 Μάρτιος 8, 2008 #179 Μάρτιος 8, 2008 αυτό δεν πιάνεται είναι απο έργο . [ 7αμεί το εργάκι πάντως . ]
sotiris Μάρτιος 8, 2008 #180 Μάρτιος 8, 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση - in my opinion τουλάχιστον - ένα αμάξι που "φτιάχτηκε" για να πάρει τα 5 αστέρια, στα αστικής φύσης τεστ της NCAP, να αντέξει αυτά που αντέχουν τα BMW (τυχαίο παράδειγμα, αλλά έχω δει άπειρα βίντεο από τα τεστ τους με μετωπικές των 100++ χλμ/ώρα). Μπορεί η τεράστια πλειοψηφία των ατυχημάτων να είναι αστικά, με κάτω από 40-50 χλμ μέσο όρο, όμως εκεί και τα 5 αστέρια της Seat και τα 4 της BMW μια χαρά θα σε βγάλουν. Στα 150 όμως, δεν το βλέπω και πολύ καλά το Seat. Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Δες και αυτό:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.