GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #61 Μάρτιος 4, 2008 μα το ότι έχεις μοτοσυκλέτα δεν καταργεί το αυτοκίνητο...φίλε μου κάνεις ένα μεγάλο λάθος...καταρχήν δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το ακουμπήσεις...εγώ προσωπικά αν πετύχω κάποιον να ακουμπάει την καλή μου τον έχω στείλει κανονικά...στο κάτω κάτω τα ίδια τέλη πληρώνουμε... ο όγκος του αυτοκινήτου δεν σου δίνει κανένα επιπλέον δικαίωμα...και σκέψου και την άλλη πλευρά... να έχεις μοτοσυκλέτα, να πληρώνεις τα ίδια με τα αυτοκίνητα και να μην βρίσκεις να παρκάρεις ή ο κάθε κάφρος να βάζει χέρι σε κάτι που σου ανήκει...μην λέμε ότι θέλουμε...Μαλλον δεν εχεις κατσει 45 λεπτα με 1 ωρα να κανεις κυκλους στα τετραγωνα να σου τελειωνει η βενζινα να εχει αναψει η μηχανη να εχεις ζαλιστει απο τα τετραγωνα και ξαφνικα να βλεπεις 5 τετραγωνα κατω και 4 τετραγωνα αριστερα μια θεση και ενα παπακι που στη τελικη μπορει να το βαλει και στο πεζοδρομιο..Ε ΟΧΙ.οπως ειπα θα το παρει και θα το σηκωσει και ας κατεβει κατω να μου ζητησει τα ρεστα.Δε κοιταω νομους εκει.κοιταζω τα νευρα μου.Και ποδηλατο δεν υπαρχει 12:30 το βραδυ οταν θες να πας παραλια...Συγκινωνια δε παιζει οταν τελευταια δρομολογια ειναι κατα τις 12 , εστω 1.αλλα και να ηταν καθε 5 λεπτα οκ.Αλλα οχι να περιμενω στη ποσειδωνος 25λεπτα να περασει εστω και ενα.Οποτε ναι , στο καδο μεσα θα το βαλω το παπακι και θα πω κ ενα τραγουδι
Maximus Μάρτιος 4, 2008 #62 Μάρτιος 4, 2008 Το ζήτημα είναι οι ανεγκέφαλοι μοτοσυκλετιστές, που επειδή έχουν καλύτερο οπτικό πεδίο νομίζουν ότι είναι King of the Road, να λιγοστέψουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι η ίδια τους η ζωή είναι το στοίχημα όταν κάνουν κάτι κουλά χωσίματα - ο οδηγός του αυτοκινήτου και δεν έχει καλή οπτική γωνία πάντα και ίσως να είναι και κουρασμένος από τη ρουτίνα του. Πρέπει λοιπόν να προσέχουν γιατί όχι μόνο ρεζιλεύουν τους σωστούς μοτοσυκλετιστές, αλλά αποτελούν κίνδυνο για όλους + τους εαυτούς τους.Όσον αφορά το παρκάρισμα, sorry κιόλας αλλά lol. Έχει πάρει η γάτα του γείτονα αυτοκίνητο, δε φταίνε τα μηχανάκια. Απλά γεμίσαμε με το κάθε μπασμένο που θέλει κάρο και την κάθε κυράτσα, 3πλάσια αυτοκίνητα στην Ελλάδα.
dark221416003258 Μάρτιος 4, 2008 #63 Μάρτιος 4, 2008 Μαλλον δεν εχεις κατσει 45 λεπτα με 1 ωρα να κανεις κυκλους στα τετραγωνα να σου τελειωνει η βενζινα να εχει αναψει η μηχανη να εχεις ζαλιστει απο τα τετραγωνα και ξαφνικα να βλεπεις 5 τετραγωνα κατω και 4 τετραγωνα αριστερα μια θεση και ενα παπακι που στη τελικη μπορει να το βαλει και στο πεζοδρομιο..Ε ΟΧΙ.οπως ειπα θα το παρει και θα το σηκωσει και ας κατεβει κατω να μου ζητησει τα ρεστα.Δε κοιταω νομους εκει.κοιταζω τα νευρα μου.Και ποδηλατο δεν υπαρχει 12:30 το βραδυ οταν θες να πας παραλια...Συγκινωνια δε παιζει οταν τελευταια δρομολογια ειναι κατα τις 12 , εστω 1.αλλα και να ηταν καθε 5 λεπτα οκ.Αλλα οχι να περιμενω στη ποσειδωνος 25λεπτα να περασει εστω και ενα.Οποτε ναι , στο καδο μεσα θα το βαλω το παπακι και θα πω κ ενα τραγουδι δηλαδή ότι ο τόπος έχει γεμίσει αυτοκίνητα δεν σε ενοχλεί... σε ενοχλεί το παπάκι... πρόσεχε μόνο να μην βρεθείς εσύ τελικά στον κάδο... :hehe::hehe:
ea6gka Μάρτιος 4, 2008 #64 Μάρτιος 4, 2008 οι ανεγκεφαλοι στα 4τροχα ειναι μακραν περισσοτεροι σε αναλογια. Οι μοτοσυκλετιστες εχουν και μια κουλτουρα πανω τους , ειναι τυχαιο οτι ολοι οι 2τροχοι ειναι οι καλυτεροι οδηγοι 4τροχων που ξερω?
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #65 Μάρτιος 4, 2008 δηλαδή ότι ο τόπος έχει γεμίσει αυτοκίνητα δεν σε ενοχλεί...σε ενοχλεί το παπάκι... πρόσεχε μόνο να μην βρεθείς εσύ τελικά στον κάδο... :hehe::hehe: ποιος σου ειπε οτι δε με ενοχλει ; ποιος σου ειπε δεν θεωρω γελοιο η καθε οικογενεια να εχει 3-4 αμαξια ; Αλλα οταν εμεις εχουμε ενα αμαξι στην οικογενεια και τις κοντινες αποστασεις τις κανω με το ποδηλατο , στη δουλεια πηγαινω με τη συγκινωνια , και το αμαξι σε ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις το βγαζω , πως θα βρω το δικιο μου ;υπαρχει κατι που να με καλυπτει ; Δε νομιζω να μη κανω ολα αυτα που προτεινετε.(ποδια -45 λεπτα περπατημα απο δουλεια) , τρολευ για να παω δουλεια - ποδηλατο για να παω σε κοντινες αποστασεις (και εννοω καλλιθεα - π.φαληρο ).Οριστε ,εγω ειμαι σωστος , οι αλλοι ειναι? οχι ,οποτε κοιταζω τη παρτη μου.
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #66 Μάρτιος 4, 2008 μα το ότι έχεις μοτοσυκλέτα δεν καταργεί το αυτοκίνητο...φίλε μου κάνεις ένα μεγάλο λάθος... καταρχήν δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το ακουμπήσεις... εγώ προσωπικά αν πετύχω κάποιον να ακουμπάει την καλή μου τον έχω στείλει κανονικά... στο κάτω κάτω τα ίδια τέλη πληρώνουμε... ο όγκος του αυτοκινήτου δεν σου δίνει κανένα επιπλέον δικαίωμα... και σκέψου και την άλλη πλευρά... να έχεις μοτοσυκλέτα, να πληρώνεις τα ίδια με τα αυτοκίνητα και να μην βρίσκεις να παρκάρεις ή ο κάθε κάφρος να βάζει χέρι σε κάτι που σου ανήκει... μην λέμε ότι θέλουμε... Είμαι ένα βράδυ μοναστηράκι και έχω παρκάρει κανονικότατα. Καθώς πάω προς το αυτοκίνητο βλέπω παπάκι σίριζα πίσω μου παρκαρησμένο...λίγο πριν φτάσω στο αυτοκίνητο έρχεται τυπάς με εντούρο και το βάζει σύριζα μπροστά μου. Ο διάλογος ήταν ο εξής. -Ρε μάγκα δεν περιμένεις λίγο να φύγω Κάνει πως δεν με άκουσε. Οπότε πάω με ένα παιδί απ την παρέα να το μετακινήσω για να βγώ..αλλιώς όσες μανούβρες και να έκανα δεν έβγαινα..σίριζα και τα 2. Εκεί που το μετακινώ έρχεται και μου ζητάει τα ρέστα με διάθεση για ξύλο. Σε αυτή τη περίπτωση δεν έπρεπε να του σπάσω την μηχανή και τον ίδιο μαζί? Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που μου έχει τύχει. Όταν ξέρουμε τι προβλήματα έχουμε με το παρκινγκ,για να είμαστε καλά και μείς με τα αυτοκίνητα πρέπει να είσαστε καλά και σεις με τις μηχανές Το να την βάλεις πάνω στο πεζοδρόμιο δεν είναι τπτ,το να μου πιάνεις μια θέση παρκινγκ όμως και να ψάχνω να βρώ 1 ώρα θέση....είναι πολύ πιο βαρύ. Επίσης ένα άλλο περιστατικό,κουφό(δεν το βάζω για σύγκριση και ουδεμία σχέση έχει με το θέμα, απλα τώρα το θυμήθηκα και ήθελα να το γράψω) Τόπος:Αγία Παρασκευή,Μεσογείων)απέναντι απ τον Λαινόπουλο,κάτω απ το κτήριο της Νοκια. Περιγραφή: Περιμένω στην στάση του λεωφορείου. Έρχεται λεωφορείο...μαζί και ένας παπόβιος χωμένος ανάμεσα σε λεωφορείο και πεζοδρόμειο...καθώς ανεβαίνω πάνω στο λεοφωρείο...ο τυπάς κατεβάζει σταντ πάνω στον δρόμο και ανεβαίνει να πάει στο περίπτερο(50μ πιο πάνω)...το πεζοδρόμιο εκεί έχει πλάτος 3μ κυριολεκτικά. Του λέω,ρε μάγκα γιατι δεν το ανεβάζεις άνω στο πεζοδρόμιο?τόσο χώρο έχει? Απάντηση? Καμία..μόνο με κοίταγε με το ύφος.."Θα σου γ@μησω ρε" Μιας και αναφέρθηκαν τα ποσοστά ανεγκέφαλων. Τα ποσοστά είναι ίδια. Η διαφορά? Ότι ο μηχανόβιος θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά.Άμα πιστεύεται ότι δεν σας προσέχουν στον δρόμο,προσέχετε εσείς περισσότερο γιατί μπορείτε λόγο οπτικού πεδίου Λάθος μέν,δεν γίνεται αλλιώς. Πόσες φορές μου χώθηκε μηχανή ενδιάμεσα απο 2 αυτοκίνητα και με πέρασε με 30χλμ παραπάνω? Που να προλάβω να τον δώ? Αν κοιτάω συνέχεια καθρέφτες δεν θα μπορώ να πηγαίνω ευθεία.
DarkSaga Μάρτιος 4, 2008 #67 Μάρτιος 4, 2008 καλό πάντως είναι να μη μεταφέρεις τα παπάκιακαι ειδικά στη Ν.ιωνία....
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #68 Μάρτιος 4, 2008 Είμαι ένα βράδυ μοναστηράκι και έχω παρκάρει κανονικότατα.Καθώς πάω προς το αυτοκίνητο βλέπω παπάκι σίριζα πίσω μου παρκαρησμένο...έρχεται και μου ζητάει τα ρέστα με διάθεση για ξύλο.Πάρε την τροχαία. Γιατί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα.Το να την βάλεις πάνω στο πεζοδρόμιο δεν είναι τπτ,το να μου πιάνεις μια θέση παρκινγκ όμως και να ψάχνω να βρώ 1 ώρα θέση....είναι πολύ πιο βαρύ.Ρε θα με τρελάνετε???!?!?!?! Δεν είναι τίποτα να το βάλεις πάνω στο πεζοδρόμιο???? Μήπως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ??? Πιό βαρύ για ποιόν? Για εσένα που γνωρίζεις ότι θα ψάχνεις μιά ώρα για παρκάρισμα? Ας μην έπαιρνες αμάξι, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια και χειροτερεύει. Το ήξερες, έκανες τις επιλογές σου!Μιας και αναφέρθηκαν τα ποσοστά ανεγκέφαλων.Τα ποσοστά είναι ίδια.Η διαφορά?Η διαφορά είναι στο ότι μέσα στο αμάξι είναι προστατευμένος και ΧΕΣΤΗΚΕ γιατί δε θα πάθει τίποτα. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ συμεριφέρονται οι φορτηγατζήδες που αγνοούν τα μικρά αμάξια γιατί αυτοί δε θα πάθουν τίποτα, έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα προς τις μοτοσυκλέτες.
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #69 Μάρτιος 4, 2008 Ρε θα με τρελάνετε???!?!?!?! Δεν είναι τίποτα να το βάλεις πάνω στο πεζοδρόμιο???? Μήπως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ??? Πιό βαρύ για ποιόν? Για εσένα που γνωρίζεις ότι θα ψάχνεις μιά ώρα για παρκάρισμα? Ας μην έπαιρνες αμάξι, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια και χειροτερεύει. Το ήξερες, έκανες τις επιλογές σου!Πολυ πατριωτικα δε το χετε παρει εσεις με τις μηχανες μου φαινεται ;Η διαφορά είναι στο ότι μέσα στο αμάξι είναι προστατευμένος και ΧΕΣΤΗΚΕ γιατί δε θα πάθει τίποτα. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ συμεριφέρονται οι φορτηγατζήδες που αγνοούν τα μικρά αμάξια γιατί αυτοί δε θα πάθουν τίποτα, έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα προς τις μοτοσυκλέτες.καμμια σχεση
ea6gka Μάρτιος 4, 2008 #70 Μάρτιος 4, 2008 καλα σας λεει , ποιος σας ειπε οτι το αμαξι εχει προτεραιοτητα στο παρκινγκ? που το λεει?
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #71 Μάρτιος 4, 2008 Πάρε την τροχαία. Γιατί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Δλδ άμα σου κολλήσω την μηχανή στον τοίχο με το αυτοκίνητο και για κανένα λόγο δεν μπορείς να βγείς,θα πάρεις την τροχαία? Ρε θα με τρελάνετε???!?!?!?! Δεν είναι τίποτα να το βάλεις πάνω στο πεζοδρόμιο???? Μήπως είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ??? Πιό βαρύ για ποιόν? Για εσένα που γνωρίζεις ότι θα ψάχνεις μιά ώρα για παρκάρισμα? Ας μην έπαιρνες αμάξι, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια και χειροτερεύει. Το ήξερες, έκανες τις επιλογές σου! Τώρα το παρκάρισμα μηχανών στο πεζοδρόμιο είναι παράνομο? Δεν έχεις παρκάρει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ πάνω σε πεζοδρόμιο για κάτι που ήθελες? Ρε συ wizzi,το γιατί πήρα αμάξι είναι άλλο θέμα...δεν με άφηνε η μάνα μου Πέρα απ την πλάκα..πολύ θα ήθελα μηχανή..αλλά γιατί να σκοτωθώ όταν ξέρω τι γίνεται στους δρόμους?. Η διαφορά είναι στο ότι μέσα στο αμάξι είναι προστατευμένος και ΧΕΣΤΗΚΕ γιατί δε θα πάθει τίποτα. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ συμεριφέρονται οι φορτηγατζήδες που αγνοούν τα μικρά αμάξια γιατί αυτοί δε θα πάθουν τίποτα, έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα προς τις μοτοσυκλέτες. Έχεις αμάξι? Έχεις δοκιμάσει να οδηγήσεις αμάξι? Δεν είναι ότι νοιώθεις προστατευόμενος.Είναι ότι δεν γίνεται να κοιτά συνέχεια τους καθρέφτες για τα μηχανάκια..μπροστά πρέπει να κοιτας...και στην τελική όταν περνάς έτσι,εσύ πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός..όχι εγώ..εσύ έρχεσαι απο πίσω μου..όχι εγώ. Είναι σαν να μου λές ότι οι πεζοί όταν έχουν πράσινο πρέπει να προσέχουν πριν περάσουν ή ότι άμα σε τρακάρουν απο πίσω τον πληρώνεις γιατι ήσουν σταματημένος εκει πέρα η ξεφύτρωσες
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #72 Μάρτιος 4, 2008 καλα σας λεει , ποιος σας ειπε οτι το αμαξι εχει προτεραιοτητα στο παρκινγκ? που το λεει?Εγώ πάντως δεν είπα ότι έχει προτεραιώτητα,αλλά απ την στιγμή που μπορείς να το κάνεις και αλλιώς γιατι να μην το κάνεις?Προσωπικά βέβαια την παρούσα φάση δεν με απασχολεί το θέμα μιας και στην περιοχή που μένω πρόβλημα για πάρκινγ δεν υπάρχει+ότι έχω το παρκινγ της πολυκατοικίας.@WizziΣτο σπίτι π μένεις έχει παρκινγκ?
dark221416003258 Μάρτιος 4, 2008 #73 Μάρτιος 4, 2008 βρε παλικάρια, το πρόβλημα δεν είναι τα μηχανάκια...πρέπει να το καταλάβετε αυτό...τώρα αν κάποιοι είναι εντελώς ανεγκέφαλοι και ψευτοτσαμουκάδες αυτά συμβαίνουν παντού... δεν φταίνε όλοι οι μοτοσυκλετιστές για ένα-δυο καραγκιόζηδες...εμένα μου έχουν ρίξει σχεδόν όλες μου τις μηχανές, αλλά αρνούμε να την βάλω πάνω στο πεζοδρόμιο... όπως δεν μου αρέσει εμένα να μου κόβουν τον δρόμο σαν πεζό έτσι δεν το κάνω και εγώ...δεν είναι λύση αυτή...όσον αφορά το θέμα του πάρκινγκ, τα θέλετε και τα παθαίνετε...όπως αναφέρθηκε νωρίτερα μπορείς να αγοράσεις την θέση που σου ανήκει...οπότε κατά κάποιο τρόπο λύνετε το πρόβλημα...
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #74 Μάρτιος 4, 2008 ποιος ειπε ρε συ ea6gka οτι εχουμε προτεραιοτητα ;που το διαβασες ; αν μπορουσε το αμαξι να ανεβαινε στη ταρατσα , θα το εβαζα και ταρατσαδηλάδη εσεις αγορασατε μηχανη για αυτο το λογο μονο ; Για το parking?
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #75 Μάρτιος 4, 2008 βρε παλικάρια, το πρόβλημα δεν είναι τα μηχανάκια...πρέπει να το καταλάβετε αυτό...τώρα αν κάποιοι είναι εντελώς ανεγκέφαλοι και ψευτοτσαμουκάδες αυτά συμβαίνουν παντού... δεν φταίνε όλοι οι μοτοσυκλετιστές για ένα-δυο καραγκιόζηδες...εμένα μου έχουν ρίξει σχεδόν όλες μου τις μηχανές, αλλά αρνούμε να την βάλω πάνω στο πεζοδρόμιο... Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στον δρόμο και να μην ρήξω καντίλια...ανα 10λετπά σταντέ θα πέσει καντίλι προς άλλους οδηγούς αυτοκινήτων...Σπάνια θα τσαντιστώ αρκετά ώστε να καντιλώσω μηχανόβιο.Προσωπικά όποτε βλέπω μηχανή κάνω χώρο να περάσει...κολλάω αριστερά/δεξιά ώστε να περάσει πιο άνετα ενδιάμεσα και σε μποτιλιάρισμα πάντα αφήνω περιθώρειο να περάσει ανάμεσα.
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #76 Μάρτιος 4, 2008 ετσι ειναι Ακη...Τουλαχιστον εγω το κανω αυτο γιατι εχω φαει στα μουτρα την κινηση με το ποδηλατο..Ειδικα οταν ειναι να αλλαξω λωριδα , κοιταζω 50 φορες γιατι τις περισσοτερες φορες ερχονται ορισμενοι μηχανοβιοι φουλαριστοι..Εκεινη στη στιγμη σκεφτομαι οτι αν δε κοιταζα θα ηταν μοιραιο..και γιαυτο παντα κοιταζω και παντα προσεχω και επειδη ξερω οτι η μηχανη κανει σφινα , τοτε αφηνω μεγαλυτερο ανοιγμα.Και αλλος ενας λογος που το κανω ειναι οτι ξερω το πλεονασμα του δικυκλου.Περναει ολη τη κινηση.Μεγαλυτερο ποσοστο βλακειας υπαρχει σε οδηγους αμαξιων γιατι ειναι περισσοτεροι.
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #77 Μάρτιος 4, 2008 Πολυ πατριωτικα δε το χετε παρει εσεις με τις μηχανες μου φαινεται ; Πατριωτικό είναι το ότι προσπαθώ να μην είμαι παράνομος και να σέβομαι τους πεζούς? Δλδ άμα σου κολλήσω την μηχανή στον τοίχο με το αυτοκίνητο και για κανένα λόγο δεν μπορείς να βγείς,θα πάρεις την τροχαία? Το έχω κάνει και το πήραν με γερανό Τώρα το παρκάρισμα μηχανών στο πεζοδρόμιο είναι παράνομο?Δεν έχεις παρκάρει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ πάνω σε πεζοδρόμιο για κάτι που ήθελες? ΦΥΣΙΚΑ και παρκάρω στο πεζοδρόμιο, ΑΝ υπάρχει χώρος για πεζούς κι ΑΝ δεν εμποζίζω κανέναν, γιατί ξέρω πως είναι να σου "τρώω" τη θέση. Αυτό δε σημαίνει ότι αν κρίνω ότι δε βολεύει το πεζοδρόμιο θα το κάνω με το ζόρι επειδή σου αρέσει εσένα. Έχεις αμάξι?Έχεις δοκιμάσει να οδηγήσεις αμάξι? Δεν είναι ότι νοιώθεις προστατευόμενος.Είναι ότι δεν γίνεται να κοιτά συνέχεια τους καθρέφτες για τα μηχανάκια..μπροστά πρέπει να κοιτας...και στην τελική όταν περνάς έτσι,εσύ πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός..όχι εγώ..εσύ έρχεσαι απο πίσω μου..όχι εγώ. Είναι σαν να μου λές ότι οι πεζοί όταν έχουν πράσινο πρέπει να προσέχουν πριν περάσουν ή ότι άμα σε τρακάρουν απο πίσω τον πληρώνεις γιατι ήσουν σταματημένος εκει πέρα η ξεφύτρωσες Φυσικά κι έχω, εδώ και 10 χρόνια. Το "χάρισα" στη μητέρα μου γιατί δε με εξυπηρετεί στο Λυκαβηττό. Το παίρνω μόνο όταν υπάρχει λόγος να μεταφέρω κάτι. Φυσικά και νοιώθω προστατευμένος. Και επειδή ακριβώς οδηγώ μοτοσυκλέτα, είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός ακόμα και με τους ανεγκέφαλους. Με κουράζει γενικότερα η οδήγηση στην πόλη, είτε οδηγώ μοτοσυκλέτα, είτε αμάξι. Δεν έχει διαφορά. Οπώς κοιτάω τους καθρέπτες για τους μηχανόβιους, κοιτάω και τα ΠΑΝΤΑ για τα αυτοκίνητα. Περνάω με πράσινο και φρενάρω, περνάω με προτεραιότητα και σταματάω, γιατί ξέρω ότι ΔΕ θα με δει, αλλά εγώ θα πληρώσω τη νύφη. Η προτεραιότητα είναι για τους κληρονόμους. Στο σπίτι π μένεις έχει παρκινγκ? Όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά δε βρίσκεις και θέση στα ιδιωτικά. Εγώ για τη μηχανή πληρώνω 60€ το μήνα για να μην την έχω στο πεζοδρόμιο. Αλλά ξέρεις τι κάνουν? Έχουν κάτι σαράβαλα του '60 και κρατάνε θέσεις για τα SUV τους. Το βράδυ που επιστρέφουν, βάζουν το σαράβαλο σε μιά θέση που, φυσικά, εμποδίζει, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αν θα κτυπηθεί, κι παρκάρουν στη θέση το "καλό". Έτσι με 200€ το χρόνο (τα τέλη κυκλοφορίας για το σαράβαλο), έχουν κρατημένη θέση. Ο άλλος πιό κάτω, αγόρασε μια μονοκατοικία και έχει 4!!! αμάξια. ΦΥΣΙΚΑ είναι όλα πάνω στο πεζοδρόμιο κατά τέτοιο τρόπο που δεν περνάει ούτε γάτα, όχι πεζός. Αυτός είναι της νοοτροπίας του "έχω τη θέση μου". Δηλαδή, πριν 6 μήνες που αγόρασε το σπίτι, δεν ήξερε ότι έχει πρόβλημα η περιοχή? Αλλά στα @@ του! Δεν του λέει κανείς τίποτα. Φταίω εγώ να παίρνω ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ την τροχαία να του παίρνει τις πινακίδες? Μονοκατοικία στο κέντρο ήξερε να πληρώσει. 4 αμάξια ήξερε να αγοράσει. 4 θέσεις πάρκιν όμως, δεν έχει ο κακομοίρης...! δηλάδη εσεις αγορασατε μηχανη για αυτο το λογο μονο ; Για το parking? Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για πολλούς, ναι. Αλλά δεν είναι αυτό ρε φίλε, είναι αυτό που είπες πριν: Θυσιάζουμε τη βολή μας και παίρνουμε μηχανή, μετρό, λεωφορείο ή πάμε με τα πόδια, για να έχουμε τον άλλο να κάνει ότι γουστάρει και μετά αισθάνεσαι μ@κας...!
greekfragma Μάρτιος 4, 2008 Author #78 Μάρτιος 4, 2008 μηπως θα πρεπε να ανοιξουμε ενα thread στο offtopic για να συζηταμε τα ''επι τροχών'' ?αντι να γεμιζει το ΠοΘ με 2-3 σελιδες καθε φορα και για να κρατησει τον all around chill out χαρακτηρα του να βαλουμε τα του μηχανοκινητου σε ξεχωριστο θεματακι.....τι λετε?
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #79 Μάρτιος 4, 2008 Πατριωτικό είναι το ότι προσπαθώ να μην είμαι παράνομος και να σέβομαι τους πεζούς?Το έχω κάνει και το πήραν με γερανό Και πόση ώρα περίμενες? Γιατί το έχω κάνει και εγώ στο παγκράτι που δεν μπορούσα να πάρω την μάνα που έχει κινητικά προβλήματα...αλλά είχα άπλετο χρόνο. Όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά δε βρίσκεις και θέση στα ιδιωτικά. Εγώ για τη μηχανή πληρώνω 60€ το μήνα για να μην την έχω στο πεζοδρόμιο. Πρίν μου έλεγες εσύ επέλεξες το αμάξι,ας έπερνες μηχανή. Γιατί επέλεξες να μένεις σε ένα σπίτι χωρίς παρκινγκ? Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα...αλλά κανείς δεν το σκέφτεται. Πόσες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες χτίζονται χωρίς πάρκινγ ακόμα και τώρα? Μήπως ξέρετε ότι είναι παράνομο αυτό?
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #80 Μάρτιος 4, 2008 Πρίν μου έλεγες εσύ επέλεξες το αμάξι,ας έπερνες μηχανή.Γιατί επέλεξες να μένεις σε ένα σπίτι χωρίς παρκινγκ?Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα...αλλά κανείς δεν το σκέφτεται.Πόσες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες χτίζονται χωρίς πάρκινγ ακόμα και τώρα?Μήπως ξέρετε ότι είναι παράνομο αυτό? Mα αυτό λέω, δική μου επιλογή είναι και πληρώνω 60€ το μήνα. Έξω ακριβώς από το παράθυρό μου, έχω χώρο να την αφήσω και να την κλειδώσω σε κάγκελο, ΧΩΡΙΣ να ενοχλεί. Να το κάνω μιά φορά, ναι. Αλλά σε καθημερινή βάση? Μετά καλά θα κάνουν να μου πάρουν τις πινακίδες.Το ξέρω κι ότι είναι παράνομο το χτίσιμο. Αλλά ΑΝ όλοι μαζί κάναμε μποϋκοτάζ σε αυτές τις πολυκατοικίες, δε θα γινόταν. Αυτό έλεγα σε ένα προηγούμενο post, ότι ΟΛΟΙ μας ευθυνόμαστε για την κατάσταση, είτε ενεργά, είτε παθητικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.