Wizard! Μάρτιος 3, 2008 #22 Μάρτιος 3, 2008 Άμα είναι ζώα, τους φέρεσαι σαν ζώα, τέλος. Οπότε κερδίζει αυτός με τη μικτή ασφάλεια....
YDinopoulos Μάρτιος 3, 2008 #23 Μάρτιος 3, 2008 Θα συμφωνησω με τον jpavly. Δυστυχως μονο με τον τραμπουκισμο πλεον βρισκεις ακρη....
tassoss Μάρτιος 3, 2008 #24 Μάρτιος 3, 2008 Δεν είναι παράνομες οι σφήνες είσαι σίγουρος γι'αυτό? και για αποφυγή παρεξηγήσεων περιλαμβάνω και την διήθηση στις "σφήνες"
AN7 OverClocker Μάρτιος 3, 2008 #25 Μάρτιος 3, 2008 Δεν είναι παράνομες οι σφήνες Επικίνδυνος ελιγμός? Νομίζω για αυτό κόβουν κλήση
ΓιαγκΤ Μάρτιος 3, 2008 #26 Μάρτιος 3, 2008 αυτο το ''νομικα εχει καθε δικαιωμα να το κανει'' ειναι που δε γουσταρω στη χωρα της μπανανιας.......πες μου εαν ενας αλλος δυτικοευρωπαιος θα τολμουσε καν να σκεφτει να κανει κατι τετοιο..........το αμεσως επομενο λεπτο θα σκεφτοταν τι θα γινοταν απο τους γειτονες του.......και μιας και ειπες νομικα λοιπον.........δεν υπαρχει κατι που να καλυπτει την αδικια (ή μλκια δεν ξερω πως να το πω) ωστε να καλεσω δημοτικη αστυνομια και να τελειωσει το παραμυθι?Όσες θέσεις παρκαρίσματος καλύπτει το σπίτι σου, μπορείς να τις αγοράσεις από τον δήμο.
greekfragma Μάρτιος 3, 2008 Author #27 Μάρτιος 3, 2008 και πες οτι τις αγοραζω (το σπιτι καλυπτει 2 θεσεις) πως θα της διαφυλαξω μονο για μενα?θα περασει ο δημος να βαλει κολωνακια και πινακιδες για το ποια οχηματα με συγκεκριμενο αριθμο θα παρκαρουν?α και για να εχουμε καλο ερωτημα....ποσο παει το μαλλι?
dark221416003258 Μάρτιος 3, 2008 #28 Μάρτιος 3, 2008 και πες οτι τις αγοραζω (το σπιτι καλυπτει 2 θεσεις) πως θα της διαφυλαξω μονο για μενα?θα περασει ο δημος να βαλει κολωνακια και πινακιδες για το ποια οχηματα με συγκεκριμενο αριθμο θα παρκαρουν?α και για να εχουμε καλο ερωτημα....ποσο παει το μαλλι?θα έρθει και θα βάψει το χώρο που αγόρασες με κίτρινο χρώμα... NO PARKING...εάν κάποιος παρκάρει τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και το παίρνει γερανός...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 3, 2008 #29 Μάρτιος 3, 2008 και πες οτι τις αγοραζω (το σπιτι καλυπτει 2 θεσεις) πως θα της διαφυλαξω μονο για μενα?θα περασει ο δημος να βαλει κολωνακια και πινακιδες για το ποια οχηματα με συγκεκριμενο αριθμο θα παρκαρουν?α και για να εχουμε καλο ερωτημα....ποσο παει το μαλλι?Περίπου 200 € την μια ζητάνε στη Νίκαια
greekfragma Μάρτιος 3, 2008 Author #30 Μάρτιος 3, 2008 Περίπου 200 € την μια ζητάνε στη Νίκαια το χρονο? εδω που ειμαι δημο αθηναιων μαλλον θα ειναι περισσοτερο
spresv Μάρτιος 3, 2008 #31 Μάρτιος 3, 2008 το χρονο?εδω που ειμαι δημο αθηναιων μαλλον θα ειναι περισσοτερο Σε αυτο θα ηθελα και εγω ενα ξεκαθαρισμα αν γινεται...
sotiris Μάρτιος 3, 2008 #32 Μάρτιος 3, 2008 @cptkoulis: Εγώ δεν παρκάρω ποτέ ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλά ΑΝ το έκανα, έτσι θα την έβαζα. Ξέρεις γιατί? Γιατί τα ΖΩΑ μου έχουν ρίξει 4 φορές μηχανές κάτω και φυσικά έφυγαν χωρίς να αφήσουν στοιχεία. Μιά φορά μόνο βρήκα μάρτυρες και τΗν κυνήγησα και πληρώθηκα. Μιά πτώση στο Varadero, μπορεί να κοστίσει από 300€ ως 1500€ ανάλογα με το πόσο άτσαλα θα πέσει. Θα το ρίσκαρες?Αν τη βάλεις κάθετα, δεν θα στη ρίξω.Αν τη βάλεις οριζόντια, το ρισκάρεις να με πετύχεις με νεύρα.Τα ρισκάρεις τα 300-1500 αναλόγως της διάθεσής μου?Έχουμε κι εδώ κάτι κάγκουρες που βάζουν το βαραδέρο οριζόντια, ή / και παρκάρουν το αμάξι τους στη θέση του μηχανακίου.Ή έχουμε και άλλα κρούσματα, κάβα που κρατάει 3 θέσεις, διότι έχει το σαράβαλο (που το μετακινεί ποικιλοτρόπως ώστε να τρώει διάφορες θέσεις για το φορτηγό) + το σκούτερ, που κι αυτό παίζει ρόλο μπαλαντέρ.Εκτός από θέμα πολιτισμού, είναι και θέμα αστυνόμευσης. Για μένα κάθε παπί που παρκάρει οριζόντια θα έπρεπε να κατάσχεται, διότι από τη στιγμή που τρώει τόσο χώρο (ενώ μπορεί να μπει σε ένα σωρό θέσεις) χάνει το ρόλο του ως μικρού μεταφορικού μέσου και θα έπρεπε να υπάγεται σε άλλη φορολογική κατηγορία.
sotiris Μάρτιος 3, 2008 #33 Μάρτιος 3, 2008 Σε αυτο θα ηθελα και εγω ενα ξεκαθαρισμα αν γινεται...200 το μήνα είναι πιο λογικό νούμερο.Διότι αν το γκαράζ έχει 100+ το μήνα και η μαρκαρισμένη θέση 200/12 = 18 το μήνα, δεν νομίζω να έβρισκα να παρκάρω εδώ που μένω, θα τις είχαν καπαρώσει όλες.Ή δεν ισχύει ο νόμος σε πολυκατοικίες.
spresv Μάρτιος 3, 2008 #34 Μάρτιος 3, 2008 200 το μήνα είναι πιο λογικό νούμερο.Διότι αν το γκαράζ έχει 100+ το μήνα και η μαρκαρισμένη θέση 200/12 = 18 το μήνα, δεν νομίζω να έβρισκα να παρκάρω εδώ που μένω, θα τις είχαν καπαρώσει όλες.Ή δεν ισχύει ο νόμος σε πολυκατοικίες.Mονοκατοικια φιλοC...
Tsakonas Μάρτιος 4, 2008 #35 Μάρτιος 4, 2008 επειδη ειδα να συζητατε για τις θεσεις ελεγχομενης σταθμευσης,το μετρο ειναι ΘΕΙΚΟ....Λυκαβηττος εδω και πιο ευκολα εβρισκες δεινοσαυρο παρα θεση παρκαρισματος(ολοι οσοι βγαινανε Κολωνακι εδω παρκαρανε)...τωρα με 10 ευρωπουλα το χρονο βρισκω 9μισι στις 10 φορες θεση κατω απτο σπιτι..και αυστηροτατη αστυνομευση για οσους δεν σεβονται τις θεσεις των μονιμων κατοικων (2φορες ελεγχος ανα ημερα+65μισι ευρωπουλα προστιμο...)
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #36 Μάρτιος 4, 2008 είσαι σίγουρος γι'αυτό?και για αποφυγή παρεξηγήσεων περιλαμβάνω και την διήθηση στις "σφήνες" Επικίνδυνος ελιγμός? Νομίζω για αυτό κόβουν κλήση Βάσει νόμου η σφήνα και η διήθηση είναι το ίδιο πράγμα όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτα. Δεν είναι παράνομη, ούτε επικίνδυνος ελιγμός. Αυτό που συμβαίνει με τη διήθηση είναι ότι αν εγώ βρίσκομαι με τη μοτοσυκλέτα στην ίδια λουρίδα με ένα αμάξι που είναι αριστερά μου, ΔΕΝ έχω προτεραιότητα επειδή είμαι δεξιά. Το ίδιο κι αν έχω αμάξι δεξιά μου και με προσπερνάει, ΔΕΝ κάνει παράνομη προσπέραση. Στην πράξη, όταν κάνω διήθηση, βρίσκομαι εκεί με ΔΙΚΗ ΜΟΥ ευθύνη και ΔΕΝ αποζημιώνομαι αν γίνει ατύχημα. Αυτό φυσικά είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αν μπορεί να αποδειχθεί. Υπάρχουν αρκετές χώρες όπως κι κάποιες πολιτείες της Αμερικής, που όχι μόνο έχουν νομιμοποιήσει τη διήθηση, αλλά την επιβάλουν, δηλαδή αν κινείται μοτοσυκλέτα κι πιάνει ολόκληρη θέση στη λουρίδα, είναι παράνομη. Περισσότερα σε forums μοτοσυκλέτας Αν τη βάλεις κάθετα, δεν θα στη ρίξω.Αν τη βάλεις οριζόντια, το ρισκάρεις να με πετύχεις με νεύρα. Τα ρισκάρεις τα 300-1500 αναλόγως της διάθεσής μου? Εσύ. Ο άλλος που θα μου τη ρίξει στο πλάι? Οπότε όπως καταλαβαίνεις σας έχουμε γραμμένους κι παρκάρουμε όπου νομίζουμε. Έτσι κι αλλιώς, είτε σε νευρικό πέσουμε, είτε σε άσχετο, εμείς θα την πληρώσουμε τη νύφη. Εκτός από θέμα πολιτισμού, είναι και θέμα αστυνόμευσης. Για μένα κάθε παπί που παρκάρει οριζόντια θα έπρεπε να κατάσχεται, διότι από τη στιγμή που τρώει τόσο χώρο (ενώ μπορεί να μπει σε ένα σωρό θέσεις) χάνει το ρόλο του ως μικρού μεταφορικού μέσου και θα έπρεπε να υπάγεται σε άλλη φορολογική κατηγορία. Να κατάσχονται και τα αυτοκίνητα που παρκάρουν σε στροφές και κόβουν την ορατότητα, σε διαβάσεις, σε στάσεις λεωφορείων, πάνω στο πεζοδρόμιο, τα smart που ανεβαίνουν όπου νά'ναι, στην Ιπποκράτους που από τρείς λωρίδες, γίνεται 1.5 (κι σε δεκάδες άλλους δρόμους) κλπ. Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι μοτοσυκλέτα (σαν όχημα) είναι λύση σε δεκάδες προβλήματα της πόλης. Τώρα, το ότι υπάρχει μιά μεγάλη μερίδα από ζώα, που κάνουν ότι θέλουν, σε αυτό δε φταίει το όχημα, αλλά τα ζώα. Το ίδιο ισχύει στα αυτοκίνητα φυσικά.
dark221416003258 Μάρτιος 4, 2008 #37 Μάρτιος 4, 2008 δώσε wizard!!! έτσι είναι...στην Ελλάδα αν έχεις μοτοσυκλέτα είσαι ο αδύναμος κρίκος...είχε γίνει και μια μελέτη κάποτε που ανέλυε την κακή συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών...και γιατί συμβαίνει αυτό...όλοι με τις μηχανές τα έχουν και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όσο περισότερες είναιτόσο το καλύερο για αυτούς... κυκλοφοριακό, πάρκινγκ, και άλλα πολλά...μας ζηλεύουν που είμαστε ποιο γρήγοροι από αυτούς...έτσι και αλλιώς τα ίδια τέλη δίνουμε... 38 έδινα για το bros, 38 δίνουν και όσοι έχουν smart...
tassoss Μάρτιος 4, 2008 #38 Μάρτιος 4, 2008 Βάσει νόμου η σφήνα και η διήθηση είναι το ίδιο πράγμα όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτα. Δεν είναι παράνομη, ούτε επικίνδυνος ελιγμός. νόμος?
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #39 Μάρτιος 4, 2008 Στο πρόγραμμα του υπουργείου(test drive ή όπως λέγεται) στους κανόνες της μηχανής ίσχυαν όσοι ίσχυαν και στο αυτοκίνητο + οι επιπλέον κανόνες της μηχανής.
Wizard! Μάρτιος 4, 2008 #40 Μάρτιος 4, 2008 νόμος?oι δε oδηγoί μoτoπoδηλάτων, πoδηλάτων και μη μηχανoκίνητωνoχημάτων, καθώς και οι οδηγοί ζώων, υπoχρεoύνται να κινoύνται κατά μήκoςoποιoυδήπoτε πρoς την κατεύθυνση της κυκλoφoρίας βατoύ ερείσματoς τηςoδoύ, εφόσoν υπάρχει, και δεν πρoκαλείται δυσχέρεια στoυς χρησιμoπoιoύντεςαυτό, άλλως πλησίoν τoυ άκρoυ δεξιoύ τoυ oδoστρώματoς.Περισσότερα εδώ: http://www.ydt.gr/main/images/photos/photo23109_KOK_pdf.pdfΌπως θα δεις, ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά η διήθηση και το συμπέρασμα βγαίνει από τα συμφραζόμενα. Άρα επίκειται στη νομολογία, που είναι η ερμηνία του νόμου από το δικαστή.Στο εξωτερικό για παράδειγμα ισχύει αυτό: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=3439
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.