Jump to content

Περι παρκαρίσματος το απάνθισμα

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μου τη σπαει απιστευτα οταν το ΖΩΑ ΓΙΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ γινονται ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΖΩΑ ΓΙΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ......:rant:

επειδη του κυριου απεναντι δεν του βγηκε τελικα η λυση με τη μηχανη για να εχει παντα μια θεση παρκινγκ εξω απο την πορτα του.......αποφασισε να παρει και ενα μτχ παπι με 100ευρω για να κλεινει το χωρο απο 2 μεριες....

ΙΔΟΥ:slap:

post-596-1416073405,1604_thumb.jpg

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

η διαφορα μας ειναι οτι στην δικη σου περιπτωση ειναι γκομενάκιον με υβριδικο και ψαθινο καπελο που δεν ξερει να παρκαρει.....ενω στη δικη μου περιπτωση μιλαμε για εναν λιγδα και αχρηστο ρεμαλι που οτι βγαζει απο τη δουλεια του τα δινει για φιγουρα και για στυλ (i own da world)......στη φωτο που εβγαλα κατω δεξια ειναι το φορτηγακι της δουλειας του.....αυτη η θεση που κραταει με τα 2 2κυκλα ειναι για το ΤΤ του.

μου τη σπαει απιστευτα οταν το ΖΩΑ ΓΙΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ γινονται ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΖΩΑ ΓΙΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ......:rant:

επειδη του κυριου απεναντι δεν του βγηκε τελικα η λυση με τη μηχανη για να εχει παντα μια θεση παρκινγκ εξω απο την πορτα του.......αποφασισε να παρει και ενα μτχ παπι με 100ευρω για να κλεινει το χωρο απο 2 μεριες....

ΙΔΟΥ:slap:

πάρε το παπι αγκαλιά και βάλτο άλλου..στην Αθήνα είσαι :p:hehe:

εγω θελω να φερει καποιος κανα σμαρτακι να παει να το χωσει εκει αναμεσα...

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ:rofl:

βασικά το καλύτερο, πάρε κ εσύ ένα παπί με 100 ευρώ και βάλτο στη σειρά.

@fragma: Δυστυχώς ή ευτυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν πχ του μετακινήσεις το παπί και παρκάρεις, θα το βρεις γδαρμένο ή με σκασμένα λάστιχα. Ακόμα κι αν δεν το κάνει, πόσες φορές θα το κάνεις? Νομικά έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει...

αυτο το ''νομικα εχει καθε δικαιωμα να το κανει'' ειναι που δε γουσταρω στη χωρα της μπανανιας.......

πες μου εαν ενας αλλος δυτικοευρωπαιος θα τολμουσε καν να σκεφτει να κανει κατι τετοιο..........το αμεσως επομενο λεπτο θα σκεφτοταν τι θα γινοταν απο τους γειτονες του.......

και μιας και ειπες νομικα λοιπον.........

δεν υπαρχει κατι που να καλυπτει την αδικια (ή μλκια δεν ξερω πως να το πω) ωστε να καλεσω δημοτικη αστυνομια και να τελειωσει το παραμυθι?

αυτο το ''νομικα εχει καθε δικαιωμα να το κανει'' ειναι που δε γουσταρω στη χωρα της και μιας και ειπες νομικα λοιπον.........

δεν υπαρχει κατι που να καλυπτει την αδικια (ή μλκια δεν ξερω πως να το πω) ωστε να καλεσω δημοτικη αστυνομια και να τελειωσει το παραμυθι?

Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι το να βρεις το δίκιο σου μιά φορά, το πρόβλημα είναι να μη σε βάλει στο μάτι και μετά σου κάνει ζημιά κι άντε πιάσε τον :spell:

Εδω ερχεται ποτε ποτε ενας τυπος με μια Varadero και την παρκαρει παραλληλα στο πεζοδρομιο(και οχι καθετα οπως συνηθιζεται) πιανοντας μια κανονικοτατη θεση

@cptkoulis: Εγώ δεν παρκάρω ποτέ ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλά ΑΝ το έκανα, έτσι θα την έβαζα. Ξέρεις γιατί? Γιατί τα ΖΩΑ μου έχουν ρίξει 4 φορές μηχανές κάτω και φυσικά έφυγαν χωρίς να αφήσουν στοιχεία. Μιά φορά μόνο βρήκα μάρτυρες και τΗν κυνήγησα και πληρώθηκα. Μιά πτώση στο Varadero, μπορεί να κοστίσει από 300€ ως 1500€ ανάλογα με το πόσο άτσαλα θα πέσει. Θα το ρίσκαρες?

εγώ δεν είμαι κατά του παραπάνω παρκαρίσματος, αρκεί να οδηγεί αντίστοιχα στη μέση της λωρίδας και να μη κάνει σφήνες και προσπεράσεις από δεξιαριστεραδεξια όπως το 99.9% των μηχανών..

@wizard!

Κατανοητο φιλε,αλλα εχει στα 5 μετρα αποσταση 2 πολυ καλα σημεια που χωραει μονο μηχανη.Μπορει δηλαδη να την αφησει και να περπατησει 5 μετρα,δεν ειναι αναγκη να τη βαλει μπροστα στην πορτα του

Και οι θεσεις για παρκαρισμα στη γειτονια ειναι μετρημενες στα δαχτυλα

Δεν είναι παράνομες οι σφήνες :)

Και οι θεσεις για παρκαρισμα στη γειτονια ειναι μετρημενες στα δαχτυλα

Σχεδόν σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας/Θεσσαλονίκης πλέον...

Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι το να βρεις το δίκιο σου μιά φορά, το πρόβλημα είναι να μη σε βάλει στο μάτι και μετά σου κάνει ζημιά κι άντε πιάσε τον :spell:

LOL, απλό το θέμα, ανάβεις alarm δίπλα στη θέση.

Κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο. Σέρνεις το μηχανάκι στην άκρη. Παρκάρεις.

Έρχεται και σου τη λέει; Το απλό: "φέρε την αστυνομία άμα θες", το απλό 2: "και που'σαι, άμα βρω τίποτα στο αμάξι επάνω, λαμπόγυαλο θα στα κάνω φταις δεν φταις".

Άμα είναι ζώα, τους φέρεσαι σαν ζώα, τέλος. Εμένα έπιασε 2-3 φορές :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.