koumle Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να αντιγράφει ολόκληρο το σκληρό δίσκο σε κάποιον άλλον εξωτερικό δίσκο ή μεγάλο USB Flash και μετά να μπορώ να το συνδέσω σε οποιονδήποτε PC, ακόμα και σε notebook ανεξαρτήτως hardware και να μπορώ να δουλεύω από εκεί κανονικά με το δικό μου desktop όπως το είχα και με τα δικά μου αρχεία. Και αν θα γίνουν αλλαγές να αποθηκεύονται κανονικά, δηλαδή σαν να μην έχω δικό μου PC, αλλά σε όποιο PC και να κάθομαι να μπορώ να δουλεύω σαν να είναι το δικό μου.Το ξέρω ότι είναι λίγο παράξενο, αλλά μου είπαν ότι γίνεται και το μόνο που μπορώ να βρω σχετικά με το θέμα είναι το να κάνω απλά ένα image του δίσκου που μετά θα δουλεύει μόνο σε παρόμοιο hardware και μετά λογικά θα θέλουν και ενεργοποίηση τα Windows ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάρτιος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Μηπως εννοουν vhd αλλα αυτο ειναι για windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 31, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 roaming profile?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Εν μερη γινεται, δηλαδη, να παιρνεις image το λειτουργικο ετσι οπως ειναι (Acronis Backup & Recovery, Symantec Backup Exec) και στην συνεχεια να το μετατρεψεις σε Vmware Virtual Disk (.vmdk) ή Microsoft Virtual Disk (.vhd) και το περνας στο USB ή στον εξωτερικο δισκο σου.To θεμα ειναι, πως μετα για να το χρησιμοποιησεις, πρεπει στους υπολογιστες που θα καθεσαι να εχεις εγκατεστημενο το αντιστοιχο προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.