Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 http://www.ax84.com/p1.htmlΑρχιζω απο αυριο. Αν χρειαστω βοηθεια θα σας πω. Γιαγκο ακους ; :music015: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Μάρτιος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Oreos, prin paria pot ke tetia pes mou na sou di3o meriles markes. Episis resistors MONO 1% apoklisi ektos an ine polla watt Sent from my Nexus One using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 2, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Μολις τελειωσα την μελέτη του πρώτου σταδίου προενίσχυσης. Το κέρδος ενίσχυσης στο πρωτο στάδιο είναι 58,3 . Δηλαδη αν δωσεις σήμα εισόδου 100mVAC, θα παρεις 5,83VAC. Αυτο που με απασχολεί είναι ο πυκνωτης που λειτουργεί σαν διακόπτης στο DC και λαμβάνει μέρος στο υψηπερτό φίλτρο συχνότητων για τα μπάσσα. Θα προτιμήσω μία μεσσαία επιλογή, και αν δω οτι ειναι αρκετά μπάσσος ο ήχος θα τον αλλάξω με μικρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 2, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Απο τρυπανια κλπ τι πρεπει να αγορασω ; καμια ιδεα πως θα φτιαξω το κουτι του ενισχυτη με το ηχειο ;δεν θελω να παραγγηλω ετοιμο το κιτ... 250 δολλαρια ειναι αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Απρίλιος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Κάτι τέτοιο θέλεις να φτιάξεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 yo τώρα που έχω αϋπνίες μπες msn να σε δείξω κάτι caps που έχω υπόψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 2, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 ναι αντωνη κατι τετοιο περιπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Απρίλιος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Θα έχεις όμως το ίδιο αποτέλεσμα με ένα έτοιμο ;Θέλω να πω στην ποιότητα του ήχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Βασικα καλυτερη θα εχεις. Οι περισσοτεροι ενισχυτες ειναι με τσιπ, οπως η μητρικη του PC. Ο καλύτερος ήχος, βγαινει απο λυχνία (λάμπα), τετοιοι ενισχυτες στοιχιζουν πολλα πολλα ευρώ, και ξεφεύγου απο το budget μου. Γι αυτο θα αρχισω να τους φτιαχνω μονος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Απρίλιος 3, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Ξέρω ότι ο καλύτερος ήχος βγαίνει από τους λαμπάτους αλλά μιλάω για την κατασκευή του κουτιού...Τα watt θα σε καλύψουμε ; Γιατί οι λαμπάτοι βγάζουν λίγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 3, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Καπως θα τα βολεψουμε με το κουτι. Τα 20W λαμπας ειναι αρκετα να ακουγεσαι σε ολη την γειτονια, ενω με εναν τσιπατο θελεις καμια 150W. Τα 5 Watt για το σπιτι μου ειναι υπεραρκετα. Εχω παιξει και σε στουντιο και γενικα εχουν περασει πανω απο 20 ενισχυτες απο την κιθαρα μου Τωρα θα δουμε πως θα το φτιαξουμε με ενα φιλο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 To κουτι πρεπει να εχει καποια ειδους μονωση?? γιατι ειναι το μονο ευκολο να το κανεις..καμια φωτο στον λαο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 3, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Για σενα μαστρο gv ναι ειναι ευκολα, για εμενα που δεν εχω ουτε τρυπανι ομως ; για δες τα σχεδια http://www.ax84.com/corecabinets/AX84_1x12_Cab_09.08.03.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Απρίλιος 3, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 3, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Δες εδώ Ouaaaaa thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Απρίλιος 3, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Επίσης 1, 2, 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.