Jump to content

Πρόβλημα με karajan audio card

pontium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ,

Έβαλα χθες το silent hill 2(original),αλλά παρατήρησα ότι ο ήχος κολλάει στα video και γενικώς δεν παίζει κατα την διάρκεια του gameplay.Η κάρτα είναι onboard Karajan audio,πάνω σε μια dfi lanparty ut rdx200 crossfire και φοράει έναν amd x2 4600+.Έχω Win XP SP1.Κατα τ'άλλα παίζει κανονικά στο gothic 3 και diablo 2 και γενικώς στα windows.Κάποια στιγμή είχα βάλει και το gta sa για να δω πως είναι αλλά μόλις έριχνε βροχή(στο παιχνίδι βεβαίως),ο ήχος σταμάταγε εντελώς.Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω drivers οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάτι με καινούργια έκδοση.Άμα παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών,το σύστημα φοράει μια saphire ati x1600xt 256mb.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Κανείς ωρε??Είδατε κουμουνιστικό σύστημα(AMD,DFI,ATI) και δεν?? :D :D :D

drivers από nvidia έχεις τώρα; δοκίμασε να αφαιρέσεις τους οδηγούς της κάρτας ήχου, και να περάσεις τους drivers της realtec

Όχι,με realtech drivers είμαι.Η μητρική δεν είναι nForce αλλά Ati rdx200.Θα κάνω μια επίσκεψη στο site να δω μήπως διόρθωσαν bugs.Thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.