Jump to content



Περίεργα κρασαρίσματα...


L4ncel0t

Recommended Posts

Λοιπόν το πρόβλημά μου.....

Καταρχήν, το σύστημα είναι καινούριο, έχει καμιά 20 μέρες που στήθηκε. Το πρόβλημα λοιπόν που παρουσιάζεται είναι ότι σε άσχετες στιγμές, πάντα οταν παιζω κάποιο παιχνίδι, κολλάει, παγώνει η οθόνη και ακούγεται μία επαναλαμβανόμενη φασαρία απο τα ηχεία, όπως όταν κολλάει ένα σιντι. Βέβαια δεν κολλάει πάντα, αλλά μέσα στη βδομάδα θα κολλήσει 5-6 φορές. Όσον αφορα oc δεν έχει πειραχτεί τίποτα ακόμα, όλα δουλεύουν σε μανίσιες τάσεις και συχνότητες. Το κρασάρισμα έχει τύχει και σε βαριά παιχνιδια (Crysis) αλλά και σε άλλα με λιγότερες απαιτήσεις (WoW). Από θερμοκρασίες που έχω κοιτάξει είμαι στους 56 στη CPU σε full load και οι κάρτες μέχρι 70 σε 100% χρήση.

Ρίξτε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το επιβεβαιώσω. Έχω τόσες μέρες το μηχάνημα και ακόμα δεν έχω μπορέσει να το ευχαριστηθώ. Drivers, bios έχει ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί.

Η όλη σύνθεση είναι : Asus P5E3 Deluxe, E8400,Zalman CNPS9700 NT LED, 2GB OCZ 1333DDR3 Platinum Edition, 2x HIS 3870 IceQ3 Edition, Thermaltake Toughpower 750W, 2x 250GB WD.

Να προσθέσω ότι το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε ελληνικά Vista, αγγλικά και ελληνικά XP. Ότι λειτουργικό είχα το δοκίμασα μήπως και βρω κάποια λύση.... :cry:

Link to comment
Share on other sites

απο οδηγους της ΑΤΙ ποιους εχεις δοκιμασει ;Συνηθως το κολλημα αυτο ειναι απο GPU

Για δες , οταν κολλησει το λαμπακι του δισκου αναβει μια στο τοσο ;

Επισης δοκιμασε με μια καρτα και οχι με 2

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, έβγαλα την δεύτερη κάρτα και ξανακόλλησε... Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτην που είχα σαν δεύτερη. Χτες το βράδυ όσο το δούλευα με αυτην δεν κόλλήσε. Θα το δουλέψω λίγο ακόμα με αυτην να δω αν θα ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Μνημεςςςςςςςςς............

+1 :T: είχα τα ίδια προβλήματα απο μνήμες , δώσε λίγο παραπάνω βάρος στις μνήμες τρέξε κάνα mem δεν χάνεις τίποτα εκτός από τον χρόνο σου :p , καλή τύχη .

Link to comment
Share on other sites

Οτι κι αν δοκίμασα, το πρόβλημα συνεχίζετε χωρίς να μπορώ να βρω τον λόγο. Μες στη βδομάδα το πάω πίσω να το δουν...Τζάμπα τόσο κόπο που έκανα για να βρώ τις συγκεκριμμένες κάρτες και μνήμες ρε γμτ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά....ήταν συνδιασμός χαλασμένης κάρτας γραφικών και μνήμης. Η μία από τις δύο κάρτες και το ένα απο τα δυο module της μνήμης ήταν ελαττωματικά. Μέχρι στιγμής, με την δεύτερη κάρτα και μία δανεική μνήμη που το δουλεύω, όλα ρολόι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.