Jump to content

Ποιο χρώμα θα θέλαμε να έχει το TheLab

Cube8

Το χρώμα του TheLab.gr  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

To οικονομικό δεν το βάζω στη μέση.

Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα themes, θέλουμε να έχουμε custom.

Σωστο σε βρισκω.:clap:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Και εγώ βρίσκω κουραστικό το παρόν θέμα του φορούμ...

Αλλά κάνω χρήση αρνητικού φίλτρου στην οθονη και το βλέπω κάπως έτσι:

1wfhtey7aw0vdf1snfw3.png

Ειναι το ίδιο με το τωρινό σε αρνητικό.

Μου φαίνεται έχετε πολύ φωτεινές οθόνες :p

Δεν ξέρω εμένα με την CRT αυτό εδώ το theme μου έχει κάτσει κουτί. Βέβαια είμαι και συνηθισμένος σε ποιο ανοιχτόχρωμα χρώματα από τα κλασικά του "παλιού" lab.

+1 για αυτο που εχει back οταν loadarei το site.

Ή το τωρινό γκρι, ανάποδα το σκούρο με το ανοικτό.

Αριστερά είναι πιο ανοικτό και στα κείμενα πιο σκούρο. Αν γίνει πιο ανοικτό το φόντο στα κείμενα (δεξιά) και πιο σκούρο στο φόντο των avatar θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση το κείμενο και θα διαβάζεται πιο εύκολα.

Ο Wizard έχει δίκιο για το πράσινο χρώμα ότι είναι το πιο ξεκούραστο για τα μάτια.

Ο συνδυασμός σκούρου background με πράσινα γράμματα είναι ιδανικός για να μην χαλάσουν τα μάτια μας.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι μαύρο.

Παίζει και κάποια απόχρωση του μπλε.

Είναι γεγονός ότι για όσους κάθονται αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή δεν κάνει το ανοικτό χρώμα με μικρή αντίθεση.

Θα κοκκινίζουν τα μάτια μας.

Ακόμα και η M$ στο δικό της blog δεν ξεφεύγει από τον κανόνα αυτό.

http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/archive/2008/03/04/using-s-pdif-to-send-audio-from-your-pc.aspx

Σκούρο background λοιπόν σε συνδυασμό με κάποιο γαλάζιο - μπλε, για την υγεία μας.

Συμφωνω απολυτα με τον Μαριο...

Παντως οπως ειναι τωρα ειναι πολυ κουραστικο...

Το μπλε που είχε πριν αν και καλό θα ήταν να υπάρχει και μια επιλογή για 2ο theme.

Περί ΤΝ ο λόγος:

Κάθομαι σε ένα - μάλλον κακορυθμισμένο/ταλαιπωρημένο - ΤΝ τώρα, αρχίζει να γίνεται κουραστικό μετά από λίγη ώρα. Το XS όμως φαίνεται οκ, η σελίδα του Πλαισίου είναι ανυπόφορη :hehe:

Πάω να το ρυθμίσω και επαναποστάρω.

- Με λίγο πείραγμα και θυσία των χρωμάτων, που φαίνονται λίγο έως αρκετά ξεθωριασμένα, κάτι γίνεται. Το γκρι πλέον είναι αρκετά πιο ξεκούραστο.

LG L1953S η οθόνη

Συμφωνώ με τον Wizard!

Αλλά μου αρέσει και η νοσταλγία του Solid Snake

ενα μπεζακι να το φωτιζει κιολας!!:D ωραιο ειναι και το γκρι!!!δειχνει πιο σοβαρο φορουμ!!!

Το κοκκινάκι είναι πορτοκαλί! Ίσως θα πρέπει να ρυθμίσεις το monitor σου.

Το κοκκινάκι είναι πορτοκαλί! Ίσως θα πρέπει να ρυθμίσεις το monitor σου.

νταξη μωρε..κατι νανομετρα στο ορατο εξω επεσα..:whistle2:

Πορτοκαλι εγω βλεπω αυτο στο ΤheLab.gr

Οπως και να εχει...τεσπα.

Τελικα,αυτο το χρωμα ποτε θα αλαξει? αφου οι περισοτεροι δεν το θελουμε...:shifty:

και βεβαια δεν ειναι ασημι,ειναι γκρι:sorry:

Εγώ αν και στην αρχή δεν μου άρεσε, μπορώ να πω ότι το έχω συνηθίσει πια...

Βέβαια δεν παύω να πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο ταιριαστό με το θέμα του forum, όπως το παλιό καλό μπλε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.