Jump to content

Ποιο χρώμα θα θέλαμε να έχει το TheLab

Cube8

Το χρώμα του TheLab.gr  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

+1 για αυτο που εχει back οταν loadarei το site.

Ο Wizard έχει δίκιο για το πράσινο χρώμα ότι είναι το πιο ξεκούραστο για τα μάτια.

ποιος wizard ρα???:fist::slap::p

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Εγώ δε θα ψηφίσω. Ας βάλουν ό,τι προτιμούν τα παιδιά που κάθονται και το φτιάχνουν (ας "τσακωθούν" μόνοι τους :laughing:)!

Winters

Φαίνεται ο μάγος μου κάθισε καλύτερα από το χειμώνα. LOL

Κοίτα να δεις τι παιχνίδια μας παίζει το υποσυνείδητο.

stiffler

Ο συνδυασμός σκούρου background με πράσινα γράμματα είναι ιδανικός για να μην χαλάσουν τα μάτια μας.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι μαύρο.

Παίζει και κάποια απόχρωση του μπλε.

Είναι γεγονός ότι για όσους κάθονται αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή δεν κάνει το ανοικτό χρώμα με μικρή αντίθεση.

Θα κοκκινίζουν τα μάτια μας.

Ακόμα και η M$ στο δικό της blog δεν ξεφεύγει από τον κανόνα αυτό.

http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/archive/2008/03/04/using-s-pdif-to-send-audio-from-your-pc.aspx

Σκούρο background λοιπόν σε συνδυασμό με κάποιο γαλάζιο - μπλε, για την υγεία μας.

Η M$ το έχει ψάξει το θέμα από καιρό και γι'αυτό επέλεξε το συνδυασμό μπλε-πράσινου στα XP: στο κύριο skin και στο φόντο bliss.

Το χρώμα του blog συμφωνώ ότι είναι καλό.

Νομίζω ότι πάνω απ' όλα είναι ξεκούραστο για τα μάτια.

Και λίγη διαφάνεια (δήθεν) δεν θα έβλαπτε, αλλά δεν ξέρω πού να την κολλήσω.

Το ψάχνω.

Ένα παράδειγμα (όσο φαίνεται).

attachment.php?attachmentid=29755&stc=1&d=1204763434

post-2226-1416073412,7024_thumb.jpg

Το παλιο κλασσικο μπεδακι μου αρεσε πολυ. Ξεκουραστο κ ευαναγνωστο !

Αλλα και η λυση του mariosalice φαινεται καλη !

Παίδες χαλαρώστε, ο Λάμπης έχει ήδη ταυτότητα και έτσι απλά δεν αλλάζει. :)

Μείνετε στις ιδέες σας και μετά αναμένετε για τα αποκαλυπτήρια.

Ούτε θέλουμε να αντιγράψουμε κάποιον άλλον, ούτε κάτι παρόμοιο.

α)Κακώς είναι στο bug report το θέμα - θα μεταφερθεί στο offtopic.

β)Μπορείτε να ποστάρετε ό,τι ιδέα έχετε αλλά τονίζω από τώρα ότι δεν αποτελεί δέσμευση.

Τα παιδιά λένε τη γνώμη τους.

Άλλωστε, δε θα χρησιμοποιεί το forum μόνος του, αλλά όλοι μας. ;)

Δημοκρατία: Ό,τι πει ο λαός.

Έτσι όπως είναι με λίγο light blue θα είναι Zzzuper...όπως περίπου πρίν δλδ !

Μόνο μην το αφήσετε στα default χρώμματα aka γαλάζιες μπάρες, άσπρο back γιατί είναι πλέον το κλασσικό(noobthing) και θυμίζει πολύ κρύο και άκομψο forum .

Εμένα και τώρα μου αρέσει και δεν μου κάνει ούτε για λευκό αλλά όυτε και ασημένιο ...μου κάνει πιο πολύ για άσπρη πέρλα :D

Σε περίπτωση που η καταχώρησή μου δεν έγινε κατανοητή, θα ξεκαθαρίσω 2 πράγματα:

α) δεν θα βάλουμε έτοιμα themes. Ο στόχος μας είναι ένα, custom theme και πιθανόν 2ο, επίσης custom, στο μέλλον. Αυτό απαιτεί χρόνο και κόπο αλλά είναι επιλογή μας.

β) γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι οι επιλογές μας δεν θα βρουν όλο τον κόσμο σύμφωνο, κάτι που είναι αναμενόμενο. Για να ικανοποιηθούν όλοι, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε όλα τα διαθέσιμα themes του Vbulletin που υπάρχουν στην αγορά, όπου και πάλι θα βρεθεί κάποιος που θα προτιμούσε κάποια άλλη παραλαγή.

Όπως αναφέρθηκε και στην προηγούμενη καταχώρηση, τα σχόλια σχετικά με το χρώμα/theme/layout δεν είναι δεσμευτικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα λαμβάνουμε υπόψιν.

Αυτά.

Ξαναθυμίζω κι εγώ τα πρώτα posts:

α)Κακώς είναι στο bug report το θέμα - θα μεταφερθεί στο offtopic.

β)Μπορείτε να ποστάρετε ό,τι ιδέα έχετε αλλά τονίζω από τώρα ότι δεν αποτελεί δέσμευση.

ΟΚ μεγάλε! :)

Εννοείται ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχετε εσείς.

Τα παιδιά λένε τη γνώμη τους.

Άλλωστε, δε θα χρησιμοποιεί το forum μόνος του, αλλά όλοι μας. ;)

Δημοκρατία: Ό,τι πει ο λαός.

Εγώ ξέρω ότι στα fora δεν υπάρχει δημοκρατία...

Οι admin είναι αυτοί που παίρνουν οτι αποφάσεις θέλουν...

πάντως η αλήθεια είναι ότι το μπλεδάκι είχε γίνει σήμα κατατεθέν...

αν υπήρχε σαν επιλογή δεν θα με χάλαγε καθόλου :)

Να ρωτησω κατι ; Ποια ειναι τα μειονεκτηματα να υπάρχουν στο forum 10 διαφορετικα themes ;

Να ρωτησω κατι ; Ποια ειναι τα μειονεκτηματα να υπάρχουν στο forum 10 διαφορετικα themes ;

To οικονομικό δεν το βάζω στη μέση.

Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα themes, θέλουμε να έχουμε custom.

Να γίνει διαγωνισμός και το καλύτερο θέμα να πάρει δώρο :)

Θα ψηφίσουμε εμείς το καλύτερο κι θα είναι ανώνυμα για να μην υπάρχουν νοθείες (όσο γίνεται δηλαδή :p )

Και να είναι διαθέσιμα τα 3 πρώτα να διαλέξει ο χρήστης ότι θέλει

αυτά κάνει η πολύ δημοκρατία...

φέρτε το βούρδουλα ρα....:spell:

σημασία έχει το περιεχόμενο....

keep up the good work

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.