Jump to content

Ποιο χρώμα θα θέλαμε να έχει το TheLab

Cube8

Το χρώμα του TheLab.gr  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το παρακάτω μήνυμα μου έδωσε την ιδέα για αυτή τη δημοσκόπηση:

Να ξαναθυμίσω, το thread αυτό δεν είναι για wishlist, είναι για bugs και προβλήματα.

[...]

Για το theme τα είπαμε, δεν χρειάζεται να βγαίνει ο καθένας και να λέει αν του αρέσει ή όχι, μιας και δεν γίνεται poll όπου οι απαντήσεις θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το thread ώστε να αναγνωρίσουμε και να λύσουμε πραγματικά bugs και προβλήματα, το ότι λείπει το κουμπί todays posts δεν είναι πρόβλημα.

[...]

(ας είναι καλά ο RootX:))

Διάβασα το thread των bug reports και συμπέρανα ότι τα κυρίαρχα χρώματα είναι τα παραπάνω. Αν θέλετε κάποιο άλλο, απλά postάρετέ το.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

α)Κακώς είναι στο bug report το θέμα - θα μεταφερθεί στο offtopic.

β)Μπορείτε να ποστάρετε ό,τι ιδέα έχετε αλλά τονίζω από τώρα ότι δεν αποτελεί δέσμευση.

ΟΚ μεγάλε! :)

Εννοείται ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχετε εσείς.

Εγώ είμαι υπέρ των δύο theme - ένα φωτεινό και ένα σκοτεινό. Ο χρήστης διαλέγει και παίρνει. 2 όμως, όχι παραπάνω.

Δεν είμαι υπέρμαχος της ιδέας ότι ένα forum έχει χαρακτήρα μέσα από το χρώμα του - αν είναι έτσι και θεωρηθεί ότι το lab πρέπει να κρατήσει "χαρακτήρα" - το ανοιχτό μπλε που είχε πριν. Αν είχε χαρακτήρα το lab λόγω χρωμάτων, ήταν αυτό το ανοιχτό μπλε που όλοι πεθύμησαν.

Το χρωμα που εχει τωρα αλλα θελω λιγο μελιτζανη (αυτο που εχει back οταν loadarei το site ) σε bars και μερικες Lines αντι για το σκουρο γκρι για να κανει μια ομορφη αντιθεση !

Εγώ είμαι υπέρ των δύο theme - ένα φωτεινό και ένα σκοτεινό. Ο χρήστης διαλέγει και παίρνει. 2 όμως, όχι παραπάνω.

Είναι εφικτή μια τέτοια λύση?

Αυτό το γκρί που υπάρχει τώρα μου αρέσει, αλλά δε θα με πείραζε και ένα άλλο theme

Είναι εφικτή μια τέτοια λύση?

Μπες εδώ:

http://www.oblivion.gr/forums/

πήγαινε κάτω δεξιά και διάλεξε theme, βάλε το Morrowind ;)

Τα παιδιά βέβαια το κάναν και εξαιτίας της αγάπης πολλών στο Morrowind, αλλά το πιάνεις το νόημα - ένα φωτεινό, ένα σκούρο.

2-3 themes καλύτερα και ο καθένας ας διαλέξει όποιο επιθυμεί. Άλλωστε ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Θεωρώ το μαύρο φόντο σε forums τουλάχιστον εμετικό! Το γκριζάκι αντίθετα το συνήθισα αρκετά εύκολα.

Στο παρόν theme το μόνο που χτυπάει, κατά την γνώμη μου πάντα, υπερβολικά έντονα είναι το κιτρινάκι για τα sticky θέματα, στην λίστα των θεμάτων. Ένας ελαφρά ποιο ανοιχτόχρωμος τόνος γκρι θα έδενε πολύ καλύτερα με την υπόλοιπη λίστα των non-sticky. Το κίτρινο παρά είναι διαφορετικό από το γκρι, παρά είναι έντονο. Ολίγον... μπουρδελέ :p

Κάτι τελευταίο. Το εικονίδιο στα αριστερά με το γράμμα. Δεν βοηθάει. Το εικονίδιο με το γράμμα με την κουκκίδα στο κέντρο που δείχνει σε ποια threads έχει απαντήσει κάποιος, δυστυχώς δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο. Και αυτό νομίζω θα μπορούσε να αλλάξει.

EDIT

CRT οθόνη

Δυο themes ...αν μπορουν (απο πλευρας χρονου)..

Αλλα το ενα classic ..με χρωματα απο το παλιο..

Το αλλο(δευτερο) δεν με χαλαει και αν παραμεινει αυτο που υπαρχει ηδη.

Προσωπικα προτιμω ουδετερα χρωματα ..ουτε ασπρο ουτε μαυρο..

Το ασπρο κουραζει οτας το κοιτας ..το μαυρο θα κουραζει οταν κοιταξεις κατι αλλο.

Αυτο με τις δυο οθονες (νομιζω gnzp το πρωτοειπε) ισχυει..

Στην ΤΝ (απο το λαπτοπ) το παρων θελει μερικα κλικ πιο σκουρο..Βασικα μονο τα ασπρα μερη (reply ,quick reply) αλλα για να ξεχωρισουν τα υπολοιπα θα πρεπει να σκουρηνουν και εκεινα.

Στην spva φαινεται καλυτερα..

Αυτααα....καλη συνεχεια στο μαστορεμα...

Ενα συνδιασμο μαυρου-ασημι-μπλε, ή κατι αλλο σκουροχρωμο τελος παντων :)

πρασινο// ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ειναι το πιο ξεκουραστο χρωμα για τα ματια//

To το τορινο.. Οχι τοσο για το χρωμα! Σκασιλα μου :p Αλλα για την V2!

Πολυ πιο ασφαλης και με πολυ περισσοτερα tools αμα το ψαξεις! :)

Το χρωμα που εχει τωρα αλλα θελω λιγο μελιτζανη (αυτο που εχει back οταν loadarei το site ) σε bars και μερικες Lines αντι για το σκουρο γκρι για να κανει μια ομορφη αντιθεση !
+1 για αυτο που εχει back οταν loadarei το site.

Ή το τωρινό γκρι, ανάποδα το σκούρο με το ανοικτό.

Αριστερά είναι πιο ανοικτό και στα κείμενα πιο σκούρο. Αν γίνει πιο ανοικτό το φόντο στα κείμενα (δεξιά) και πιο σκούρο στο φόντο των avatar θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση το κείμενο και θα διαβάζεται πιο εύκολα.

Ο Wizard έχει δίκιο για το πράσινο χρώμα ότι είναι το πιο ξεκούραστο για τα μάτια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.