Jump to content

Μαγαζί με μεταχειρισμένα κουτιά εντός αθηνών

crio

Recommended Posts

εγω ρε crio sorry αλλα δεν καταλαβαινω.

Γιατι μπαινεις σε ολη αυτη τη διαδικασια ψαξιματος για ενα κεφαλαιο της ταξης των 40Ε (και λιγοτερο εχει καινουργιο)...Και Πες οτι βρισκεις θα γλιτωσεις τι? 10-15Ε? τις βενζινες τον χρονο σου, το ξυσιμο της κουτρας για να βρεις το καλυτερο...ολα αυτα δεν εχουν ενα min κοστος 10+++,

Δηλαδη οχι μονο παιρνεις ρισκο οτι δεν θα σου στοιχισει min το ιδιο αλλα παιρνεις και μεταχειρισμενο..

No offence αλλα πιστευω οτι το μεταχειρισμενο κουτι σε μαγαζι ειναι χασιμο χρονου. Βαλε 5 ποστ σε 10 φορα και παρε αυτο που θες.

απλα τα πραγματα και παντοτε φιλικα :flower:

Γενικά φίλε μου ψάχνω.Και στην τελική γιατί να μην ψάξω για ένα κουτί μεταχειρισμένο και να πάρω καινούργιο απ[ο τη στιγμή που θα κάνω τη δουλειά μου με το αλλό πιο φθηνό.Μοντα θα κάνω.Και να το διαλύσω χέστηκα.

Γι'αυτό

Εκείνο που σου λέει είναι ότι το να δώσεις 10-15 ευρώ για να πάρεις ένα μεταχ. κουτί ΣΥΝ όλα όσα δώσεις επιπλέον για αυτό, βενζίνες, μετακινήσεις κλπ ίσως να είναι τελικά περισσότερα από όσα θα έδινες για ένα καινούργιο κουτί...

Π.Χ. το φθηνότερο Innovator κουτί του eshop, στα 25ευρώ, που έχω πάρει για έναν φίλο είναι ωραιότατο εμφανισιακά, έχει το θερμόμετρο του μπροστά και μια άλλη μεγάλη έκπληξη μέσα... ;)

Ίσως να αξίζει περισσότερο το μοντάρισμα αυτού σε σχέση με τα π.χ. 15ευρώ+βενζίνες για ένα βρώμικο και ταλαιπωρημένο μεταχειριμένο κουτί.

Ναι αλλα εσύ μιλάς για ένα πολύ μικρό κουτάκι.Εγώ με τα ίδια λ7 μπορεί να βρώ ένα παλιό serverοκουτι το οποίο θα είναι μόνο για mod και για ξέσκησμα.Και γενικά δεν είναι κακό να γνωρίεισ τις επιλογές σου.Γενικότερα.

αν σε ενδιαφερει ενα παλιο μεγαλο κουτι, εχω ενα.δεν μπορω να πω οτι ειναι ωραιο αλλα ειναι απο τα παλια και αρκετα μεγαλα λευκα κουτια(σε υψος βεβαια ειναι μεγαλα γιατι κανενα παλιο δεν ειναι σε πλατος οπως τα καινουρια).αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ για να σου δωσω φωτογραφιες.μενω και σχετικα κοντα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.