Jump to content

Μαγαζί με μεταχειρισμένα κουτιά εντός αθηνών

crio

Recommended Posts

Είναι ένα πίσω από την Στουρνάρη, που πουλάει μεταχειρισμένα πράγματα...

Δεν ξέρω αν έχει κουτιά, αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις...

Άλλο παρόμοιο δεν ξέρω και πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις μεγάλο-παλιό case, γιατί την εποχή των Pentium2-Celeron-Pentium3 όλα όσα είχα δει ήταν μικρά-προς κανονικά...

Μόνο κάνα serverόκουτο, αλλά δεν νομίζω να την βγάλεις φτηνά...

Παράλληλος της Στουρνάρη...Σολωμού νομίζω...

Είναι 2 γωνιακά μαγαζιά με Video Games, ένα με κανονικά και ένα με "αντίγραφα ασφαλείας"

Από την μεριά του δεύτερου λίγο παραπάνω...είναι και ένα άλλο δίπλα, νομίζω mgmanager??? με πολύ msi και logitech πράγμα

σε αυτο που λεει ο mech οταν ειχα παει δεν πουλαγε κουτια..

και ειναι κοντα στη πλατεια εξαρχειων.Αν παρεις την σολωμου κατω , σε 2 τετραγωνα στο δεξι σου χερι

Υπαρχει και ενα απο οτι θυμαμαι διπλα στην μεταφραστικη υπηρεσια του Υπουργειου Εξωτερικων στον Μοναστηρακι. Βγαινοντας απο το Σταθμο στο Μοναστηρακι και πηγαινοντας απο το δρομο προς το Θησειο μετα απο καμια 200 μετρα σε ενα μικρο παραδρομο δεξια (οπως κατεβαινεις)

Το elx δεν έχει κουτιά απόσο ξέρω. Κάποια υπάρχουν στο stock house του πλαισίου στη μεταμόρφωση αλλά οι τιμές τους είναι τσιμπημένες. Αυτός στο μοναστηράκι είχε πολλά κουτιά αλλά είναι μικρά και ζητάει τα κέρατά του.

Ένας φίλος μου πρότεινε μια πρωϊνή βόλτα Σάββατο ή Κυριακή (ΑΛΛΑ αρκετά νωρίς) στο παζάρι που γίνεται απέναντι από το γκάζι στο πάρκο που έχει φτιαχθεί εκεί.

Πολλές ευκαιρίες και παζάρια.

Πέρα από αυτό όσα μαγαζιά έχουν στοκάρει τα μεταχειρισμένα/αποσυρμένα των εταιρειών ή του δημοσίου ζητάνε απλά ΤΡΕΛΑ λεφτά...

Ένας φίλος μου πρότεινε μια πρωϊνή βόλτα Σάββατο ή Κυριακή (ΑΛΛΑ αρκετά νωρίς) στο παζάρι που γίνεται απέναντι από το γκάζι στο πάρκο που έχει φτιαχθεί εκεί.

Πολλές ευκαιρίες και παζάρια.

Πέρα από αυτό όσα μαγαζιά έχουν στοκάρει τα μεταχειρισμένα/αποσυρμένα των εταιρειών ή του δημοσίου ζητάνε απλά ΤΡΕΛΑ λεφτά...

Για ξαναπές μια το μέρος...

Πειραιώς, απέναντι ακριβώς από το Γκάζι.

Κατεβαίνεις με ΗΣΑΠ στο Θησείο και περπατάς περίπου 5 λεπτά προς την Πειραιώς στην γέφυρα Πουλοπούλου...

Έχουβν φτιάξει ένα τεράστιο πάρκο στην θέση της παλιάς λαχαναγοράς και εκεί μαζεύονται...

ΟΚ, μην νομίσεται ότι είναι μόνο κομπιουτερο-πάζαρο, κανονικό ρωσο-μπλάκμαν-πάζαρο είναι αλλά πηγαίνουν και διάφοροι άλλοι «περίεργοι» και βρίσκεις διάφορα...

Πειραιώς, απέναντι ακριβώς από το Γκάζι.

Κατεβαίνεις με ΗΣΑΠ στο Θησείο και περπατάς περίπου 5 λεπτά προς την Πειραιώς στην γέφυρα Πουλοπούλου...

Έχουβν φτιάξει ένα τεράστιο πάρκο στην θέση της παλιάς λαχαναγοράς και εκεί μαζεύονται...

ΟΚ, μην νομίσεται ότι είναι μόνο κομπιουτερο-πάζαρο, κανονικό ρωσο-μπλάκμαν-πάζαρο είναι αλλά πηγαίνουν και διάφοροι άλλοι «περίεργοι» και βρίσκεις διάφορα...

Κάθε πότε φιλε μου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.