crio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 Υπάρχει ή τσάμπα ψάχνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Είναι ένα πίσω από την Στουρνάρη, που πουλάει μεταχειρισμένα πράγματα...Δεν ξέρω αν έχει κουτιά, αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις...Άλλο παρόμοιο δεν ξέρω και πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις μεγάλο-παλιό case, γιατί την εποχή των Pentium2-Celeron-Pentium3 όλα όσα είχα δει ήταν μικρά-προς κανονικά...Μόνο κάνα serverόκουτο, αλλά δεν νομίζω να την βγάλεις φτηνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάρτιος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Οταν λές πίσω απο τη στουρνάρη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Παράλληλος της Στουρνάρη...Σολωμού νομίζω...Είναι 2 γωνιακά μαγαζιά με Video Games, ένα με κανονικά και ένα με "αντίγραφα ασφαλείας"Από την μεριά του δεύτερου λίγο παραπάνω...είναι και ένα άλλο δίπλα, νομίζω mgmanager??? με πολύ msi και logitech πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 www.elx.gr ειναι αυτο που λεει ο mech5107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Βάλε μία αγγελία ζήτησης βρε Τόσοι ψάχνουν ευκαιρία να τα ξεφορτωθούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 σε αυτο που λεει ο mech οταν ειχα παει δεν πουλαγε κουτια..και ειναι κοντα στη πλατεια εξαρχειων.Αν παρεις την σολωμου κατω , σε 2 τετραγωνα στο δεξι σου χερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 4, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 1www.ocs.gr2 Αγίας Σοφίας 5 (creta byte) Νέα Σμύνρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 4, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 www.ocs.grΑγίας Σοφίας 5 (creta byte) Νέα ΣμύνρηΤο ocs είναι στην Πλ. Κολιάτσου όχι Νέα Σμύρνη.Εκτός και αν αναφέρεσαι σε άλλο κάταστημα...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 4, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ναι εννοείται απλά δνε μπαίνει η αυτόματη αρίθμηση Και είναι Νάξου στην Κυψέλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Μάρτιος 4, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Υπαρχει και ενα απο οτι θυμαμαι διπλα στην μεταφραστικη υπηρεσια του Υπουργειου Εξωτερικων στον Μοναστηρακι. Βγαινοντας απο το Σταθμο στο Μοναστηρακι και πηγαινοντας απο το δρομο προς το Θησειο μετα απο καμια 200 μετρα σε ενα μικρο παραδρομο δεξια (οπως κατεβαινεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Μάρτιος 4, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Το elx δεν έχει κουτιά απόσο ξέρω. Κάποια υπάρχουν στο stock house του πλαισίου στη μεταμόρφωση αλλά οι τιμές τους είναι τσιμπημένες. Αυτός στο μοναστηράκι είχε πολλά κουτιά αλλά είναι μικρά και ζητάει τα κέρατά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 4, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 οσα μικρα καταστηματα αναφερθηκανε ζητανε απιστευτα πολλα χρηματα για τα κουτια που τους εχουν ξεμεινει.βαλε μια αγγελια ζητησης σε fora.μια γυρα στη στουρναρη.κατι θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 4, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ένας φίλος μου πρότεινε μια πρωϊνή βόλτα Σάββατο ή Κυριακή (ΑΛΛΑ αρκετά νωρίς) στο παζάρι που γίνεται απέναντι από το γκάζι στο πάρκο που έχει φτιαχθεί εκεί.Πολλές ευκαιρίες και παζάρια.Πέρα από αυτό όσα μαγαζιά έχουν στοκάρει τα μεταχειρισμένα/αποσυρμένα των εταιρειών ή του δημοσίου ζητάνε απλά ΤΡΕΛΑ λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάρτιος 4, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ένας φίλος μου πρότεινε μια πρωϊνή βόλτα Σάββατο ή Κυριακή (ΑΛΛΑ αρκετά νωρίς) στο παζάρι που γίνεται απέναντι από το γκάζι στο πάρκο που έχει φτιαχθεί εκεί.Πολλές ευκαιρίες και παζάρια.Πέρα από αυτό όσα μαγαζιά έχουν στοκάρει τα μεταχειρισμένα/αποσυρμένα των εταιρειών ή του δημοσίου ζητάνε απλά ΤΡΕΛΑ λεφτά...Για ξαναπές μια το μέρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 4, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Πειραιώς, απέναντι ακριβώς από το Γκάζι.Κατεβαίνεις με ΗΣΑΠ στο Θησείο και περπατάς περίπου 5 λεπτά προς την Πειραιώς στην γέφυρα Πουλοπούλου...Έχουβν φτιάξει ένα τεράστιο πάρκο στην θέση της παλιάς λαχαναγοράς και εκεί μαζεύονται...ΟΚ, μην νομίσεται ότι είναι μόνο κομπιουτερο-πάζαρο, κανονικό ρωσο-μπλάκμαν-πάζαρο είναι αλλά πηγαίνουν και διάφοροι άλλοι «περίεργοι» και βρίσκεις διάφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάρτιος 4, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Kάθε μέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 4, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ενδιαφέρον αυτό το μέρος που λέτε...δεν το ήξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάρτιος 4, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Πειραιώς, απέναντι ακριβώς από το Γκάζι.Κατεβαίνεις με ΗΣΑΠ στο Θησείο και περπατάς περίπου 5 λεπτά προς την Πειραιώς στην γέφυρα Πουλοπούλου...Έχουβν φτιάξει ένα τεράστιο πάρκο στην θέση της παλιάς λαχαναγοράς και εκεί μαζεύονται...ΟΚ, μην νομίσεται ότι είναι μόνο κομπιουτερο-πάζαρο, κανονικό ρωσο-μπλάκμαν-πάζαρο είναι αλλά πηγαίνουν και διάφοροι άλλοι «περίεργοι» και βρίσκεις διάφορα...Κάθε πότε φιλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 5, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Ειπε ηδη.ΣΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.