nobig Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 Έχω μια 8600 στο λαπτοπ και θέλει να με τρελάνει ο driver της nvidia.Συγκεκριμένα η τηλεόραση δεν αναγνωρίζεται οπότε παίζω με το force tv detection. Απο κει επιλέγω manual s-video output αλλά που χαλάει τα χρώματα επειδή επιλέγει συνέχει ntsc και δεν μπορώ να επιλέξω pal, όλες οι επιλογές είναι απενεργοποιημένες όταν κάνω δεξι κλικ στην τηλεόραση για να επιλέξω εκτός απο το adavnced αλλά και απο εκεί δεν με εφήνει να επιλέξω pal. Άν καμμιά φορά με αφήσει στην τύχη το Pal τα χρώματα οκ. Μια βοήθεια ρε παιδιά με τρελένει. Έχω xp και τους 174 οδηγούς
redbighunter Μάρτιος 3, 2008 #2 Μάρτιος 3, 2008 δοκιμασε να βαλεις τους προηγουμενους drives της 8600!
nobig Μάρτιος 3, 2008 Author #3 Μάρτιος 3, 2008 και με τους παλιούς το ίδιο! Κατάφερα να την κάνω να παίξει με component!Σύνδεσα το s-video που βγάζει τα 3 components και έβαλα ένα καλώδιο στο μπλέ και απο κει στο video του scart αντάπτορα. Μέχρι στιγμής κάνω τον σταυρό μου και παίζει!
nobig Μάρτιος 8, 2008 Author #5 Μάρτιος 8, 2008 Όλα πλέον είναι 7πινα τελικά σύνδεσα ένα s-video 7πινο που βγάζει components και σύνδεσα το μπλε με rca καλώδιο sto video in και ΟΚ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.