unknown Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ βλεποντας τις τιμες της 8800γτ να εχουν πιασει πατο (185ευρω) σκεφτηκα να αποχωριστω την 7950γτ silent 512mb μου και να παρω 8800... σκεφτομαι να φτιαξω 2ο κυκλωμα για υδροψυξη που δεν θα εμπλεκεται με αυτο του επεξεργαστη.. οι λογοι ειναι οι εξης... 1)βαριεμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να χαλαω την τωρινη υδροψυξη 2)θελω να εχω 2 διαφορετικα χρωματα απο uv reactive υγρο 3)το κουτι χωραει και δευτερη αντλια :-O νταξ οχι καλα επιχειρηματα αλλα με επιασε η τρελα μετα την εξεταστικη :giveup: εχω ενα μπλοκ σοκετ 478 το οποιο θα κατσει στην 8800 με δικο μου πλεξι γκλας (πατεντα made) ενα μονο ψυγειο το οποιο ταιριαζει γαντι στο πανω μερος του στακερονιου μερικα κομματια σωληνα και λειπει η αντλια η οποια αναζητειται... ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ φτανει μονο ψυγειο για καρτα γραφικων >8800?? υ.γ εννοειται οτι θα κλοκαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Αμε.Αλλα γιατι να βαλεις 2η αντλια; Πολυς κοπος για να εχεις 2χρωμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Μάρτιος 3, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 μπορείς να βάλεις και την υδρόψυξη της thermaltake με 30 ευρώπουλα αν δεν κάνω λάθος... μικρή και βολική... και από ότι λένε όσοι την έχουν πάρει κάνει δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 μπορείς να βάλεις και την υδρόψυξη της thermaltake με 30 ευρώπουλα αν δεν κάνω λάθος... μικρή και βολική... και από ότι λένε όσοι την έχουν πάρει κάνει δουλειά...εγω παλι ξερω οτι ειναι μαπαφιλος μου με 6600GT την εβαλε και επεσε 3 βαθμους! :-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάρτιος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 βαλτην στο μονο ψυγειο χαλαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.