Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 Παλαιότερα, σε κάποιο άλλο forum είχαμε ξεκινήσει μιά συζήτηση, για το τι μας τη δίνει, τι μας ενοχλεί, τι μας σπάει τα νεύρα. Στην αρχή ξεκίνησε ειδικευμένα, γύρω από τη θεματολογία του forum, αλλά μετά απλώθηκε σε όλες τις κατηγορίες, όπως τι μας ενοχλεί στη δουλειά, στη σχέση, στις φιλίες, στην οδήγηση, κ.ο.κ.Ξεκινάω λοιπόν εγώ το χορό, χωρίς θέμα και χωρίς σειρά προτεραιότητας, με ότι μου έρχεται στο μυαλό και μου τη δίνει:Να στήνεις ένα pc με τρόπο που το έχεις κάνει 100 φορές κι για άγνωστο λόγο να μη θέλειΗ παραπληροφόρηση και το ράδιο αρβύλαΟι γενικεύσεις που βασίζονται σε προσωπική εμπειρίαΝα βλέπω γόπες και σκουπίδια κάτω.Να καπνίζουν στους μη καπνιστές.Τα κινητά σε θέατρο/σινεμά/κλπ. Υπάρχει κι η δόνηση ΖΩΟ!Συνεχίστε κι συμπληρώνω κι εγώ :hi:
gbak Μάρτιος 3, 2008 #3 Μάρτιος 3, 2008 μου την δινουν οι σκυλαδες...οι λαικιες γκομενες..και οι διαφοροι καγκουρες στο δρομο με τα γυφτικομονταρισμενα αμαξια τους
f117 Μάρτιος 3, 2008 #4 Μάρτιος 3, 2008 μου την δίνουν πολύ τα scooterakia......... ΑΥΤΑ......πολύ και οι μηχανές που κάθοντε πρώτες μπροστά στο φανάρι που είμαι πρώτος εγώ..... που με προσπερνάνε απο τα δέξια........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.