Jump to content

Κάρτ.....τί λέτε? ?ΕΕΕ?/ε?

f117

Recommended Posts

παιδια και εγω μεσα ειμαι!! τσαγιερες λεμε! :D

1.Αγ.κοσμα ειναι μαπα, η πιστα απτα λολολαστιχα ειναι καθρεφτης και τα καρτ δεν πανε.

2.Αφιδναι, ειναι καλα τα καρτ καλα και η πιστα ακομα καλυτερη

3.Παλληνη, που ειναι ιστορια μεγαλη, ειναι τα καλυτερα καρτ, υπαρχει χρονομετρηση, μπορει να μας κανει αγωνα με pole position κανονικα, σαν μειονεκτημα...η μικρη/στενη πιστα.

4.Αγ.Μαρινα/Κορωπι, ωραια πιστα σχτκα καλα καρτ

Οτι θελετε, televoting 1-4. ειμαι μεσα, θεωρω minimum ικανος αριθμος 8.

Αγ. κοσμά μια φορά που έχω πάει, θες καρτ/φόρμουλα ιδιωτικό για να αξίζει.

Αυτά που είχε εκεί ήταν και άθλια, και πάναργα, και δεν είχε νόημα.

Στην παλλήνη τα καρτ είναι σε καλή κατάσταση (αν και φίλος μου έχει βγάλει ρόδα και κόψει πίσω άξονα), αν και όχι όλα ισοδύναμα, και είναι τεχνική πιστούλα. Εμένα μου αρέσει πολύ η πρώτη αριστερή στροφή, έχοντας μαζέψει όσα χιλιόμετρα έχει από όλη την ευθεία, και flat out στρίψιμο (όσο flat out μπορεί να είναι με 40-50 χιλιόμετρα :p)

:OT: Παρακαλω πολυ οποιος εχει εμπειρια ή πληροφοριες για αγορες καρτ (ει δυνατον σε κιτ) ας στειλει ενα PM. Eυχαριστω.

καμμια καλη πιστουλα να βαλουμε τα αμαξια μας μεσα , δε παιζει ; :p

Βρε βρε, πως δε το πετυχα αυτο το thread εδω τριγυρω.. Θα το ψηνα αλλα μαζευω για τον pain(t)ball και δεν εχω ιδιετερο budget λογο αναβαθμησης (ναι, ακομη.. hopefully next week τελιωνουμε προσορινα). Εξαλλου απο τοτε που πηρα δικο μου 125ρι (rotax), επαψα να μπαινω σε νοικιαρικα.. :p

(χωρις πλακα, κουρευτικες μηχανες φορανε, δεν πανε και πολυ)

Αμα πατε στα κιουρκα/αφιδναι μη κανετε shortcuts και μου βαλετε χωμα στην πιστα γιατι σας εφαγα! :devil:

(εκει το τρεχω btw και η πιστα με το καινουργιο της layout λεει αρκετα [προστεθικε μια δευτερη μεγαλη ευθεια])

• 3 months later...

εγω μεσα ανετααααααααααααααααααααααααα εφοσον και εαν το επιτρεπει η δουλιτσα

Προτιμουσα την προηγουμενη χαραξη, απο δεξια πατημενη επρεπε να μπεις σε αριστερη και ηθελε μαεστρια για να κρατισεις καλη γραμμη και να μπεις με πολλα στην δεξια παρατεταμενη που επεται. Εχει ακομα λακουβακια εκει στο τελος της νεας ευθειας???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.