Jump to content

torrents με περιορισμο ταχυτητας

Borg

Recommended Posts

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.Έχω uTorrent 1.8beta.Πριν λίγο μου κοκκίνισαν όλα τα torrents που κατέβαζα και μου έβγαλε "connection closed by peer".Είμαι οτενετ 4mb και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι πριν λίγο.

Τι μπορώ να κάνω για να κατεβάσει πάλι?

μια απο τα ιδια και εμενα... οτενετ κ εγω... με την διαφορα οτι εμενα δεν λεει conection closed... αλλα τα speeds εχουνε πιασει πατο! μαλλον η καλη μας οτενετ δεν μας τα λεει καλα.. :mad:

οντως,βιστα σπ1 εχω.λινκακι με τον διαφορετικο τροπο εχουμε?θενκ για!:T:

βασικά διάβασε εδώ τι και πώς και λογικά θα βρεις τον τρόπο :)

(κάτω κάτω έχει links ανάλογα την έκδοση tcpip.sys, αλλά ρίξε και μια ματιά στο κειμενάκι)

http://www.mydigitallife.info/2008/02/17/download-vista-tcpipsys-and-uac-auto-patcher-to-increase-tcp-connection-limit/

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.Έχω uTorrent 1.8beta.Πριν λίγο μου κοκκίνισαν όλα τα torrents που κατέβαζα και μου έβγαλε "connection closed by peer".Είμαι οτενετ 4mb και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι πριν λίγο.

Τι μπορώ να κάνω για να κατεβάσει πάλι?

Το παθαίνει και μένα που και που (speedtouch 585i ) με ενα ρεσετ το ρούτερ στρώνει

Έκανα και ρεσετ στο ρουτερ.τελικά σήμερα έφτιαξε μόνο του,κατεβάζω κανονικά τώρα

Παντως να ξερετε οτι καθε φορα που γινεται αλλαγη της Ip σας να κανετε login στον tracker για να παιρνει ποια ip εχετε ωστε να σας αναγνωριζει.

και μετα να ανοιγετε το mtorrent

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.