Borg Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 παιδια εχω εδω και αρκετο καιρο που δεν μπορω να κατεβασω παραπανω απο 30kb/sειναι κατι που αλλαξε ? η κατι πρεπει να κανω με το router? καμια ιδεα? :giveup:
komos Μάρτιος 3, 2008 #2 Μάρτιος 3, 2008 Μηπως εχεις Otenet ?????για την ωρα μtorrent 1.8 beta και enable encryptionγια info δες εδω
Borg Μάρτιος 3, 2008 Author #4 Μάρτιος 3, 2008 Μηπως εχεις Otenet ?????για την ωρα μtorrent 1.8 beta και enable encryption για info δες εδω ναι οτενετ Εδω γιατι βαζεις στα conn per torrent default στα 100 και στο conn globally στα 300? και οχι στο 0?
Eaglenik Μάρτιος 3, 2008 #5 Μάρτιος 3, 2008 γιατι βαζεις στα conn per torrent default στα 100 και στο conn globally στα 300? και οχι στο 0?100 Connections per torrent ειναι παραπανω απο αρκετο για να ποιασεις μια αξιοπρεπη ταχυτητα. Σκεψου πως εαν το καθε connection δινει 0.5Κ θα κατεβαζεις στην χειροτερη με 50Κ.300 Global Connections γιατι εχω active torrents σηνηθος 3 οποτε με 100 connection το καθενα εχουμε 300 Global. To Global μπορεις να το ανεβασεις αναλαγος με ποσα active torrents εχεις.Ο λογος που εχω συγκρατιμενα τα connections ειναι ο εξης: Πολλα μοντεμ/ρουτερ οταν αρχιζουν και ανεβαινουν πολυ τα Global Connections αρχιζουν και μπουκονουν διμιουργοντας ειτε προβλημα στο σερφαρισμα ειτε crasharoun μετα απο λιγη ωρα.Εδω ειπραχει ενας προτινομενος οδηγος ρυθμισεων που μπορει να σου δωσει μια ιδεα της αναλογιας των ConnectionGood settings based upload speed
jois21 Ιούλιος 16, 2008 #6 Ιούλιος 16, 2008 Εχω προβλημα με τα τορεντ. Εδω και μερικες μερες εχω μονιμα 0kb/s και σε up και σε down ετσι στα ξαφνικα. Firewall εχω των XP, antivirus AVG. Τα κλεινω και παλι παραμενει το προβλημα. Στο ιδιο πισι οταν μπουταρω σε server 2008 κατεβαζει κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα ρουτερ, ports κανονικα ανοιχτες. uTorrentΤι φταιει;
Tsakonas Ιούλιος 16, 2008 #7 Ιούλιος 16, 2008 οποιος εχει βιστα και θελει να αυξησει τα κονεξιονς μην διανοηθει να βαλει ενα #@$!~πατσακι που κυκλοφορει και υποσχεται πως αυξανει τα μαξ κοννεξιονς σε βιστα.Εκανα το βλακωδες λαθος να το βαλω και ολοφρεσκια εγκατασταση Βιστα αρχισε τις μπλε οθονες εντος 24ωρου!
johnson Ιούλιος 17, 2008 #8 Ιούλιος 17, 2008 οποιος εχει βιστα και θελει να αυξησει τα κονεξιονς μην διανοηθει να βαλει ενα #@$!~πατσακι που κυκλοφορει και υποσχεται πως αυξανει τα μαξ κοννεξιονς σε βιστα.Εκανα το βλακωδες λαθος να το βαλω και ολοφρεσκια εγκατασταση Βιστα αρχισε τις μπλε οθονες εντος 24ωρου!Μάλλον κάτι θα έκανες λάθος με τις εκδόσεις γιατί και στις 2 περιπτώσεις που είχα βάλει(patched έκδοση αρχείου συστήματος που έχει σχέση με το tcp/ip αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τοόνομα -> σε Vista SP0 και αντίστοιχα έναν άλλο διαφορετικό τρόπο επειδή η microsoft έβαλε extraπροστασία ώστε να μη πατσάρονται αυτά τα system files -> σε Vista SP1)έπαιζαν και παίζουν jet.
Tsakonas Ιούλιος 17, 2008 #9 Ιούλιος 17, 2008 Μάλλον κάτι θα έκανες λάθος με τις εκδόσεις γιατί και στις 2 περιπτώσεις που είχα βάλει(patched έκδοση αρχείου συστήματος που έχει σχέση με το tcp/ip αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα -> σε Vista SP0 και αντίστοιχα έναν άλλο διαφορετικό τρόπο επειδή η microsoft έβαλε extra προστασία ώστε να μη πατσάρονται αυτά τα system files -> σε Vista SP1) έπαιζαν και παίζουν jet. οντως,βιστα σπ1 εχω.λινκακι με τον διαφορετικο τροπο εχουμε?θενκ για!
Liopyr Ιούλιος 17, 2008 #10 Ιούλιος 17, 2008 Εχω προβλημα με τα τορεντ. Εδω και μερικες μερες εχω μονιμα 0kb/s και σε up και σε down ετσι στα ξαφνικα. Firewall εχω των XP, antivirus AVG. Τα κλεινω και παλι παραμενει το προβλημα. Στο ιδιο πισι οταν μπουταρω σε server 2008 κατεβαζει κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα ρουτερ, ports κανονικα ανοιχτες. uTorrentΤι φταιει;To κάνει και σε νέα torrents που προσθέτεις, ή σε κάποια που είχες κλείσει και το ξανάνοιξες να συνεχίσουν?
Liopyr Ιούλιος 17, 2008 #12 Ιούλιος 17, 2008 Ποια έκδοση utorrent έχεις? Δοκίμασε με 1.7.7 (υπάρχουν leechers έτσι)
jimakos21 Ιούλιος 17, 2008 #14 Ιούλιος 17, 2008 Εγώ σήμερα κατέβαζα με utorrent με 1mb/s & 1.2mb/s ! Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι
tasosmos Ιούλιος 17, 2008 #16 Ιούλιος 17, 2008 Συνδεεται κανονικα το utorrent? Σου δειχνει οτι ειναι ανοιχτα τα πορτς και εχει επικοινωνια με τρακερς?Δοκιμασε και την 1,8 εκδοση με κρυπτογραφηση forced για να αποκλεισεις το ενδεχομενο traffic shaping απο τον isp.Υποθετω κανα spybot s&d η αντιστοιχο ετρεξες για να αποκλεισεις trojan κτλ...Αν δεν γινει τπτ δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα και πες αποτελεσμα.
jois21 Ιούλιος 17, 2008 #17 Ιούλιος 17, 2008 Πορτς ανοιχτα, τα εχω κανει αυτα. Που ειναι η επιλογη για κρυπτογραφηση;
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 #18 Ιούλιος 17, 2008 jois μήπως απλά τα torrents που κατεβάζεις δεν έχουν seeders?
tasosmos Ιούλιος 17, 2008 #19 Ιούλιος 17, 2008 Preferences>Bittorrent>Protocol Encryption>Forced Υποψιν οτι το 1.77 ειναι αχρηστο απο αυτη την αποψη γιατι εχει ξεπερασμενη κρυπτογραφηση.
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 #20 Ιούλιος 18, 2008 Όσοι έχετε εκδόσεις κάτω της 1.8 τότε το πρόβλημα σας είναι το traffic shaping του isp σας.Η βάλτε την 1,8+ η εάν δεν σας αρέσει το Utorrent υπάρχει και το Deluge
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.