Jump to content

καρτα γραφικων

tebelakos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα παιδια

εχω μια απορια εχω την καρτα γραφικων gecube ati 2900xt 512memort.

8α επηρεαση αν βαλω διαφορετικη μαρκα...εαν ναι τοτε που μπορω να βρω μια τετοια καρτα

καλημερα παιδια

εχω μια απορια εχω την καρτα γραφικων gecube ati 2900xt 512memort.

8α επηρεαση αν βαλω διαφορετικη μαρκα...εαν ναι τοτε που μπορω να βρω μια τετοια καρτα

Τι εννοεις 8α επηρεαση αν βαλω διαφορετικη μαρκα.? εννοεις για crossfire?

Τι εννοεις 8α επηρεαση αν βαλω διαφορετικη μαρκα.? εννοεις για crossfire?

ναι σκοπευα να το κανω crossfire...

ας πουμε εχω την gecuba και βαλω μια αλλη μαρκα πχ saphire

Δεν παιζει προβλημα. Μπορεις να βαλεις οποια μαρκα θελεις της ιδιας γενιας.

οπως εχει πει και ο φιλος Eaglenik μπρορει να βαλεις οτι μαρκα θες..εινα ολες οι ιδιες , ισως μερικες να εχουν διαφορα στην ταχυτητα , και στο αυτοκολιτο:D Τι spec εχει ο υπολογιστη σου?

οπως εχει πει και ο φιλος Eaglenik μπρορει να βαλεις οτι μαρκα θες.. Τι spec εχει ο υπολογιστη σου?

εχω intel 6600duo2

ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC?:D πολυ καλο ειναι το pc ρε φιλε... οσο για την 2900xt που σκεφτεσαι για crossfire , τι τιμι εχει? α3ιζει? ή καλυτερα να πας για μια 3800χ2?

ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PC?:D πολυ καλο ειναι το pc ρε φιλε... οσο για την 2900xt που σκεφτεσαι για crossfire , τι τιμι εχει? α3ιζει η καλυτερα να πας για μια 3800χ2?

αν ηθελα μια 3800χ2,θα πρεπει να πουλησω το 2900χτ και ποιος θα αγοραζει αυτη την καρτα???????????????

Παρε αλη μια μια 2ΧΧΧ και εισαι κομπλετα. Εκτος αν οπως λεει ο Ιnlovem η 2900ΧΤ ειναι ακριβη και δεν αξιζει να παρεις γιατι με τα ιδια λεφτα χτυπας μια ετιμη δυπηρινη.

ποσα διαθετεις για αλλη μια 2900χτ και ποσα θα μπορουσες να πουλησεις την δικια σου? για να δουμε τι σε συμφερει ρε συ:)

εγω ποσα διαθετεις για αλλη μια 2900χτ και ποσα θα μπορουσες να πουλησεις την δικια σου? για να δουμε τι σε συμφερει ρε συ:)

θα μπορουσα να το πουλησω 200-250 ευρω που εχω μια καρτα:dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.