sante1769 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 Καλημέρα παιδιά.Είμαι κάτοχος Toshiba Satellite A200 PSAECE φορητού...Χθες το βράδυ ενώ έβλεπα ταινία ξαφνικά όλα γίνονται μαύρα...όλα εξακολουθούσανε να δουλεύουνε εκτός από το monitor.Το λειτουργικό έτρεχε κανονικά,η ταινία συνέχιζε να παίζει κτλπ.Κάνω restart,βγάζω-βάζω μπαταρία,αλλά τίποτα...όλα μαύρα...η μόνη στιγμή που βλέπω χρώμα,είναι στο πρώτο πράγμα που εμφανίζεται όταν ανοίγεις το φορητό,όταν εμφανίζει το διαγνωστικό μήνυμα.Κανονικά πρέπει να βλέπεις το λογότυπο της εταιρείας και κάτω δεξιά το σήμα του επεξεργαστή.Ε...εγώ βλέπω μόνο το σήμα του επεξεργαστή κάτω δεξιά και αυτό πολύ αχνά...Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι ή δε θα το γλυτώσουμε το κερατιάτικο;;;Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ενόχληση:sorry:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Αν είναι πολύ αχνά, τότε δυστυχώς σου κάηκε το backlight.. Αν είναι σε εγγύηση μη σκας, αν δεν είναι και το πας αντιπροσωπεία θα τα σκάσεις χοντρά. Μπορεί να σου πουν και ολόκληρη οθόνη. Καλύτερα να δεις μερικούς οδηγούς στο internet μέσω google για το πως θα αλλάξεις με μικρό κόστος μόνος σου το backlight Link to comment Share on other sites More sharing options...
sante1769 Μάρτιος 3, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 pm sent Link to comment Share on other sites More sharing options...
sante1769 Μάρτιος 3, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Ευχαριστώ που απαντήσατε.Λογικά είμαι μέσα στην εγγύηση(θα κοιτάξω τα χαρτιά μου το βράδυ).Βρήκα από google οδηγό replacement.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κατά πόσο είναι εύκολο για έναν αρχάριο με τις διατάξεις του υπολογιστή να το κάνει!!χαχαχαχα...Επιπλέον αν τους το πάω εκεί δε θέλω να το πλακώσουνε σστα format,έχω αρχεία για backup μέσα...Καλή σας μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Είναι ανάλογα πόσο "πιάνουν τα χέρια σου" που λέμε αν με εννοείς. Αλλά, το αποτέλεσμα είναι ημίμετρο. Εφ' όσον είναι στην εγγύηση μη χάνεις καθόλου χρόνο και δώσε το για επισκευή ή αντικατάσταση. Ζήτα ή κάνε μόνος σου ένα full backup ότι χρειάζεσαι, γιατί μπορεί και να τα χάσεις ή μπορεί να σου δώσουν και νέο laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
sante1769 Μάρτιος 3, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Ευχαριστώ.Το backup πως το κάνω αφού όλα είναι ''σκοτεινά''??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Σωστά Σύνδεσε το laptop σε μία κανονική οθόνη και πάτα το κατάλληλο κουμπί για να γυρίσει display Link to comment Share on other sites More sharing options...
sante1769 Μάρτιος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Σωστά Σύνδεσε το laptop σε μία κανονική οθόνη και πάτα το κατάλληλο κουμπί για να γυρίσει display Κουμπί δε χρειάστηκε να πατήσω...το συνέδεσα,εμφανίζεται κανονικά το λογότυπο της εταιρείας,το λογότυπο των XP και μετά...εγένετο σκότος!!!!σβήνει η οθόνη και το πράσινο γίνεται κίτρινο....έλεος. Δε μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνει αυτό τώρα.Και σε μια LG και σε μια μούφα άγνωστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Μάρτιος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Μόλις σβήσει η εξωτερική οθόνη δοκίμασε να πατήσεις Fn+F4 ή F5 (ένα από τα 2 πρέπει να δουλέψει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sante1769 Μάρτιος 4, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Thx it worked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.