ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 λοιπον οσοι εχετε το εν λογο ρουτερ και σας βγαζει το μυνημα λαθους αυτο τοτε: πατε στθς ρυθμισεις του ρουτερ και βαλτε στη πρωτη σελιδα Basic setup = MTU size =Manual = 1492job done Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται εξ' αρχής όταν παίζετε με pppoe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 Final solution:After some more searching online, I found this recent post by David McGown:“- Click start- Type: cmd- Right-click cmd.exe when it appears under Applications- Click Run As Administrator- Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled- Press enter- Restart your computer”Αυτό διορθώνει και το πρόβλημα Linksys WAG200G + Vista + MSN,καθως και τις χαμηλές ταχύτητες κατεβάσματος απο το νετ.http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1028777&postcount=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 6, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 καλα εγω δεν ειδα μικρες ταχυτητες downloading αλλα δεν εμπαινε msn με τη καμμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Αυτό διορθώνει και το πρόβλημα Linksys WAG200G + Vista + MSN,καθως και τις χαμηλές ταχύτητες κατεβάσματος απο το νετ.http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1028777&postcount=25Τι μου θύμισες... σήμερα το σύνδεσα πάλι σε pc μετά από τόσα χρόνια και βρήκα από το google την λύση εδώ.. τότε το είχα βρει και δεν το πίστευα!!!! Με Seven βέβαια τώρα... :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Τι μου θύμισες... σήμερα το σύνδεσα πάλι σε pc μετά από τόσα χρόνια και βρήκα από το google την λύση εδώ.. τότε το είχα βρει και δεν το πίστευα!!!! Με Seven βέβαια τώρα... :crazy_pilot:Παραξενο..γιατι υποτίθεται οτι αυτο το προβλημα.. ειχε διορθωθεί απο το SP1 των Vista.Και απο τοτε σε Vista SP1/SP2 και Se7en δεν εχει παρουσιαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 31, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Δεν είμαι και σίγουρος πως ήταν αυτό και μόνο αυτό... αλλά σε φρέσκια εγκατάσταση Seven 32bit με αυτό το ρούτερ, δεν μου έμπαινε το msn και το έτρεξα καλού κακού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.