Jump to content

εχετε χασει ποτε δεδομενα απο usb stick?

unknown

εχετε χασει δεδομενα?  

95 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Παλιότερα το έβγαζα χωρίς κατάργηση. Τώρα τελευταία, συνήθως μεταφέρω σημαντικά πράγματα, οπότε κάνω κανονικά κατάργηση για καλό και για κακο. Ποτέ όμως δεν έχασα δεδομένα.

+1 και γω κάνω κατάργηση.Για 10 sec δε χάθηκε ο κόσμος. Έχω χάσει δεδομένα----έχασα το stick :rofl:

Κι εγώ ένα φλασάκι που έχω ένα trascent 512MB, νομίζω 5 χρόνων. Το βγάζω πάντα χωρίς κατάργηση και δουλεύει άψογα.

Ούτε εγώ έχω χάσει ποτέ δεδομένα.Πάντα το τραβάω από τη θύρα του υπολογιστή, δεν κάνω ασφαλή κατάργηση. Μόνο μια φορά έκανα για να δω τι γίνεται, απλά σβήνει το λαμπάκι του! :p

εγω εχω χασει ετσι και απο στικ και απο το ipod επειδη απλως τα τραβαω δεν τα καταργω

Ουτε κ εγω εχω χασει ποτε δεδομενα απο flashακι κ δεν του κανω ασφαλη καταργηση αλλα τωρα τελευταια οταν το εχω πανω στο pc κ ξεκιναει ο υπολογιστης παει να του κανει check disc. μαλλον δεν ειναι κ πολυ καλο αυτο ετσι?

Δεν έχω χάσει ποτέ δεδομένα.Όμως απο τα πολλά βάλε-βγάλε δεν το αναγνωρίζει πλέον ο υπολογιστής μου.Τουλάχιστον μου έμεινε το ράδιο.

παντα το τραβαω ετσι...ποτε ασφαλη καταργηση...

μετα απο τοσο καιρο ισως αμα το κανω ασφαλη καταργηση και να καει...

2 φορες μου εχουνε μινει φλασακια στο χερι και ολα παντα με ασφαλη καταργιση. το τι πως και γιατι ποτε δεν εμαθα...

Η μόνη φορά που έχασα δεδομένα ήταν όταν έχασα το stickακι.

Καλό είναι να κάνουμε ασφαλή κατάργηση, ποτε δεν ξέρεις....

Πάντα το τραβάω χύμα ... Όταν δεν γράφει ... Όλα καλά μέχρι τώρα ... δεν έχω χάσει τπτ

Πω τι μου το θύμισες τώρα.. είχα χάσει ένα κάρο πράγματα από το (σχεδόν) άθραυστο 2GB corsair μου το καλοκαίρι.. Η αιτία; Βραχυκυκλωμένη usb θύρα, έκαψε (μύρισε) μόλις το σύνδεσα :mad: κ έκαψα κ ενός φίλου μου για να επιγβεβαιώσω ότι όντως είναι χαλασμένη:red::wall:

Συνήθως έκανα ασφαλή, αλλά όχι πάντα.. Στους εξωτερικούς σκληρούς, όταν έχεις και ntfs, επιβάλλεται η ασφ. κατάργηση.. K από εκεί έχω χάσει δεδομένα, είμαι πολύ γκαντέμης τελικα!

Ένα sandisk mini cruizer 4GB έπαψε να δουλεύει ξαφνικά.

Δεν το αναγνωρίζει κανένας υπολογιστής και το είχα αφαιρέσει κανονικά...

Προχθές σε ένα φίλο με ίντεξ 865 μητρική και xp sp2, αντιγράφαμε από εξωτερικό usb δίσκο σε άλλον εξωτερικό

πάλι usb και ταυτόχρονα αντιγράφαμε από το φλασακι μου στον υπολογιστή του. Αφού τελείωσε η αντιγραφή από το φλασακι και συνεχιζόταν η αντιγραφή από τους εξωτερικούς δίσκους, το έβγαλα

χωρίς safe remove επειδή στο δικό μου μηχάνημα αλλά και σε άλλα ποτέ δεν το χρησιμοποιούσα και

ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Με το που το τραβώ λοιπόν, delayed write error. Φτου και από την αρχή

η αντιγραφή στους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Και το φλασακι πάλι φαινόταν ως αφορμάριστο-unallocated disk space-. Ανάκτηση δεδομένων με το Data Recovery Wizard Pro 4.3.6 και μετά από ψαξιμο στην microsoftβρηκα αυτο το οποιο προτεινει την αλλαγη των ρυθμισεων της εικονικης μνημης

των windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.