psyber Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2008 λοιπον guys αφου το εψαξα αρκετα αγορασα τελικα το κτηνακι της thermalright .η μητρικη μου ειναι η k9n sli της msi.το θεμα λοιπον ειναι οτι οι παρεχομενες βιδες δεν ειναι αρκετα μακριες και ετσι δεν ταιριαζει η ψυκτρα στο mobo παρολο που στο site της thermalright εχει ελεγχθει και λεει okay!εχει κανεις να προτεινει κατι?κανενας ομοιοπαθης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Έχω κάνει μια πατέντα σε μια VapoChill Micro για 939 ώστε να την χρησιμοποιήσω και με τους ΑΜ2 επεξεργαστές. Σε κάποιο σημείο βρέθηκα σε παρόμοιο πρόβλημα. Η λύση δόθηκε χρησιμοποιώντας αποστάτες σαν τους παρακάτωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809581(αυτοί είναι μεγάλοι, έχει και με μικρότερο μήκος αν και μπορεί ήδη να διαθέτεις μερικούς από την συσκευασία του κουτιού σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 ενδιαφερον θατο τσεκαρω ομως με αυτον τον τροπο θα πρεπει να γυρισω το backplate αναποδα.ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ξέρω, δεν έχω δει πως μπαίνει η thermalright. Απλά σου αναφέρω έναν τρόπο να... μακρύνεις τις βίδες. Από εκεί και πέρα θα πρέπει ο ίδιος να τσεκάρεις το πως θα το κάνεις.Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Λοιπόν. Αν ισχύουν οι παρακάτω οδηγίεςhttp://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex/installation_cpu_cooler_u120ex.htmlτότε δεν χρειάζεται να γυρίσεις κανένα backplate ανάποδα. Απλά στο σημείο που θα βίδωναν οι βίδες της thermalright, βιδώνεις πρώτα τους αποστάτες. Απλά θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι στο τέλος οι αποστάτες δεν θα αποδειχτούν ιδιαίτερα μεγάλοι ώστε να μην κάνει επαφή η ψήκτρα με την cpu.Θα σου πρότεινα ότι πειραματισμό/τοπποθέτηση κάνεις, για πρώτη φορά έστω, να τον κάνεις με την μητρική εκτός κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 φιλε μου με βοήθησες παρα πολυ ! να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.