Jump to content

thermalright ultra 120 +msi k9n sli

psyber

Recommended Posts

λοιπον guys αφου το εψαξα αρκετα αγορασα τελικα το κτηνακι της thermalright .η μητρικη μου ειναι η k9n sli της msi.το θεμα λοιπον ειναι οτι οι παρεχομενες βιδες δεν ειναι αρκετα μακριες και ετσι δεν ταιριαζει η ψυκτρα στο mobo παρολο που στο site της thermalright εχει ελεγχθει και λεει okay!εχει κανεις να προτεινει κατι?κανενας ομοιοπαθης?

Έχω κάνει μια πατέντα σε μια VapoChill Micro για 939 ώστε να την χρησιμοποιήσω και με τους ΑΜ2 επεξεργαστές. Σε κάποιο σημείο βρέθηκα σε παρόμοιο πρόβλημα. Η λύση δόθηκε χρησιμοποιώντας αποστάτες σαν τους παρακάτω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809581

(αυτοί είναι μεγάλοι, έχει και με μικρότερο μήκος αν και μπορεί ήδη να διαθέτεις μερικούς από την συσκευασία του κουτιού σου)

Δεν ξέρω, δεν έχω δει πως μπαίνει η thermalright. Απλά σου αναφέρω έναν τρόπο να... μακρύνεις τις βίδες. Από εκεί και πέρα θα πρέπει ο ίδιος να τσεκάρεις το πως θα το κάνεις.

Sorry

Λοιπόν. Αν ισχύουν οι παρακάτω οδηγίες

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120ex/installation_cpu_cooler_u120ex.html

τότε δεν χρειάζεται να γυρίσεις κανένα backplate ανάποδα. Απλά στο σημείο που θα βίδωναν οι βίδες της thermalright, βιδώνεις πρώτα τους αποστάτες. Απλά θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι στο τέλος οι αποστάτες δεν θα αποδειχτούν ιδιαίτερα μεγάλοι ώστε να μην κάνει επαφή η ψήκτρα με την cpu.

Θα σου πρότεινα ότι πειραματισμό/τοπποθέτηση κάνεις, για πρώτη φορά έστω, να τον κάνεις με την μητρική εκτός κουτιού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.