mech5107 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2008 Λοιπόν, Το συστημα έχει ως εξής: E2160, 965-DS4, 7800GT, 2x1gb Crucial Value 667 (D9FTB) Δουλεύω στα 333*9 με 1,35v, με τις μνήμες στα 667 με 4-3-3-6 και 2,2v. Ολα τα άλλα ρεύματα default. Το σύστημα είναι βράχος, αλλά μετά από shutdown δεν λεεί να bootάρει με τα setting που δούλευε πρίν, αλλά βάζει τα default. Στο bios έχει τα settings μου, αλλά τα έχει ανενεργά, δηλαδή μόλλις πατήσω να τα βάλω όλα manual, όλα πάνε αυτόματα στις δικές μου τιμές. Στο ξεκίνημα κάνει 4 φορές restart... Δοκίμασα και με όλες τις τάσεις αλλάγμένες, αλλά δεν κάνει δουλειά... Τι να παίζει ρε παιδιά? Είναι λίγο σπαστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 a) Μιπως βγηκε η μπαταρια και χανει τις ρυθμισεις ?? Κανε Bios Update c) Μιπως εκανες install το utility nTune της Nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 a) Οχι είναι στην θέση της, και έχει και 3,06v Αν είχε φύγει δεν θα έχανε και την ημερομηνία? Εμένα χάνει μόνο τα setting του O/C Εχω το F10 και το F11 είναι beta για τους 8χ00. Το δοκίμασα, αλλά επειδή έκανε κάτι κουλα, πήγα πίσω στο F10. c) Το έχω το nTune, αλλά τα χάνει από το bios. Δεν έχω πρόβλημα στα Win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Το ξερω ειναι δυσκολο να το πιστεψεις επιδει ειναι στο στο βιος. Ευτησα αιμα για να καταλαβω οτι ηταν το nTune στην περιπτωση μου. Uninstall και ελα πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν έστρωσε Και με 266 fsb το ίδιο...τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν έστρωσεΚαι με 266 fsb το ίδιο...τι γίνεται? Ελα ρε !! Σιγουρα εκανες καλα Uninstall ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ναι έχει φύγει!Δεν φαίνεται όυτε στο control Panel, ούτε στον driver, που χάθηκε η επιλογή για O/C.Δηλαδή, πως μπορεί να έχει επίπτωση στο bios το nTune? "Εγκαθηστά" κάτι στο bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ειμαι σιγουρος πως το κανει αλλα πιστευω οτι κανει καποια αλλαγη μεσω Windows ( με τον ιδιο τροπο που κανουμε overclock στα ρευματα και FSB ) την οποια δεν την δεχονται η μη nForce μητρικες και resetaroun στο boot στα default (επανεκιννισεις στο boot που λες). Κανε Uninstall και τον ForceWare Driver και κανε reboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Το έψαξα λίγο και αυτό που κατάλαβα είναι ότι έβαζε το backup bios όταν μου το έκανε, αυτό...Δοκίμασα update σε F11F, το τελευταίο δηλαδή, αλλά δεν μπορούσα να κλοκάρω καθόλου (έβαζα τάσεις μόνο και ήταν μια χαρά, έβαζα FSB και κόλλαγε), πάντα έκανε boot από το backup bios.Γυρισα σε F10 τώρα.Θα δοκιμάσω να βγάλω και τον forceware, αλλά δεν το βλέπω...Ποιο είναι το ποίο καλό για OC bios της DS4? (αν ξέρει κανείς...)P.S. @Eaglenil Thaks a lot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Np manΚανε και το C1E disable γιατι εχω προσεξει οτι κολανε ευκολα οι Gigabyte με αυτο ενεργοποιημενο οταν κανεις το παραμικρο Overclock. Να χρησιμοποιεις παντα το τελευταιο bios. Παντα οι νεοτερες εκδοσεις clockaroun πιο καλα. Και ναι σου βαζει το μαμα bios οταν στο κανει αυτο, ειναι side effect του nTune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Μα με την τελευταία έκδοση (F11f) δεν ανέβαινε με την καμμία...Το ότι έβαλε το backup bios μάλλον είναι από το dual-bios και όχι το ntune (που έχει φύγει κίολας...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 To nTune trigarei το dual bios xDCheckare την επιλογη που σου ειπα ολα τα βιος ανεβαινουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 2, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ολα είναι οκ τώρα!Κατί είχε παιχτεί την προηγούμενη φορά που είχα βάλει το F11f. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.