Jump to content

Αξίζουν τα Hi-end thermaltake?

skywalker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ζαχαρώνω εδώ και καίρο παιδιά αυτο (βασικά για 1000-1200 έψαχνα αλλα η μικρή διαφορά τιμής με δελέασε),δεν πρόκειται να ηλεκτροδοτήσω την πολυκατοικία :tomato: απλά θέλω κατι δύνατο που να ανταπεξέρθει στις αναβαθμίσεις των επόμενων χρόνων(4-5 το λιγότερο) και να εχει μπολικο ρεύμα να δώσει στο overclocking φυσικα( ... στο νετ είδα πολύ καλες κριτικές για τα thermaltake (johnyguru) αλλα σε μας δεν μιλάει κανείς για αυτά..)

Υ΄Γ :το τροφοδοτικο θα σηκώσει εκτος απο βασικο Η/Υ(quad+3hdd+~3870X2+sonar+tv card{H μελλοντική αναβάθμιση που λέγαμε..}) + υδρόψυξη+ αρκετους(5-6+120mm) fan+λαμπες(1-2)....

Η βοήθεια σας πολύτιμη...:help:

Έχω το μικρό τους αδερφάκι, το 850άρι, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

εγώ ΤΤ δε θα ακούμπαγα πάντως... προσωπικά δε τα έχω σε εκτίμηση...

+1 δεν έχω καλά σχόλια από τους labites

Παιδια απο το TR2 της υπογραφης μου ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος!

1ον) Δεν εχω παθει ποτε ουτε ενα ρεσταρτ! Αν σκεφτεις οτι ειναι στο ΟΡΙΟ! Και μαλιστα σε ενα κλοκαρισμενο pc!

2ον) Δεν κανει θορυβο, ελαχιστο . (στο pc μου δεν τον καταλαβαινεις γιατι τα αλλα φουρφουρια κανουν σα παλαβα)

3ον)Με καλυπτη πληρως με τα ρευματα του, και τα καλωδιακια του.

4ον) 1.5 χρονο τωρα ζει και βασσιλευη μετα απο πολλα καλοκαιρινα blak out αλλα και 24/7 λειτουργια σε ενα αρκετα απαιτητικο (σε ρευμα ) συστημα

Τωρα για τα αλλα thermaltake δεν γνωριζω , αλλα σας λεω τη εχω δοκιμαση με καθημερινη χρηση! :)

Εγώ έχω το 700άρι. Κανένα πρόβλημα. Ούτε σε καταστάσεις OC.

Πολύ ικανοποιημένος.

Εντός των ημερών θα δω αν μπορεί να σηκώσει 2 x 8800GTX.

Έχω βάλει ένα TR2 σε έναν φίλο και δούλεψε απροβλημάτιστα εδώ και 2+ χρόνια.

Απλά είχε μείνει μια παλιά κακή φήμη που είχαν τα ΤΤ η οποία και αναπαράγεται, οι περισσότεροι λένε ότι δεν τα έχουν σε εκτίμηση αλλά λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν δοκιμάσει...

Προσωπικά πάντως αν ψάχνεις να δείς τί παίζει πίσω από ένα τροφοδοτικό κοίτα ποιό είναι το εργοστάσιο που τα παράγει.

Τα περισότερα βγαίνουν φασόν από τις ίδιες γραμμές παραγωγής αλλά διαφέρουν φυσικά ως προς τα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι εταιρείες που θα τα πουλήσουν.

δε ξερω για παλια κακη φήμη αλλα εμενα μου εσκασαν 2 μεχρι τώρα.

προσωπικά έχω βάλει καμμιά δεκαριά ττ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, δεν είχαν και την καλύτερη φήμη είναι γεγονός, όμως η πρακτική σε μένα τουλάχιστον έδειξε το αντίθετο.

Το τροφοδοτικό το φτιάχνει η CWT(aka Channel Well Technologies) Που για μένα είναι σε respect mode μιάς και είναι ότι καλύτερα στα λεφτά που βγαίνουν και όχι μόνο.

Θέμα αξιοπιστίας για μένα δεν τίθεται μιας και δεν τα φτιάχνει η Thermaltake,ούτε βάζει πουθενά το χέρι της... οπότε και από εκεί είσαι ΟΚ.

Από απόδοση γενικώς η Channel Well τα πάει περίφημα οπότε και από εκεί είσαι ΟΚ.

Κιτα ειχε περασει και απο τα χερια μου ενα 750 και ηταν θηριο.Οποτε αλλη μια + τωρα αν διαβασεις και το απο πανω post ολα ΟΚ.

ρε παλικαρια σε ολα τα reviews που διαβασα λενε οτι η TT δινει 5 χρονια εγγυηση.

Γιατι εδω καποια καταστηματα δινουν ενα και αλλα δυο χρονια??

http://www.thermaltake.com.au/Products/PowerSupply.aspx

η σειρά Toughpower έχει 5 χρονιά εγγύηση κατασκευαστή

Δηλαδη το eshop που γραφει 1 χρονο το κανει για δυσφημιση??

Οταν μετα απο 2 χρονια το πας στο eshop να στο αντικαταστησουν??

Σιγα μη το δεχτουν! Θα πρεπει μετα να το στειλεις στη thermaltake??

Δεν ξέρω τη κάνουν αυτοί εκεί κάτω δεν είναι και λίγες οι φορές που είχα παρατράγουδα μαζί τους

Μέχρι πρόσφατα είχαν τα DVD-RW με εγγύηση ένα χρόνο και τους κράζαμε καθημερινά

edit :

Ααα και κάτι άλλο κάποιος που δουλεύει στο e-shop ας διορθώσει αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650648

-------------------------------------------------------------------------------------

Το νέο τροφοδοτικό της Thermaltake από την σειρά Toughpower με ισχύ 1500W συνεχίζει την πόλυ καλή παράδοση που έχει η εταιρία σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Παρέχει ισχύ 230 Watts για όλες τις συσκευές σας και διακρίνεται για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Με την ιδιότητα cable management, έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε μόνο τα connectors που θέλετε, αφήνοντας έτσι χώρο στο κουτί σας για σωστή κυκλοφορία του αέρα αλλά και για όμορφη τακτοποιημένη διάταξη στο εσωτερικό του!

-------------------------------------------------------------------------------------

Παρέχει ισχύ 1500W εξάλλου το γράψατε παρακάτω και παραπάνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.