Jump to content

Coolermaster Hyper TX2 Perfomance

fusion

Recommended Posts

Δεν χρειαζόταν επιπλέον πάστα (και όχι κόλλα). Να μην πω ότι λιγότερη θα ήταν και καλύτερα. Αν μάλιστα η πάστα που είχες ήταν της πλάκας, διπλό λάθος.

Σορυ, δεν ήξερα...:slap: Η πάστα είναι μία της artic cooling μάλλον από τις μέτριες που υπάρχουν.

Τι εννοείς παίζει? Μήπως την έχεις βάλει και στραβά? Αν απλά κουνιέται 1-2 χιλιοστά, μετά από δική σου πίεση, μάλλον φυσιολογικό είναι.

ναι, οπότε μάλλον είναι φυσιολογικό.

Ο αέρας θα πρέπει να πάει προς τα USB.

:-O και τώρα?? πρέπει να τη βγάλω όλη και να την γυρίσω ανάποδα?? ή γίνεται να φύγουν τα πλαστικά και να τα προσαρμόσω προς την άλλη μεριά??

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Μια χαρά ψύχτρα για τα λεφτά της είναι.Αν θέλετε αποδόσεις δώστε 50ε και πάρτε μια καλύτερη.Σε φίλο με Pentium D 3,6Ghz έριξε τη θερμοκρασία 15 βαθμούς σε load.Ικανοποιητικότατο για ψύχτρα των 10 ευρώ

Πες τα ρε yanni...

REDLADY την δοκιμασες καθολου την ψυκτρα ή ποσταρεις για να ποσταρεις?

Είναι πολύ καλή ψύχτρα για τα λεφτά της!!! Εμένα έριξε κατά 10 οC τη θερμοκρασία του επεξεργαστή under load!!!Και όλα αυτά με 13 €!!!

Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και εγκάρσια με τον Redlady (χωρίς παρεξήγηση:cool:)!!!Εκτός κι αν ψάχνει μία ψύχτρα για πολύ overclocking, όπου δεν είναι αρκετή αυτή η ψύχτρα!!!

ρε μάγκες, θέλει ζόρι η ψύκτρα για να κουμπώσει και κάνει σοβαρή κούρμπα στη μητρική όταν πιάσει, μόνο εγώ φοβάμαι μή χαλάσει τη μητρική?

Παντου ετσι γινεται με το 775.

Μην μασσσσσαςςςςς. Εισαι σφιχτης.

H ψηκτρούλα πάντως κάνει μια χαρά ακόμα για Quad, απλά χωρίς ή έστω με λίγο o/c.

Τον 9750 τον έχει άνετα έως τα 2700ΜΗζ περίπου. Στα 3GHz όμως όχι και τσίμπησα τη Mugen.

H εν λόγω ψήκτρα θεωρείται για μένα η ιδανική λύση σε περιπτώσεις tray επεξεργαστή και αν μιλάμε για Quad που δεν θέλουμε υψηλό o/c. Υπερχρονισμό όμως σε Dual δεν την ενοχλεί καθόλου αν κρίνω από τον 5200+ μου που τον έψυχε αποτελεσματικότατα στα 3.3GHz.

• 3 months later...

Πήρα και εγώ την εν λόγο ψήκτρα και όλα μια χαρά στο θέμα εφαρμογή - θερμοκρασία (775 quad default).

Το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ με τίποτα να λύσω είναι ο θόρυβος :(

Καμιά απλή λύση υπάρχει? (εκτός από το να την πετάξω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.