stratakisggiioo Αύγουστος 14, 2008 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Δεν χρειαζόταν επιπλέον πάστα (και όχι κόλλα). Να μην πω ότι λιγότερη θα ήταν και καλύτερα. Αν μάλιστα η πάστα που είχες ήταν της πλάκας, διπλό λάθος. Σορυ, δεν ήξερα... Η πάστα είναι μία της artic cooling μάλλον από τις μέτριες που υπάρχουν. Τι εννοείς παίζει? Μήπως την έχεις βάλει και στραβά? Αν απλά κουνιέται 1-2 χιλιοστά, μετά από δική σου πίεση, μάλλον φυσιολογικό είναι. ναι, οπότε μάλλον είναι φυσιολογικό. Ο αέρας θα πρέπει να πάει προς τα USB. :-O και τώρα?? πρέπει να τη βγάλω όλη και να την γυρίσω ανάποδα?? ή γίνεται να φύγουν τα πλαστικά και να τα προσαρμόσω προς την άλλη μεριά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Αύγουστος 22, 2008 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 χαλια ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 22, 2008 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Μια χαρά ψύχτρα για τα λεφτά της είναι.Αν θέλετε αποδόσεις δώστε 50ε και πάρτε μια καλύτερη.Σε φίλο με Pentium D 3,6Ghz έριξε τη θερμοκρασία 15 βαθμούς σε load.Ικανοποιητικότατο για ψύχτρα των 10 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 22, 2008 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 χαλια ψυκτρα Τα επιχειρήματά σου με συγκλόνισαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Αύγουστος 22, 2008 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Πες τα ρε yanni...REDLADY την δοκιμασες καθολου την ψυκτρα ή ποσταρεις για να ποσταρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Αύγουστος 22, 2008 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Είναι πολύ καλή ψύχτρα για τα λεφτά της!!! Εμένα έριξε κατά 10 οC τη θερμοκρασία του επεξεργαστή under load!!!Και όλα αυτά με 13 €!!! Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και εγκάρσια με τον Redlady (χωρίς παρεξήγηση)!!!Εκτός κι αν ψάχνει μία ψύχτρα για πολύ overclocking, όπου δεν είναι αρκετή αυτή η ψύχτρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 22, 2008 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 χαλια ψυκτρα Γυναίκες αμα δεν έχει φρου φρου και μ****** δεν τους αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Αύγουστος 27, 2008 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 ρε μάγκες, θέλει ζόρι η ψύκτρα για να κουμπώσει και κάνει σοβαρή κούρμπα στη μητρική όταν πιάσει, μόνο εγώ φοβάμαι μή χαλάσει τη μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 27, 2008 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Παντου ετσι γινεται με το 775.Μην μασσσσσαςςςςς. Εισαι σφιχτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Αύγουστος 27, 2008 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 εγω δε μασάω, είμαι σφίχτης, η evga mini atx δε θέλω να μασήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Αύγουστος 27, 2008 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 H ψηκτρούλα πάντως κάνει μια χαρά ακόμα για Quad, απλά χωρίς ή έστω με λίγο o/c.Τον 9750 τον έχει άνετα έως τα 2700ΜΗζ περίπου. Στα 3GHz όμως όχι και τσίμπησα τη Mugen.H εν λόγω ψήκτρα θεωρείται για μένα η ιδανική λύση σε περιπτώσεις tray επεξεργαστή και αν μιλάμε για Quad που δεν θέλουμε υψηλό o/c. Υπερχρονισμό όμως σε Dual δεν την ενοχλεί καθόλου αν κρίνω από τον 5200+ μου που τον έψυχε αποτελεσματικότατα στα 3.3GHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaniaMania Νοέμβριος 29, 2008 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Πήρα και εγώ την εν λόγο ψήκτρα και όλα μια χαρά στο θέμα εφαρμογή - θερμοκρασία (775 quad default). Το μόνο πρόβλημα που δεν μπορώ με τίποτα να λύσω είναι ο θόρυβος Καμιά απλή λύση υπάρχει? (εκτός από το να την πετάξω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.