Di@bolic Απρίλιος 2, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Με μια πρόχειρη αναζήτηση εντόπισα και αυτές τις 2.Με δεδομένο ότι δεν θα εμπλακώ και πολύ με τις ρυθμίσεις μήπως να άλλαζα κατηγορία μιας και μου λέτε ότι αν δεν ξέρω από ρυθμίσεις να μην πάω σε dslr...1) Sony Cyber-Shot DSC-WX92) Sony DSC-WX10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 3, 2011 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 poo δικέ μου mania με την sony COOLPIX P300 COOLPIX L120 COOLPIX S8100 προσωπικά θα έπαιρνα την S8100 1) Είναι Nikon 2) Έχει 1080p video 3) Πολύ καλή τιμή 4) Νοιάζομαι για τα 4mp διαφορα από την sony μιας και δεν θα καταλάβω ποτε την διαφορα Η L120 είναι ακόμα πιο φθίνει, έχει καλύτεορ φακό αλλα υστερεί στο video. Επίσης όλες η άλλες υπερτερούν στο ότι χωράνε στην τσεπούλα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 3, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Ναι έχω κόλλημα, φαίνεται? Απλά το θέμα είναι ότι έχω ακόμα και σήμερα μία Sony WX17 και εδώ και 5 χρόνια περίπου με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Και πάλι η ποιότητα της είναι κορυφαία ακόμα και σήμερα. Γι αυτό προτιμάω την Sony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2011 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Ναι αλλα απο φωτογραφια ειναι το ιδιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 3, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Τι εννοείς ακριβώς Γιωρίκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 3, 2011 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 έχω μια minolta Dynax 9. Η minolta έχει πουληθεί στην Konica, το film έχει πεθάνει αλλα η μηχανή δουλεύει ακόμα ρολοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν βγάλω μια pic με την minolta και μια με την D7000 ( 8εωρητικά η 7000 είναι λιγότερο επαγγελματική από την minolta) πια θα βγάλει την καλύτερη? Δυστυχώς η D7000. Δεν λέω πως η Dynax 9 δεν είναι καλή. Έχει κερδίσει βραβεία και βραβεία αλλα το πέρασμα του χρόνου την έχει νικήσει Ok θα μου πεις άλλο φρούτο η digital άλλο φρούτο η film. D2x ως D3s Η πρώτη έβγαλε τους ολυμπιακούς άγονες στην αθηνα, ήταν η επανάσταση στην επαγγελματική φωτογραφία είχα διάβαση πως θα ήταν σχεδόν αδύνατο να κατασκευαστή χρωματικά καλύτερη μηχανή. 3 χρονάκια πέρασαν και η D3s ήρθε να pi σε όλους τους reviewer πως έκαναν λάθος Sorry για το μακρύ post αλλα ελπίζω να κατάλαβες τη θέλω να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 4, 2011 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Με μια πρόχειρη αναζήτηση εντόπισα και αυτές τις 2.Με δεδομένο ότι δεν θα εμπλακώ και πολύ με τις ρυθμίσεις μήπως να άλλαζα κατηγορία μιας και μου λέτε ότι αν δεν ξέρω από ρυθμίσεις να μην πάω σε dslr...1) Sony Cyber-Shot DSC-WX92) Sony DSC-WX10Τo review το διαβασες και κατελληξες σε sony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 4, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Ναι.Πες το οικογενειακή παράδοση Vag.Και όμως το φιλμ δεν πέθανε, όλες οι αεροφωτογραφίες με την χρήση φιλμ βγαίνουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 4, 2011 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Σχετικό, όταν η nasa χρησιμοποιεί D3s και άφησε την hasselblad με το film κάτι πάει να πει Τελοσπάντων πολύ offtopic βγαίνω Όπως και να έχει θα σε προτρέψω να βάλεις τα review διπλα διπλα καθώς και να πας σε ένα κατάστημα να τες δοκιμάσεις όπως σου ηπα πιο πάνω. Είναι κρίμα τα λεφτάκια σου όχι τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 4, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Την nex την είδα από κοντά.Τις WX10 και WX9 επειδή είναι καινούριες δεν τις έχω πετύχει ακόμα.Λέω να βγάλω και μία φωτό με την NEX για να δω τι παίζει, χωρίς καμία ρύθμιση φυσικα....Βασικά επέλεξα Sony γιατί αυτή βγάζει τους APC-HD αισθητήρες τους οποίους παίρνουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 5, 2011 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 ba... http://imaging.nikon.com/lineup/dslr/d3100/features01.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 17, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Yian, ο γερμανός έβγαλε μία προσφορά την D3100 μαζί με τρίποδο και τσάντα στα 479.Επίσης είδα και την Sony SLT A33 στο ebay.co.uk στα 500 ευρά μαζί με τα ε.α αλλά δεν βλέπω για εγγύηση.Εσύ σε ποια θα πήγαινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 17, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Και κάτι ακόμα για την Nikon.Υποστηρίζει συνεχή αυτόματη εστιαση κατά την εγγραφή video?Ο Αισθητήρας μήπως είναι APS-C όπως αυτός της Sony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 17, 2011 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Περίπου http://en.wikipedia.org/wiki/Nikon_DX_format Είναι μεγαλυτερων διαστάσεων από εκείνον τις sony λογικά Επίσης, ναι υποστηρίζει συνεχή focus στο video http://reviews.photographyreview.com/nikon-d3100-full-hd-video Προσωπικά θα έπαιρνα την nikon. A) για το self cleaning μπαταρία C) το view finder είναι αναλογικό ( βλέπεις κατευθείαν από τον φακό, ενώ τις sony είναι μια μικρή lcd) D) ξεκινάει πιο γρήγορα ( μπορείς να τις σβήνεις περισσότερο άρα εξοικονομείς κιάλι μπαταρία) Δες το πιο κάτω link όμως. Φυσικά πράγματα όπως Has a built-in focus motor (όλη η φακοί προκοπης έχουν δικό τους motor) Has αν external mic jack (e και?) Takes 3D photos (Με πρόγραμμα τις κανεις και στο pc) Better boost ISO (σαν digital zoom που λέμε ... βλακεία) Μην τα λαβής υπόψιν Το 2 storage slots κοίταξα, έχει 2 sd υποδοχές η έχει εσωτερική μνήμη? http://snapsort.com/compare/Nikon_D3100-vs-Sony_SLT-A33 αν είναι να πάρεις camera από ebay, ρότα για την εγγύηση Μια dslr πρέπει να πηγαίνει service 1 φορα τον χρόνο, στην nikon όσο είναι κάτω από εγγύηση σου το κάνουν free καθάρισμα etc αχ.. αυτά Αν θες πιο λεπτομερή εξήγηση για κάτι κανε με add στο msn να τα πούμε Ps: ο φακός του kit έχει image stabilization Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 18, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Ευχαριστώ πολύ αφούι.Δεν γινόταν να τα πεις καλύτερα.Κοίταξα χθες στο ebay και αυτός που την έχει 500 δίνει δικιά του εγγύηση και όχι της επίσημης αντιπροσωπείας οπότε δεν θα την πάρω...Σήμερα παρήγγειλα από τον Γερμανό την 3100 και χάρηκα πολύ που τελικά είναι καλύτερη από την Sony.Ειδικά που έχει ίδιας τεχνολογίας φακό με καλύτερα χαρακτηριστικα.Ευχαριστώ πολύ.Θα σε κάνω και add να σε έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Απρίλιος 18, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Τωρα σε έκανα add.izyto..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.