Jump to content

TheLab.gr - Officially V.2

DJD

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Βρε παιδιά, το κακόμοιρο το endintro στις ειδήσεις με έχει τρελάνει.

Άλλοτε κόβεται μόνη της η είδηση όπου να ναι, άλλοτε δεν κόβεται καν και τη βάζει όλη μέσα, μάθατε τελικά τι παίζει?

Ρε παιδιά τι έγινε με τις αγγελίες? Μπαίνω στις πωλήσεις και μου λέει ότι πρέπει να έχω τουλάχιστον 300 πόστς... Γιατί άλλαξαν οι κανόνες? Εμείς οι κακομοίρηδες τα νέα μέλη να μην μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα?

Προβλέπω ότι αυτό το μέτρο θα ενθαρύνει σπαμ/τρόλινγκ...

Εκτός αν έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος.

δεν εχεις κανει καποιο λαθος.

πριν την αλλαγη της vbulletin ειχαμε οριο ποστ και χρονου εγγραφης στο φορουμ για να μπορεις να δεις αγγελιες.

με την αλλαγη μηδενιστηκε για λιγο καιρο και γι αυτο μπορουσες να τις δεις.

προφανως ξαναμπηκαν σε ισχυ τα μετρα που ισχυαν πριν την αλλαγη.:)

Αυτός ο κανόνας ίσχυε κανα χρόνο τώρα.

Απλά με την αλλαγή του site τα παιδιά δεν τον είχαν εφαρμόσει στην αρχή.

Το lab δεν είναι οι αγγελίες του.

edit

Ρε captain...τλκ είσαι fast :p

Αυτός ο κανόνας ίσχυε κανα χρόνο τώρα.

Νομιζω ηταν 50 posts..Φυσικα και το lab δεν ειναι οι αγγελιες του και ειναι ενοχλητικο σε καθε αγγελια να σου απαντουν 2-3 γνωστοι με κατω απο 10 posts αλλα τα 300 μου φαινονται πολλα..

Ρε παιδια εγω εχω πανω απο 1 χρονο γραμμενος στο site, και ενω συμφωνα με τους ορους χρησης επρεπε το οριο μου να ειναι 150 posts, εχω 260 και δεν μπορω να μπω στις αγγελιες...

ΥΓ: αν θυμαμαι καλα, το οριο που υπηρχε παλια ηταν για να μην μπορεις να βαλεις δικια σου αγγελια, οχι για να μην μπορεις καν να δεισ των αλλων χρηστων και να αγορασεις...

Νομιζω ηταν 50 posts..Φυσικα και το lab δεν ειναι οι αγγελιες του και ειναι ενοχλητικο σε καθε αγγελια να σου απαντουν 2-3 γνωστοι με κατω απο 10 posts αλλα τα 300 μου φαινονται πολλα..

Πριν εναν χρόνο το αλλάξανε σε 300post ή 6μήνες

Για να καταλάβω, ισχύει τελικά αυτό έτσι?

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις

β) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις

γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις

δ) 3+ χρόνια παραμονής

Οπότε εγώ χρειάζομαι 150 posts? Πάντως μέχρι χτες έβλεπα κανονικά τις αγγελίες. Κρίμα (το spamming δεν μ'αρέσει - πέρα από το ότι δεν έχω χρόνο :p)

Πάντως το μύνημα που βλέπω λέει για 300 posts

Ρε παιδια εγω εχω πανω απο 1 χρονο γραμμενος στο site, και ενω συμφωνα με τους ορους χρησης επρεπε το οριο μου να ειναι 150 posts, εχω 260 και δεν μπορω να μπω στις αγγελιες....

Κανω καπου λαθος?

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις

β) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις

γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις

δ) 3+ χρόνια παραμονής

Αν ισχύουν αυτά, τότε γιατί δεν μπορώ να δω τις αγγελίες; Με εξαίρεση τα 300 posts, πληρώ όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις.

To ανέφερα προηγουμένως, αλλά δεν είδα απάντηση.

Γίνεται ο καθε χρήστης να δημιουργεί τα δικά του προσωπικά sticky σε κάθε τομέα του φορουμ??? Πολλές φορές διαβάζω ένα θέμα, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, και θελω κάπου να το αποθηκεύσω να μπορώ ανα πάσα στιγμή να το βρίσκω. Θα μου πείτε υπάρχει το bookmarks, το CTRL + S κτλ αλλά αυτά αποθηκεύονται μόνο στον υπολογιστή μου (ή στον όποιο υπολογιστή βρίσκομαι). Ή έστω στον πίνακα ελέγχου να υπάρχει κάποιο μενού (πχ κάτω από το "Θέματα που παρακολουθείτε") ώστε να βάλω μαζεμένα ό,τι θέματα γουστάρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.