alexisgt Μάρτιος 3, 2008 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Προσωπικά δεν μ' αρέσουν καθόλου τα χρώματα... Πολύ μονότονα/κουραστικά... Ελπίζω να αλλάξουν ή να δοθεί δυνατότητα για κάποιο άλλο theme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 3, 2008 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Βρε παιδιά, η μεταφορά είναι χρονοβόρα και κουραστική. Αν κατάλαβα καλά ακόμα δεν έχει τελειώσει 100%.Κάνετε υπομονή και λεπτομέρειες όπως τα χρώματα και οι ροζ βούλες θα φτιαχτούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάρτιος 3, 2008 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Βρε παιδιά, η μεταφορά είναι χρονοβόρα και κουραστική. Αν κατάλαβα καλά ακόμα δεν έχει τελειώσει 100%.Κάνετε υπομονή και λεπτομέρειες όπως τα χρώματα και οι ροζ βούλες θα φτιαχτούν.Σωστος..Το σημαντικο ηταν η αναβαθμιση στο πλεον προσφατο Vb...τα υπολοιπα ειναι θεμα χρονου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάρτιος 3, 2008 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Συγχαρητηρια και απο μενα παιδια..παρολο που δεν τελειωσε ακομα..αντε καλοριζικο!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 4, 2008 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Αναλαμπή:Όποτε μπορέσετε, βάλτε ένα Spoiler Alert κουμπάκι για την κατηγορία Games, το έχω δει σε πολλά fora. Όποιος θέλει να γράψει ένα Spoiler το γράφει, αλλά αυτό δε φαίνεται εκτός αν πατήσεις το κουμπί Spoiler.Δείτε παραδειγματάκι εδώ από το Tactica Imperialis του Warhammer 40K:http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=115607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 4, 2008 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Θα μπει το μεσημέρι λογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 6, 2008 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 σερνεται εδω και λιγη ωρα ο σερβερ ειναι η ιδεα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 6, 2008 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 To Spoiler μπήκε τελικά?? Όσο για το νετ, εμένα όλο σέρνεται, από Gmail μέχρι και το Lab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 8, 2008 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Καλορίζικο το TheLab v2 !Χρήσιμα τα: Multi Quote και το αναβαθμισμένο "Γρήγορη Απάντηση" επίσης κ το ημερολόγιο με το Υπενθύμηση γεγονότων, το Profile Video και τα RSS Feeds ! Ξέχασα και τα Εργαλεία θεμάτων, το νέο Υβριδικό λουκ, και ο Μεγεθυντικος φακός στις φωτογραφίες !Τα Recent Threads γιατί είναι αριστερά κ όχι δεξιά όπως παλιά?Τί είναι το Επεξεργασία Φακέλων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 9, 2008 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Παιδες τι αλλαξε πάλι και τα emails ειδοποιήσης απο το lab πλέον μου ερχονται "κινέζικα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 9, 2008 Author #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Δεν έχουμε αλλάξει τίποτα στη γλώσσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 9, 2008 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 περιεργο...γιατι ουτε και εγω τον Η/Υ εκλεισα, ουτε εβγαλα/εβαλα κάτι...μεχρι τις 12χτες το βραδυ που την επεσα, τα emails ηταν κανονικα στα Ελληνικα.... τωρα που ξυπνησα τα ιδια emails και οτι νεότερο ερχεται απλα δεν διαβάζονται...σε Οutlook2007... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 9, 2008 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Προβολή ->Κωδικοποίηση -> ISO-8859-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάρτιος 9, 2008 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Σκεύτηκα κάτι που μπορείτε να προσθέσετε στην τελική version 2, δεν ξέρω κατά πόσο είναι πραγματοποιήσιμο. Κάθε senior μέλος του φόρουμ να μπορεί να προσθέτει τα δικά του sticky σε κάθε θέμα, πέρα από τα κοινά sticky (τα λεγόμενα personal sticky * . Βασικά θέλω να μπορώ να έχω μαζεμένα κάπου ό,τι θέματα μου αρέσουν πολύ. Πως λειτουργεί το Bookmarks? Το κακό με τα bookmarks ειναι ότι είναι μόνο για τον δικό μου υπολογιστή κ δεν μπορώ να δω τα αγαπημένα μου τοπικ από ιντερνετ καφέ κ αναγκάζομαι να ψάχνω στο search. *εννοείται πως τα personal sticky, αν δημιουργηθούν φυσικά, τα βλέπεις εσύ κ μονο είναι διαφορετικά από χρήστη σε χρήστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 9, 2008 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Προβολή ->Κωδικοποίηση -> ISO-8859-7 Στο Outlook 2007 (english) δεν βλέπω τέτοια επιλογη... εχει την επιλογη Προβολη/View αλλα οχι την κωδικοποιήση/encoding.... Αυτο βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 9, 2008 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Στο Outlook 2007 (english) δεν βλέπω τέτοια επιλογη... εχει την επιλογη Προβολη/View αλλα οχι την κωδικοποιήση/encoding....Αυτο βλέπω... Τελείως άντε γεια. Δε δοκιμάζεις να το ανοίξεις με το Outlook Express να δεις αν εξακολουθούν να έρχονται έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 9, 2008 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 Όταν πατάω New reply και γράφω στον κειμενογράφο, πολλά γράματα ένω τα πληκτρολογώ δεν εμφανίζονται και διορθώνω όλη την ώρα. σαν να καθυστερεί ο κέρσορας ένα πράγμα. Τι μπορεί να φταίει? Λέτε να ξέχασα να γράφω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Μάρτιος 10, 2008 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Μπράβο και από εμένα παίδες Έλειπα ταξίδι και μόλις γύρισα. Θα μου πάρει λίγο χρόνο όμως για να το συνηθίσω:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 10, 2008 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 To μονο που θελω ειναι δυνατοτητα επιλογης χρωματος ή εστω αλλα χρωματα (προς το παλιο μπλε) και λιγο μεγαλυτερα κειμενακια/κουμπια στην πανω κεντρικη μπαρα. γουελ νταν για τα rss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 11, 2008 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Έχω bugia που ανακάλυψαΑν πας από Quick links / Σημερινά Μηνύματα σου εμφανίζει κανονικά όλα τα θέματα.Αν πας όμως από Home / Νέα Μηνύματα δεν εμφανίζει τις δημοσιεύσεις του forum Εκτυπωτές & Ψηφιακή φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.