Jump to content

TheLab.gr - Officially V.2

DJD

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

στα "new posts" δεν μπορεις να γυρισεις πισω κατα χρονικη σειρά απαντησεων όπως στο προγουμενο? Μονο συγκεκριμενο αριθμο σελ εχει?

Θέλω να πω στο παλιο μπορουσες να γυρισεις όσο πίσω ήθελες (ειχε σελ.1,2,3,4,5....κοκ) ασχετα αν δεν ειχανε γινει new posts κατα χρονικη σειρά απάντησεων, ... Imo ήταν πιο ευέλικτο πριν αυτό.....θα μου πεις βαλτο "υπο παρακολουθηση"...ε απλα λέω την γνωμη μου.

μπορει και να υπάρχει αυτο που λέω, αλλά να μην το βλέπω, ειναι πολυ πιθανο :p:hehe:

Τα χρωματα ειναι υποκειμενικά, αλλά εφοσον δεν ειναι η τελικη μορφή

αυτη δεν εχω άποψη.

Αυτό με τις οθόνες παίζει σοβαρά ρόλο. Εγώ τώρα π.χ. στην ΕΙΖΟ βλέπω όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι που έχει το site, και δε με κουράζει καθόλου. Σημειωτέο δε ότι το brightness/contrast τα έχω σχετικά ψηλά - θα έπρεπε να με κουράζει δηλαδή.

Σε ΤΝ που το είδα όμως, όλα φαινόντουσαν παρόμοια, ένα ψιλοενιαίο γκρι-λευκό, που όντως ενοχλούσε.

Όπως είπαν και τα παιδιά - themes, αν μπορείτε να βρείτε το χρόνο. Κρατήστε και αυτό, βάλτε και ένα σαν το παλιό κλασικό γκρι-μπλε, ένα carbon fiber σκούρο look (γκρι-μαύρο, γκρι-ανοιχτό) και ότι άλλο κατεβάσει ο σχεδιαστικός νους σας :D :D

+1 στον gznp

Εγώ με ΤΝ καλορυθμισμένη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το άλλο που μου άρεσε,είναι το feature της vB είναι ότι στα mail για νέα απάντηση στέλνει και το μήνυμα.

Επίσεις το Multiquoting(επιτέλους και στο lab) τρελά χρήσιμο.

Έχει πολλά features quyz η vB3 που είναι αφάνταστα σε σχέση με πριν;)

Αυτό με τις οθόνες παίζει σοβαρά ρόλο. Εγώ τώρα π.χ. στην ΕΙΖΟ βλέπω όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι που έχει το site, και δε με κουράζει καθόλου. Σημειωτέο δε ότι το brightness/contrast τα έχω σχετικά ψηλά - θα έπρεπε να με κουράζει δηλαδή.

Σε ΤΝ που το είδα όμως, όλα φαινόντουσαν παρόμοια, ένα ψιλοενιαίο γκρι-λευκό, που όντως ενοχλούσε.

Όπως είπαν και τα παιδιά - themes, αν μπορείτε να βρείτε το χρόνο. Κρατήστε και αυτό, βάλτε και ένα σαν το παλιό κλασικό γκρι-μπλε, ένα carbon fiber σκούρο look (γκρι-μαύρο, γκρι-ανοιχτό) και ότι άλλο κατεβάσει ο σχεδιαστικός νους σας :D :D

και γω βλέπω όλα τα γκρι απλά εμένα προσωπικά τόσο φωτεινό με κουράζει :) και έχω και χαμηλά brightness gamma κτλ.. πάντως είναι πιο ωραίο από πριν.πιο τακτοποιημένο κ έτσι

Πολυ καλο το ανανεωμενο look παιδια

Το μονο που θα προτεινα ειναι οταν ο κερσορας ειναι πανω σε καποιο "θεμα" να μην βγαζει εκεινο το μηνυμα παραμονο οταν ειναι πανω στο τιτλο του θεματος

Καλη συνεχεια:T:

Αρχικά μου ξενίζει. Αλλά είναι θέμα ημερών να μασ ξαναγίνει συνήθεια. :happy2:

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η αγγλική έκδοση των Buttons HOME-FORUMS--μπλα μπλα....NEW REPLY..

Γιατί; Πάνε τα ελληνικά;

Βασικά αν είχαμε και ένα ακόμα optional theme λίγο πιο "σκούρο" θα ήταν καλό.

Άντε να το χαιρόμαστε...:T:

Μπράβο παιδιά! Πολύ ωραία η αναβάθμιση :jump:

Θα λυθούν και τα προβλήματα σιγά-σιγά. Μην αγχώνεστε ;)

• Σχετικά με την εμφάνιση καλό θα ήταν να υπήρχαν διάφορα themes και ο καθένας
    να διαλέγει αυτό που του αρέσει περισσότερο.
  • Επίσης θα μπορούσε να αυξηθεί ο Αριθμός μηνυμάτων που θα εμφανίζονται ανα σελίδα;
    Το μέγιστο αυτή τη στιγμή είναι 40

Ρε παιδια μην λετε ακροτητες, δηλαδη οποιος δεν εχει καλη οθόνη θα του βγουν τα μάτια ; ή θα κατσει να αλλαξει την ρυθμισεις της οθονης του για το forum ; Βασικα, εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το Theme, μια χαρα μου φαίνεται. Απλα θα ήθελα να υπάρχει και ενα μαυρο με φλογες και αναποδους σταυρους να γουστάρουμε λικαγι κ εμεις οι Back in Black.

Καλησπέρα παιδία.....καλή η κάθε καινούρια προσπάθεια για ουσιαστική βελτίωση και μπράβο.

Να πω και γω αν επιτρέπετε τις πρώτες μου εντυπώσεις.

1) σχετικά με την λειτουργικότητα. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές οι οποίες δεν με δυσκόλεψαν για την ώρα να κινηθώ στο φορουμ (πχ. "νέα θέματα" τώρα που είναι σε drop down box").

2)Σχετικά με την εμφάνιηση. Εδώ θα ήθελα να πώ ότι πραγματικά δεν μου άρεσε. Το λέω με όλη την καλή πρόθεση. Ο προηγούμενος χρωματισμός μου έκανε ποιο ευχάριστος. Τώρα νιώθω ότι είναι σαν χειρουργείο.

We will stay tunned :)

Τώρα νιώθω ότι είναι σαν χειρουργείο.

Εγώ όταν πρωτοείδα το πορτοκαλί νόμιζα ότι το παράκανα με τη βιταμίνη C :D

Θέμα συνήθειας είναι, αλλά σίγουρα το ανοιχτό γκρι-μπλε, όχι για λόγους νοσταλγίας, αλλά και για λόγους λειτουργικότητας, σε πολλούς άρεσε περισσότερο.

το + διπλα σε μερικα nicknames τι ακριβως δηλωνει?

Buddies νομίζω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.