nick2crete Μάρτιος 2, 2008 #61 Μάρτιος 2, 2008 Μπραβο..επιβεβλημενη η αλλαγη με πολυ καλο αποτελεσμα...!Λιγο αντιθεση παραπανω οπως προειπαν κι αλλα παιδια ..
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #62 Μάρτιος 2, 2008 Στο ''μότο'' δίπλα στο logo αναφέρομαι. Θα το φτιάξουμε
junior-21- Μάρτιος 2, 2008 #63 Μάρτιος 2, 2008 Με γειά και από μένα. Πολύ καλό το νέο lab,αν και θέλει συνήθεια ακόμα. Πολύ καλή δουλειά πάντως guys! Aπλά θα ήθελα το new posts να πάει πάνω, που ήταν το tab νέα θέματα, γιατί για μένα ήταν απείρως βολικό!
Γιάννης Ν Μάρτιος 2, 2008 #64 Μάρτιος 2, 2008 Εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει.Μια ώρα που είμαι μπροστά στο PC και με πόνεσαν τα μάτια μου.Θεωρώ το να έχει όλο το site γκρί χρώμα είμαι κουραστικό.Το μάτι δεν ξεχωρίζει τις πληροφορίες με την βοήθεια χρωματικών αλλαγώνκάτι που με ανάγκαζε να κοιτώ τα πάντα για να βρώ αυτό που θέλω.Βασικά το πρόβλημα το εντοπίζω στα χρώματα και όχι στο νέο "look".Αν αντι του γκρι υπήρχαν κ άλλα χρώματα δεν θα κουράζονταν τα μάτια.Αλλά απο την στιγμή που δεν είναι η τελική μορφή...
JohnG85 Μάρτιος 2, 2008 #66 Μάρτιος 2, 2008 Να πω και εγώ συγχαρητήρια ! Πολύ καλό το καινούριο αποτέλεσμα, όμορφο και λειτουργικό ! Το μόνο που θα μπορούσα να σχολιάσω προς το παρόν είναι αμελητέο ! Να ήταν λίγο μεγαλύτερα τα κουμπάκια "HOME" , "FORUMS" κτλ και να υπάρχει "New Reply" και στα δεξιά της σελίδας ! (Το τελευταίο μάλλον είναι από συνήθεια !!)
racer Μάρτιος 2, 2008 #67 Μάρτιος 2, 2008 Απ' ότι είδα, το Quick Reply κλειδώθηκε και για να λειτουργήσει πρέπει να πατήσουμε ένα πολύ μικρό κουμπάκι κάτω δεξιά (2 λεπτά το έψαχνα..).. Γίνεται να γίνει λίγο πιο μεγάλο ή έστω λίγο πιο εμφανές?
JohnG85 Μάρτιος 2, 2008 #68 Μάρτιος 2, 2008 OMG τώρα που έπαιξα λίγο με αναζήτηση, new reply και edit το site είναι απίστευτα γρήγορο σε σχέση με πριν ! Μπράβο και πάλι !
RootX Μάρτιος 2, 2008 #69 Μάρτιος 2, 2008 Απ' ότι είδα, το Quick Reply κλειδώθηκε και για να λειτουργήσει πρέπει να πατήσουμε ένα πολύ μικρό κουμπάκι κάτω δεξιά (2 λεπτά το έψαχνα..).. Γίνεται να γίνει λίγο πιο μεγάλο ή έστω λίγο πιο εμφανές?Θα φτιάξουν τα κουμπιά.Δοκιμή έκανα με το κλείδωμα, θα το ανοίξω πάλι.
alGaLoRd-VK Μάρτιος 2, 2008 #70 Μάρτιος 2, 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα!!!Μήπως θα βάλετε και RSS feed?edit: Δεν βρήκα και κουμπάκι εγγραφής στο θέμα.
psilos Μάρτιος 2, 2008 #71 Μάρτιος 2, 2008 http://www.thelab.gr/member.php?u=596TheLab Mascot? Κορυφαίο...Συγχατηρία Γιώργο για τον νέο σου τίτλο....:jump1:
RootX Μάρτιος 2, 2008 #72 Μάρτιος 2, 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα!!!Μήπως θα βάλετε και RSS feed? edit: Δεν βρήκα και κουμπάκι εγγραφής στο θέμα. Thread Tools , drop down menu δεξιά, πάνω από το 1ο post.
anubis Μάρτιος 2, 2008 #73 Μάρτιος 2, 2008 Εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει...... +150 :TD: Ελπίζω να το βελτιώσετε, γιατί...... (α! προσωπική μου άποψη, έτσι?)
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #74 Μάρτιος 2, 2008 +150 :TD:Ελπίζω να το βελτιώσετε, γιατί...... (α! προσωπική μου άποψη, έτσι?) Φυσικά άποψη σου Αλλά όταν κάτι δεν σου αρέσει αντιπροτείνεις κάτι διαφορετικό, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.
KoMM Μάρτιος 2, 2008 #75 Μάρτιος 2, 2008 μόνο σε μένα αρέσει το πρασινάκι όταν κάνει load σελίδες κτλ ;όπως είπα και χτες καλοδούλευτο , αλλά αυτό το άσπρο βγάζει μάτια κυριολεκτικά
Eaglenik Μάρτιος 2, 2008 #76 Μάρτιος 2, 2008 όπως είπα και χτες καλοδούλευτο , αλλά αυτό το άσπρο βγάζει μάτια κυριολεκτικά Ρε μπας και εχετε μαπε οθονες ρυθμισμενες οπως ναναι και τα βλεπεται αλανταλον ?
nick2crete Μάρτιος 2, 2008 #77 Μάρτιος 2, 2008 μόνο σε μένα αρέσει το πρασινάκι όταν κάνει load σελίδες κτλ ;όπως είπα και χτες καλοδούλευτο , αλλά αυτό το άσπρο βγάζει μάτια κυριολεκτικάΚαι μενα αρεσει πολυ αυτο το χακι..κανει ωραια αντιθεση με τι γκρι..θα το προτιμουσα στο πεδιο γυρω απο τα usernames & avatars ..η καπου αλλου εστω..αντι για το ασπρο γυρω απο την γρηγορη απαντηση..
Savio Μάρτιος 2, 2008 #78 Μάρτιος 2, 2008 πολύ καλό παιδιά!ΣΑΦΩΣ πιο ευανάγνωστο, ξεκούραστο και μοντέρνο.Μπράβο!:clap:
perp Μάρτιος 2, 2008 #79 Μάρτιος 2, 2008 καλοριζικο και απο μένα... Θα το προτιμουσα πιο σκοτεινο, πιο ευανάγνωστο με καλυτερη αντιθεση... τωρα ειλικρινα δυσκολευομαι στην ανάγνωση....
ea6gka Μάρτιος 2, 2008 #80 Μάρτιος 2, 2008 αφου διαβαζει ο 3845ρης και δεν εχει προβλημα τοτε δεν θα επρεπε να εχουμε και εμεις , live with it :jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.