DJD Ιανουάριος 2, 2012 Author #1521 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Τι διάολο με αυτή τη διαφήμιση.. την έχω κόψει. Το ίδιο domain είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Ιανουάριος 2, 2012 #1522 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Τι διάολο με αυτή τη διαφήμιση.. την έχω κόψει. Το ίδιο domain είναι;Είναι γενικό το κακό ...ADSLgr.com - Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος - www.adslgr.com & vBulletin 3.8 bug reports ...ναι, στο travel girls παραπεμπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 2, 2012 #1523 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Ε ας πάει κάποιος ταξίδι ρε παιδιά να τελειώνουμε, να μην ξαναεμφανιστεί. Τον fragma τον ρωτήσατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 3, 2012 #1524 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 not a bug, αλλα είναι ιδέα μου ή οντως άλλαξε το χρώμα (προς το πιο σκούρο) των λινκ στα φορουμ και τα usernames (εκτός Δ.Ο);edit: τώρα βλέπω επανήλθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 5, 2012 #1525 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 άλλαξε κάτι απο χθες? γιατί όλες τα quotes τα βλέπω chineze? και θέλετε να ρίξω και λεφτά για τον "κίτρινο πυρετό"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 5, 2012 #1526 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 άλλαξε κάτι απο χθες?γιατί όλες τα quotes τα βλέπω chineze? και θέλετε να ρίξω και λεφτά για τον "κίτρινο πυρετό"? αααααα http://www.thelab.gr/bug-report/thelab-v2-provlimata-48237-76.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2012 #1527 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Στο encoding σας τι έχετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2012 #1528 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 άλλαξε κάτι απο χθες?γιατί όλες τα quotes τα βλέπω chineze? και θέλετε να ρίξω και λεφτά για τον "κίτρινο πυρετό"? Ποιο είναι το post αυτό; Μόλις εντόπισα ότι μου το κάνει στα bold ελληνικά κείμενα, προφανώς είναι πρόβλημα του Chrome, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε Έχω κάνει edit σε 2-3 random posts, μην παρεξηγηθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Ιανουάριος 6, 2012 #1529 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Eγινε κατι με το κουμπι ''thanks'' και το ''share''? edit τωρα ειδα οτι μονο σε αυτο το theard το εχετε ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 6, 2012 #1530 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 να κοιταξω τις κωδικοσελιδες αλλα τα κειμενα ηταν οκ, τα quotes ηταν ζαβα, ολα οσα ειδα χθες. απο το πισι. μπαινω με chrome, νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2012 #1531 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 ΟΚ μου το έκανε κι εμένα, με τον Chrome το κάνει στα bold Ελληνικά. Θα το βρούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 10, 2012 Author #1532 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 να κοιταξω τις κωδικοσελιδες αλλα τα κειμενα ηταν οκ, τα quotes ηταν ζαβα, ολα οσα ειδα χθες. απο το πισι. μπαινω με chrome, νομιζωΈχεις τίποτα περίεργα addon στον chrome; Έχω προσπαθήσει να το αναπαραγάγω χωρίς επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #1533 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Έχεις τίποτα περίεργα addon στον chrome; Έχω προσπαθήσει να το αναπαραγάγω χωρίς επιτυχία.To εχω και εγω και δεν εχω ουτε ενα addon/plug in πανω.Τις τελευταιες μερες παντως δεν το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 13, 2012 #1534 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 τα γνωστά-άγνωστα ακαταλαβίστικα στα ελληνικά bold quotes ξαναεμφανίστηκαν .... όπως και ο nephilim τα βλέπω με chrome -no addon/plugin ... autoupdates ==on/ windows (s)vista sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 16, 2012 #1535 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 double post... η γνωστή -άγνωστη διαφήμιση ξαναχτυπά...σημειωτέων μόλις άνοιξα το pc και κάθε φορά που κλείνω chrome διαγράφω cookies..history whateva edit..da-fuuuuuuuu δύο έγιναν και eligible greeks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 19, 2012 #1536 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 έχω παρατηρήσει πολλές φορές ότι όταν χρησιμοποιώ το quick reply και πριν ποστάρω την απάντηση, ποστάρει κάποιος άλλος/άλλοι στα παραπάνω ποστ δεν εμφανίζεται το like button παρά μόνο με f5. Just to have it in mind Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 26, 2012 #1537 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Απο σημερα αρχισε παλι ο Chrome να κανει download οταν παταω σε ενα λινκ στο TheLab. To εκανε και πριν κανα δυο χρονια παλι στο Lab. Ειναι θεμα του Chrome μου ή του Λαμπη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 26, 2012 #1538 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Απο σημερα αρχισε παλι ο Chrome να κανει download οταν παταω σε ενα λινκ στο TheLab. Μου το κανει και εμένα "τυχαια" εδω και μερικες εβδομαδες...δεν μπορώ να καταλαβω τι φταιει...το κάνει μονο σε αυτο το site μεχρι στιγμης παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 26, 2012 #1539 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Επισυναπτω screen capture... Με το που πάτησα "Νεα Θέματα", αντι να ανοιξει το λινκ "κατέβηκε" ασχετο αρχειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 29, 2012 #1540 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 έχω παρατηρήσει πολλές φορές ότι όταν χρησιμοποιώ το quick reply και πριν ποστάρω την απάντηση, ποστάρει κάποιος άλλος/άλλοι στα παραπάνω ποστ δεν εμφανίζεται το like button παρά μόνο με f5. Just to have it in mind Δεν είναι bug, το ότι σου εμφανίζει άμεσα τα posts που έγιναν είναι extra feature και γίνεται μέσω ajax, κοινώς δεν σου κάνει refresh ολόκληρη σελίδα για να δεις ένα post, απλά σου εμφανίζει το δικό σου και αν έγινε κάποιο άλλο πριν από σένα. Απο σημερα αρχισε παλι ο Chrome να κανει download οταν παταω σε ενα λινκ στο TheLab. To εκανε και πριν κανα δυο χρονια παλι στο Lab. Ειναι θεμα του Chrome μου ή του Λαμπη; Μου το κανει και εμένα "τυχαια" εδω και μερικες εβδομαδες...δεν μπορώ να καταλαβω τι φταιει...το κάνει μονο σε αυτο το site μεχρι στιγμης παντως... Προβλήματα του Chrome είναι και ψήνομαι να σας ανοίξω νέο thread για τα προβλήματα που έχετε με τον Chrome, έχει φτάσει v. 16.xxx κι ακόμα κάνετε beta testing. Επιστρέψτε στον firefox όσο είναι νωρίς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.