Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω αν βοηθάει βέβαια, αλλά χτες το βράδυ έκανα και μια "δοκιμή" σχετικά με το ζήτημα που συζητάμε. Στο Down For Everyone Or Just Me -> Check if your website is down or up? το έδειχνε οκ, κάνοντας ping oμως και από τους 3 υπολογιστές τπου έχω σπίτι δεν έδωσε καμια απόκριση :hmm:

Ο admin φταίει. Site είναι αυτό; :p

να τους δικασουμε!:dance3::dance3::dance3:

Απο εδω connx δεν μπορω να πω οτι εχω προβλημα πολυ.Το παθαινω ομως μερικες φορες σε ολα τα site.:weep:

Μας συγχωρείτε! Ο διαχειριστής έχει ορίσει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 10 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά μετά απο 2525 δευτερόλεπτα!

lolen... Κάποιος παίζει με τα ρολόγια και δε μπορώ να κάνω αναζήτηση! :getlost:

Ναι.. επειδή είχε λάθος ώρα και την έφτιαξα. Κάτσε να δω τι μπορώ να κάνουμε γιαυτό τώρα...

Δοκιμάστε να κάνετε logout και login κι ίσως παίξει.. διαφορετικά.. υπομονή μισή ώρα ακόμα. :sorry:

"

Μας συγχωρείτε! Ο διαχειριστής έχει ορίσει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε 10 δευτερόλεπτα. Δοκιμάστε ξανά μετά απο 446 δευτερόλεπτα!"

lol

• 2 weeks later...

Είναι και ο ΦΠΑ:p

Σοβαρά τώρα, λογικά μπορεί τα likes το συγκεκριμένο κομμάτι να διαβάζει τα likes μια φορά την ημέρα.

Είναι και ο ΦΠΑ:p

Σοβαρά τώρα, λογικά μπορεί τα likes το συγκεκριμένο κομμάτι να διαβάζει τα likes μια φορά την ημέρα.

αυτο ειναι.

Αλλα τωρα που το λες που βρκηες τοσα likes?:p

• 3 weeks later...

Δεν ξερω αν ειναι σημαντικο ή αν συνεβη και σε αλλους αλλα το mail για τον διαγωνισμο μου ηρθε δυο φορες (ναι, στον ιδιο λογαριασμο :p)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.