astrolabos Ιούνιος 18, 2011 #1401 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Μην παίζετε πολύ με τα mentions γιατί θα τυφλωθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 18, 2011 #1402 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2011 Παίζετε με τα mentions; Εγω εκανα μια δοκιμη για να δω πως γινεται αυτοματα το mention, και ο αλλος ο αλητης ζηλεψε και με μπερδεψε Δεν ειναι bug ομως, που αναφερει μονο το 1ο απο τα mentions που εχεις κανει? Οπως επισης και που αναφερει mention σε σβησμενο ποστ... (μεχρι να καταλαβω τι ειχε γινει, οντως τυφλωθηκα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 20, 2011 #1403 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Γιατί βλέπω σε ένα μόνο χρήστη τα infractions που έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 20, 2011 #1404 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Βγαίνει σε κανέναν το σφάλμα 301PermMove? Μου το έβγαλε σήμερα κάποιες φορές στο iPad με τον Atomic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 22, 2011 #1405 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Είμαι εδώ, πατάω να κάνω share, επιλέγω twitter και παίρνω αυτό:Invalid Unicode value in one or more parameters /intent/tweet?source=webclient&text=%C4%E... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 22, 2011 Author #1406 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Για κάνε μια δοκιμή πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 22, 2011 #1407 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 'Επαιξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 28, 2011 #1408 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Λοιπον, ανακαλυψα το εξης. Μαλλον βεβαια ειναι θεμα του firefox και οχι του forum, αλλα το αναφερω μπας και... Οταν η σελιδα εχει πολλα emoticons (πχ οπως η σελιδα απαντησης) το browsing σερνεται (το scroll αργει τραγικα, ta emoticons πανε παναργα) και το cpu και gpu usage ανεβαινει πολυ. Το εχω δοκιμασει σε firefox 4 και 5 σε windows 7 και OSX, και παντου το παρατηρησα αυτο. Απο την αλλη, σε Chrome και IE στα windows και σε Safari και Opera στο OSX, παει σφαιρα, οπως θα πρεπε να πηγαινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 28, 2011 #1409 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Στο θέμα με τα αστεία βίντεο (ίσως και σε άλλα, δεν έχω τσεκάρει) όποτε πατάω το κουμπί με το νούμερο των likes δεν βγάζει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 28, 2011 #1410 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Λοιπον, ανακαλυψα το εξης. Μαλλον βεβαια ειναι θεμα του firefox και οχι του forum, αλλα το αναφερω μπας και... Οταν η σελιδα εχει πολλα emoticons (πχ οπως η σελιδα απαντησης) το browsing σερνεται (το scroll αργει τραγικα, ta emoticons πανε παναργα) και το cpu και gpu usage ανεβαινει πολυ. Το εχω δοκιμασει σε firefox 4 και 5 σε windows 7 και OSX, και παντου το παρατηρησα αυτο. Απο την αλλη, σε Chrome και IE στα windows και σε Safari και Opera στο OSX, παει σφαιρα, οπως θα πρεπε να πηγαινει...Κάποια κολληματάκια τα κάνει όντως ο Firefox 5 εκεί στην σελίδα απάντησης ( στο scrolling εννοώ, όχι γενικώς, πέραν του scrolling όσο είναι ορατά τα e-moticons ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 28, 2011 Author #1411 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Στο θέμα με τα αστεία βίντεο (ίσως και σε άλλα, δεν έχω τσεκάρει) όποτε πατάω το κουμπί με το νούμερο των likes δεν βγάζει τίποταFF5;Μας έχει .. μη πω τιποτα. Βιάζονταν για κάποιο λόγο να βγάλουν μάπα browser; Τι διάολο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 28, 2011 #1412 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 ναι, αλλά και με την τελευταία έκδοση του 4 το ίδιο έκανε νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 28, 2011 #1413 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Αυτό με το Reply και τα emoticons όντως είναι πρόβλημα, το έχω παρατηρήσει και εγώ, απο την στιγμή που πατάς την απάντηση μέχρι την καταχώρηση του μηνύματος το cpu χτυπάει 70% και σέρνεται η σελίδα. Το έκανε και στον 4αρι και στο 5αρι τώρα τον Firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούνιος 29, 2011 #1414 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με σελίδες που έχουν πολλά emoticons, όχι μόνο στο ΤΗΕΛΑΒ αλλά και σε πολλά άλλα φόρουμς.Είναι bug γνωστό του Φίφη από την έλευση της 4η γενεάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 30, 2011 #1415 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Χωρίς να έχω κάνει κάποια ανάλυση στο παρόν site αυτό που αναφέρεις μπορεί να είναι σχετικό με το webkit vs gecko. Περίμενε κάποιο update από FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 30, 2011 #1416 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Μία παρατήρηση: Όταν είσαι στο http://www.thelab.gr/forums/ η στήλη "Τελευτείο μύνημα" έχει μεταβλητό μέγεθος, παίζει να γίνει fixed? Έτσι για να είναι συμμετρικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 30, 2011 #1417 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Που το έπιασε αυτό το μάτι σου; Δεν παίζει να το αλλάξουμε όχι, δουλεύουμε πάνω σε μεγαλύτερες αλλαγές προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 30, 2011 #1418 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Έχω κι άλλα... Σε Chrome το έχω δει και μάλλον μόνο εκεί είναι: με το που μπαίνεις στο site η Javascript console φτήνει 7 errors: 3x Unable to post message to http://googleads.g.doubleclick.net. Recipient has origin http://www.thelab.gr.1x Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL... blah blah ...Domains, protocols and ports must match. Φαντάζομαι το ξέρετε αλλά αν δεν έχει αναφερθεί ακόμα: Javascript errors from Google Adsense - Stack Overflow Να προτείνω και integration me Social Networking sites? Ειναι ολύ μοδάτο τώρα τελευταία και όλοι το ζητάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 30, 2011 #1419 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Thanks για τις παρατηρήσεις. Πολλά έχουμε κατά νου, αλλά θα χαλάσουμε την έκπληξη αν πούμε κάτι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 2, 2011 #1420 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 το έχουμε ξαναπεί νομίζω ότι το ρολόι του φόρουμ πάει μερικά λεπτά πίσω ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.