Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Παίζετε με τα mentions; :p

Εγω εκανα μια δοκιμη για να δω πως γινεται αυτοματα το mention, και ο αλλος ο αλητης ζηλεψε και με μπερδεψε :p

Δεν ειναι bug ομως, που αναφερει μονο το 1ο απο τα mentions που εχεις κανει? Οπως επισης και που αναφερει mention σε σβησμενο ποστ... (μεχρι να καταλαβω τι ειχε γινει, οντως τυφλωθηκα :p)

Λοιπον, ανακαλυψα το εξης. Μαλλον βεβαια ειναι θεμα του firefox και οχι του forum, αλλα το αναφερω μπας και... Οταν η σελιδα εχει πολλα emoticons (πχ οπως η σελιδα απαντησης) το browsing σερνεται (το scroll αργει τραγικα, ta emoticons πανε παναργα) και το cpu και gpu usage ανεβαινει πολυ. Το εχω δοκιμασει σε firefox 4 και 5 σε windows 7 και OSX, και παντου το παρατηρησα αυτο. Απο την αλλη, σε Chrome και IE στα windows και σε Safari και Opera στο OSX, παει σφαιρα, οπως θα πρεπε να πηγαινει...

Λοιπον, ανακαλυψα το εξης. Μαλλον βεβαια ειναι θεμα του firefox και οχι του forum, αλλα το αναφερω μπας και... Οταν η σελιδα εχει πολλα emoticons (πχ οπως η σελιδα απαντησης) το browsing σερνεται (το scroll αργει τραγικα, ta emoticons πανε παναργα) και το cpu και gpu usage ανεβαινει πολυ. Το εχω δοκιμασει σε firefox 4 και 5 σε windows 7 και OSX, και παντου το παρατηρησα αυτο. Απο την αλλη, σε Chrome και IE στα windows και σε Safari και Opera στο OSX, παει σφαιρα, οπως θα πρεπε να πηγαινει...

Κάποια κολληματάκια τα κάνει όντως ο Firefox 5 εκεί στην σελίδα απάντησης ( στο scrolling εννοώ, όχι γενικώς, πέραν του scrolling όσο είναι ορατά τα e-moticons )

Στο θέμα με τα αστεία βίντεο (ίσως και σε άλλα, δεν έχω τσεκάρει) όποτε πατάω το κουμπί με το νούμερο των likes δεν βγάζει τίποτα

FF5;

Μας έχει .. μη πω τιποτα. Βιάζονταν για κάποιο λόγο να βγάλουν μάπα browser; Τι διάολο..

Αυτό με το Reply και τα emoticons όντως είναι πρόβλημα, το έχω παρατηρήσει και εγώ, απο την στιγμή που πατάς την απάντηση μέχρι την καταχώρηση του μηνύματος το cpu χτυπάει 70% και σέρνεται η σελίδα.:hm:

Το έκανε και στον 4αρι και στο 5αρι τώρα τον Firefox.

Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με σελίδες που έχουν πολλά emoticons, όχι μόνο στο ΤΗΕΛΑΒ αλλά και σε πολλά άλλα φόρουμς.

Είναι bug γνωστό του Φίφη από την έλευση της 4η γενεάς.

Έχω κι άλλα...

Σε Chrome το έχω δει και μάλλον μόνο εκεί είναι:

με το που μπαίνεις στο site η Javascript console φτήνει 7 errors:

3x Unable to post message to http://googleads.g.doubleclick.net. Recipient has origin http://www.thelab.gr.
1x Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL... blah blah ...Domains, protocols and ports must match.

Φαντάζομαι το ξέρετε αλλά αν δεν έχει αναφερθεί ακόμα:

Javascript errors from Google Adsense - Stack Overflow

Να προτείνω και integration me Social Networking sites? Ειναι ολύ μοδάτο τώρα τελευταία :) και όλοι το ζητάνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.