MOS Απρίλιος 28, 2011 #1341 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εσιαξε !! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 29, 2011 #1342 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 axxaxaxaax θα πεσε κανα ουισκι στον σερβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 3, 2011 #1343 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Μήπως πρέπει να γίνει update στο tapatalk plug in του forum ; Για να φαίνονται σωστά κάποιες εικόνες στα threads;Δεν μιλάω για τις attached,για τις <ντιβ σταιλ = "φλοουατ...λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 7, 2011 #1344 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Μιλωντας για το tapatalk, παρατηρω οτι στα latest topics δειχνει και θεματα τοσο απο τις αγγελιες οσο και απο το off topic ενω κανονικα νομιζω δεν θα επρεπε. Μπορει να γινει κατι, γιατι εχω την ενυπωση οτι ειναι λιγο κουραστικο να φαινονται ολα αυτα Sent from my A101IT using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 7, 2011 #1345 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Μιλωντας για το tapatalk, παρατηρω οτι στα latest topics δειχνει και θεματα τοσο απο τις αγγελιες οσο και απο το off topic ενω κανονικα νομιζω δεν θα επρεπε. Μπορει να γινει κατι, γιατι εχω την ενυπωση οτι ειναι λιγο κουραστικο να φαινονται ολα αυτα Sent from my A101IT using Tapatalk οπως επισης τα στικυ δεν τα εμφανιζει αν κανεις πλοηγηση στο φορουμ...και εγω απι ταπαταλκ στελνω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 7, 2011 #1346 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Τα sticky είναι στην καρτέλα "επισημασμένο". Haya, καλύτερα έτσι. Μην το αλλάξετε plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 7, 2011 #1347 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 οπως επισης τα στικυ δεν τα εμφανιζει αν κανεις πλοηγηση στο φορουμ...και εγω απι ταπαταλκ στελνω τωραΤα δείχνει κανονικά σε ταμπλετα ανα κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 20, 2011 #1348 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Δεν ξέρω για ποιο λόγο (μου το κάνει τυχαία), αλλά κάποιες φορές λαμβάνω ειδοποίηση για νέα απάντηση σε κάποιο θέμα με μεγάλη καθυστέρηση (εώς και 25-30 λεπτά) και μάλιστα ενώ έχω ήδη διαβάσει τα νέα ποστ. Just for your consideration Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 26, 2011 #1349 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Υπάρχει κάποιο λάθος στο url της εικόνας. Το παρατήρησα όταν πάτησα κατά λάθος το δικό μου, αλλά δοκιμάζοντας και σε άλλους έβγαζε πάντα το ίδιο σφάλμα: Δε διευκρινίσατε Χρήστης. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλώ να ενημερώσετε τον administrator του TheLab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 1, 2011 #1350 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2011 Τρίτο ποστ στη σειρά αλλά δεν πειράζει.Απ'ότι βλέπω το ρολόι του φόρουμ (με βάση την ώρα που γράφει ότι έγινε το ποστ μου και την κανονική ώρα) πάει περίπου 8 λεπτά πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 2, 2011 #1351 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 12, 2011 #1352 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 DJD δέν θα ήταν πιό ωραίο να έμπαινε η μπλέ μπάρα με τα likes κάτω-κάτω δίπλα από την παράθεση?Ψιλο-κουραστική για το μάτι την βλέπω προσωπικά εκεί που είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 12, 2011 #1353 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Συνηθεια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 12, 2011 #1354 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Έγινε γκρίζα ( ctrl+f5). Καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 12, 2011 #1355 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Συμφωνω, το thumb-up/share να πηγαινε εκει που ηταν το thnx button πριν, και τα likes εκει που ηταν πριν τα thnx, δηλαδη κατω απο τα signatures..Και ενα μικρο μπλε-ειδες theme, στο στυλακι του TheLab δεν θα επεφτε ασχημο..My feedback, only, ofc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 12, 2011 #1356 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Συμφωνω, το thumb-up/share να πηγαινε εκει που ηταν το thnx button πριν, και τα likes εκει που ηταν πριν τα thnx, δηλαδη κατω απο τα signatures..Και ενα μικρο μπλε-ειδες theme, στο στυλακι του TheLab δεν θα επεφτε ασχημο..My feedback, only, ofc..Συμφωνώ. Εκεί που είναι μπλέκεται με τα γραφόμενα στο μάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2011 Author #1357 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Συμφωνω, το thumb-up/share να πηγαινε εκει που ηταν το thnx button πριν, και τα likes εκει που ηταν πριν τα thnx, δηλαδη κατω απο τα signatures..Και ενα μικρο μπλε-ειδες theme, στο στυλακι του TheLab δεν θα επεφτε ασχημο..My feedback, only, ofc..Κι εγώ εκεί τα ήθελα αλλά δυστυχώς δεν πάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 12, 2011 #1358 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Αν εννοείτε αυτό, είμαι και εγώ σύμφωνος. [MENTION=23]DJD[/MENTION]: Δεν μπορείς να το ενσωματώσεις χειροκίνητα στον κώδικα του "footer" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 12, 2011 #1359 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Εγω σκευτομουν κατι τετειο.. παρομοιο, αλλα ελαφρως διαφορετικο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2011 Author #1360 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Ακόμα το ψάχνουμε, αλλά από ότι φαίνεται δεν γίνεται λόγω περιορισμού του CSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.