astrolabos Νοέμβριος 12, 2010 #1201 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Γιατί; Επειδή δεν θα φαίνεται το περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων στο email ειδοποίησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 12, 2010 #1202 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 μάλλον για το περιεχόμενο των ποστ λέει, το οποίο είναι όντως πολύ χρήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 12, 2010 #1203 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Στα emails ειδοποίησης δε χρειάζεται να φαίνεται το περιεχόμενο του pm, να έχουμε και λίγο αγωνία να μπούμε στο inbox μας για να το διαβάσουμε.Αντίθετα, καλό είναι να φαίνεται το ποστάρισμα κάποιου, για πολλούς λόγους.Ενδεικτικά:1. Ξεκινάω να διαβάζω το ποστάρισμα σπό το mailbox μου μέχρι να φορτώσει ο λάμπης και να συνεχίσω εκεί -> γλυτώνω χρόνο.2. Βλέπω άμεσα αν με ενδιαφέρει να κάνω κλικ στο λινκ προς το λάμπη για να διαβάσω το συγκεκριμένο θρεντ εκείνη ακριβώς τη στιγμή ή να το αφήσω για όποτε μου περισσεύει περισσότερος χρόνος.3. Βλέπω το αρχικό μήνυμα του άλλου, πριν το κάνει edit για κάποιο λόγο.4. Βλέπω μηνύματα που έχουν σβηστεί ή αλλαχτεί από διαχειριστές.5. Κρατάω στο mailbox μου τα "καλά"6. Μπορώ να προωθήσω κάποιο μήνυμα σε επαφή μου.Δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 12, 2010 #1204 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Πρέπει να παραδεχτώ ότι η προεπισκόπιση της καταχώρησης στο email είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με editάκηδες. Σε ένα site αγγελιών εδώ (IE) που κάποτε είχε edit, είχε πέσει του κόσμου το κράξιμο με άτομα που απαντούσαν π.χ. "οκ δικό σου με €50" και μόλις έμπαινες στην αγγελία έβλεπες το μήνυμα να λέει "συγνώμη αλλά κάτω από €60 δεν το αφήνω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 12, 2010 #1205 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Πρέπει να παραδεχτώ ότι η προεπισκόπιση της καταχώρησης στο email είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με editάκηδες. πράγμα που και εδώ, εγώ τουλάχιστον, έχω παρατηρήσει πολλές φορές (και όχι σε αγγελίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 12, 2010 #1206 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλους, ή από εσάς ότι κάνατε αλλαγή, αλλά τα ενημερωτικά mails μου έρχονται χωρίς το last post.πχΓεια σας l2phile,Ο χρήστης Hytra μόλις δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στo θέμα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε με τίτλο - Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή ;;; - στο forum Off topic στο TheLab.gr.Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή ;;; - Page 621Μπορεί να υπάρχουν και άλλα νέα μηνύματα αλλά δεν θα λάβετε νέα ειδοποίηση μέχρι να επισκεφτείτε ξανά το forum.Φιλικά,TheLab.gr team~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Πληροφορίες για ακύρωση παρακολούθησης:... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 12, 2010 #1207 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 έχει αναφερθεί και γίνεται κουβέντα για αυτό στο Bug report thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2010 #1208 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Σκούζουμε εδώ για αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 12, 2010 #1209 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 12, 2010 #1210 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 μονο εγω προσεξα οτι αντι για Hydra ειναι Hytra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 12, 2010 Author #1211 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Θα επιστρέψει από δευτέρα μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 12, 2010 #1212 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 (τελευταίο εκτός θέματος)Ντεν καταλαβαίνει. Ετσι μου ρκονται τα μαιλςEDIT: Δεν πάτησα refresh. Πάει στον SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 12, 2010 #1213 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Θα φτιάξει από Δευτέρα, χαλάρωσε (αν κατάλαβα καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 14, 2010 Author #1214 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Επέστρεψε το κείμενο του νέου post στα emails. (για την ώρα.. μπορεί να ξαναφύγει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 14, 2010 #1215 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Larv Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 14, 2010 #1216 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Επέστρεψε το κείμενο του νέου post στα emails. (για την ώρα.. μπορεί να ξαναφύγει)Κι ότι ετοιμαζόμουνα να γκρινιάξω.... Eντάξει, χάνετε μερικά pageviews, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Είχα σχεδόν σταματήσει να μπαίνω στο lab με εφαλτήριο τα emails. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 18, 2010 #1217 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 τι έγινε εδώ ρε παιδιά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 18, 2010 Author #1218 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Bug, πάει να κάνει preview την 1η σελίδα όταν είσαι στην 2η αλλά το table δε κλείνει στο preview και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 18, 2010 #1219 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 τι έγινε εδώ ρε παιδιά ;We put you a post in a post so you can post while you post. Dawg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 18, 2010 #1220 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 πως γινεται ολα τα περιεργα να συμβαινουν στον hayabusa? ολη μερα ειμαι πανω απο τον Λαμπη , προβληματα σαν και αυτα που ποσταρει δεν εχω δει ποτε μου.. μηπως φταιει ο χρηστης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.