Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

Προφιλ-> Επεξεργασία επιλογών -> Ζώνη ώρας

Ευχαριστώ, επίσης ρύθμισα τις επιλογές για την απάντηση μηνυμάτων και τώρα βλέπω όλες τις επιλογές μορφοποίησης, αυτόματης εισαγωγής σπόιλερ και emoticons!

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

κοιτάζοντας το προφίλ μου, είδα ότι μου λείπουν κάπου 2k+ posts και με μια γρήγορη αναζήτηση στους top posters απ'οτι κατάλαβα δεν ειμαι ο μόνος. check plz :)

Ποια 2Κ ρε; Εγώ έχασα 5Κ ...

Συνωμοσία του ea6gka για να πάρει την πρωτιά. :hehe:

εεεεεε και σε εμένα, γύρω στα 2100 μηνύματα...

τα θέλω πίσω ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

κοιτάζοντας το προφίλ μου, είδα ότι μου λείπουν κάπου 2k+ posts και με μια γρήγορη αναζήτηση στους top posters απ'οτι κατάλαβα δεν ειμαι ο μόνος. check plz :)

επειδη ειμαι νουμπας και πρωτη φορα μπαινω στο thelab , που κοιταξες το προφιλ σου και ειδες οτι σου λειπουν 2κ ποστς ;και που εκανες αναζητηση για τοπ ποστερς ;

ευχαριστω :p

να ρε γκαβε στραβουλιακα νουμπα.:pΕδω

Mε τουτα και με κεινα παλι ο ea6gka ειναι πρωτος.:hehe:

ΑΞΙΟΣ!!!!!

(και δεν ποσταρει κιολας..:hehe: )

εγώ που εδώ και κανα χρόνο δεν είμαι χρωματιστός γιατί την πάτησα τότε; :p

O ea6gka φταίει για όλα ναι (evil laugh :devil: )

εσύ άσε τα γέλια και πιάσε τα κατσαβίδια ASAP :p

εγώ που εδώ και κανα χρόνο δεν είμαι χρωματιστός γιατί την πάτησα τότε; :p

Θα σου έχει μείνει μπογιά φαίνεται ;p

ρε αυτή η δουλειά θα γίνεται ?? κάνω ποστ και σβήνονται ???

μιλάω πολύ σοβαρά τώρα :nothing:

Δεν έχει σβηστεί κανένα post παιδιά. Είναι θέμα του counter όσων είναι και όσων ήταν στην ομάδα.

Δεν έχει σβηστεί κανένα post παιδιά. Είναι θέμα του counter όσων είναι και όσων ήταν στην ομάδα.

ελπιζω να φτιάχνει ε; :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.