Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Πριν λίγο που μπήκα, έβαλα όλα τα θέματα ως διαβασμένα.

Τώρα που μπαίνω, βλέπω 3 νέα μηνύματα, πατάω να τα δω και λέει ότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα...???

Πριν λίγο που μπήκα, έβαλα όλα τα θέματα ως διαβασμένα.

Τώρα που μπαίνω, βλέπω 3 νέα μηνύματα, πατάω να τα δω και λέει ότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα...???

Αυτο συμβαίνει και σε εμένα αρκετές φορες, και δεν έχει μνμ ουτε στο offtopic ούτε στο παζάρι.

αυτη η διαφήμιση ολο γυρνοβολαει

Όντως είναι λίγο κάπως η συγκεκριμένη !!

64107292.png

Θα το κοιτάξουν οι μάστορες μόλις το δουν, μία παράμετρος στον κώδικα είναι :)

• 3 weeks later...

Επί της ευκαιρίας, κάτι που είχα δει εδώ και καιρό αλλά το ξέχασα !

attachment.php?attachmentid=39975&stc=1&d=1278010969

post-8723-1416074517,6194_thumb.jpg

Επίσης, στη παραπάνω σελίδα που παραθέτει ο MOS κάποιες επιλογές δεν είναι μεταφρασμένες

Όντως και στα νέα θέματα υπάρχει κάτι που δεν ειναι μεταφρασμένο

newthemata.jpg

Ευχαριστούμε για τις επισημάνεις σχετικά με τις μεταφράσεις αλλά λόγω του ότι επίκειται αναβάθμιση του forum στην τελευταία έκδοση, θα παραβλέψουμε τις όποιες μεταφραστικές ατέλειες της υπάρχουσας έκδοσης. :)

Ευχαριστούμε για τις επισημάνεις σχετικά με τις μεταφράσεις αλλά λόγω του ότι επίκειται αναβάθμιση του forum στην τελευταία έκδοση, θα παραβλέψουμε τις όποιες μεταφραστικές ατέλειες της υπάρχουσας έκδοσης. :)

V. 4.0?

Για να δούμε :)

• 2 weeks later...

παιδια εχω σοβαρο προβλημα με το account μου!!δεν μπορω να κανω post με τπτ και μου πεταει μυνημα(vbulletin..δεν σας επιτρεπετε η προσβαση σε αυτη την σελιδα......και τετοια)!ουτε pm δεν μπορω να στειλω!εχω στειλει μυνημα στον admin αλλα τπτ!ξερετε τι μπόρει να φταει???ευχαριστω....

ναι φιλε μου και αλλο παιδι δοκιμασε με το account μοθ αλλα τπτ!!!εχω στειλει μυνημα στο admin και δεν πηρα ποτε απαντηση ουτε διορθωθηκε τπτ!!:secret:

ναι φιλε μου και αλλο παιδι δοκιμασε με το account μοθ αλλα τπτ!!!εχω στειλει μυνημα στο admin και δεν πηρα ποτε απαντηση ουτε διορθωθηκε τπτ!!:secret:

Που ακριβως θελεις να ποσταρεις?-εδω βλεπω ποσταρεις κανονικα-

ναι ουτε εδω μπορουσα σημερα εδω μπορω αλλα εξακολουθει να αρνηται στο να κανω πωληση κατι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.