Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

εχω παρατηρήσει οτι πχ στο θέμα που έχω με την 480 χάνονται οι εικόνες και το μόνο που κάνω είναι απλά διόρθωση του ποστ και καπάκι υποβολή και μετά τις ξανά εμφανίζει τα screenshot όσα δεν έβγαζε πριν

όταν πατάω νέα μηνύματα γιατί δεν με βγάζει και από την κατηγορία off topics?

Ναι, υπάρχει θέμα με media handling το οποίο θα λυθεί μάλλον με την νέα έκδοση της VB.

Τα off topics είναι πολλά χρόνια τώρα που τα έχουμε βγάλει από τα νέα θέματα.

• 2 weeks later...
  • Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Το βρωμερο,τρισαθλιο αστρολαβολομπι της μουργας και της διαφθορας εχει στανταρ σαμποταρει το ακκαουντ μου και βλεπω τα ποστ πετσοκομμενα.Πχ μεσα στα κουοτς δεν εμφανιζονται τα γραμματα.Αυτο γινεται και σε μερικα ποστ.

αισχος.

Εγώ όταν στέλνω ένα PM δεν αποθηκεύεται στα απεσταλμένα, πως θα ξέρω αν όντως το έστειλα; μπερδεύομαι, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω στο control panel;

Έχει μια επιλογή στις πρόσθετες επιλογές όταν πας να στείλεις ένα Pm

"Αποθήκευση ενός αντιγράφου του μηνύματος στον φάκελο Απεσταλμένα"

Τσέκαρέ το κάθε φορά

Περίεργο, θα έπρεπε να την διατηρεί την επιλογή.

Pokemon640 και dmarccos, σας το ενεργοποίησα από το admin panel, στείλτε μου 1-2 τεστ πμ και πείτε μου εάν δουλεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.