Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Δεν ειναι ακριβως bug αλλα οταν γεμισει το inbox καποιου χρηστη υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επικοινωνησεις μαζι του?

Απόστολή email στον χρήστη. Εσύ δεν βλέπεις το email του, αλλά το στέλνει το σύστημα.

Εκτός βέβαια, αν έχει επιλέξει να μην δέχεται mails από χρήστες.

Μόλις περάστηκε ένα update στην vbull. Είναι καθολικό το πρόβλημα και το κοιτάμε ήδη :)

Κατα λαθος, εστειλα προσωπικο μηνυμα σε μενα :laughing:

Δεν μπορει να κοπει αυτη η δυνατοτητα;

• 3 weeks later...

δεν ξέρω αν είναι bug ή feature Dudes

αλλά όταν θέλω να πω τον Άγγελο πιούστη ,σε π.μ.

θέλω να το βλέπω στα εξερχόμενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ να το χαίρομαι,όχι αστεράκια....

υπάρχει λόγος να λογοκρίνεται η διαπροσωπική επαφή?

Δεν σου κρίνουν τον λόγο τα φίλτρα, τις λέξεις φιλτράρουν. Και δεν έχει ξεχωριστό φίλτρο για πμ και forum :)

ok

θα του βάζω τελείες

δεν το χα προσέξει ποτέ μέχρι σήμερα βέβαια

απλά μου έκανε εντύπωση....

Παιδια οταν στελνω απαντηση σε καποιον μεσω πμ, δεν μου βγαζει το μυνημα μου στα απεσταλμενα. Γενικα γραφει 0 απεσταλμενα και δεν μπορω να διαβασω τι εστειλα.

πρέπει να τικάρεις το checkbox που λέει "Αποθήκευση ενός αντιγράφου του μηνύματος στον φάκελο Απεσταλμένα."

Όπως τα λέει ο haya, στο ενεργοποίησα btw (ισχύει για νέα μηνύματα και όχι για αυτά που έχεις ήδη στείλει).

εχω παρατηρήσει οτι πχ στο θέμα που έχω με την 480 χάνονται οι εικόνες και το μόνο που κάνω είναι απλά διόρθωση του ποστ και καπάκι υποβολή και μετά τις ξανά εμφανίζει τα screenshot όσα δεν έβγαζε πριν

όταν πατάω νέα μηνύματα γιατί δεν με βγάζει και από την κατηγορία off topics?

το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό κάποιες φορές με βίντεο από το youtube όταν τα βάζω με media tags :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.