Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

Για προσπαθήστε να σβήσετε όλα τα subscriptions μαζί... δεν τα κατάφερα

μου έβγαλε μύνημα του στυλ, "Αν το link που χρησιμοποιήσατε είναι valid, επικοινωνείστε με τον administrator."

Ρίξτε μια ματιά και εκεί σας παρακαλώ

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
καπως ετσι δηλαδη

Αυτό μου εμφανιστηκε κι εμένα σήμερα. :boxed:

Ας πάρω για παράδειγμα το thread "6 Χρόνια TheLab.gr" :

Στην πρώτη σελίδα, φαίνονται τα μέλη που έχουν πατήσει το κουμπάκι :T: :

1-1.jpg

Στην επόμενη... κενό! :hm:

2-1.jpg

Notices

Λόγω εργασιών που γίνονται στο site ίσως αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στο φόρτωμα των σελίδων. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

:)

Ας πάρω για παράδειγμα το thread "6 Χρόνια TheLab.gr" :

Στην πρώτη σελίδα, φαίνονται τα μέλη που έχουν πατήσει το κουμπάκι :T: :

1-1.jpg

Στην επόμενη... κενό! :hm:

2-1.jpg

Μου το κανει και μενα αυτο σε μερικα threads...

hm, είχα παρατηρήσει και εγτώ κάποια στιγμή ότι μετά το δεύτερο ποστ (επειδή δεν ανανεώνεται όλη η σελίδα) το quick reply παραμένει ενεργό οπότε ίσως να το έκανε από εκεί αθελα του. με φ5 την είχα δει κανονικά κλειδωμενη.

Από τότε που ο χρήστης κάνει 2 ίδιες αγγελίες για το ίδιο πράγμα και αυτές συγχωνεύονται σε μία (ω, ναι , ο επόμενος που θα το κάνει θα φάει κάρτα. Και ο μεθεπόμενος ban:p)

Όχι ακριβώς πρόβλημα, αλλά δεν ήξερα που να το βάλω... (θυμάμαι είχε ένα thread σχετικά με τις διαφημίσεις του Thelab?)

Πολιτική διαφήμιση στο TheLab.gr :p :p

post-1823-1416074120,2905_thumb.jpg

Αν κράτησες το link στείλτο μου με ένα πμ για να το βγάλω από τη λίστα του google :)

Όχι το URL που δημιουργεί το google θελουμε :-)

Observe and report απο τωρα.

Γενικα τωρα τελευταια εμφανιζει πολλες παρομοιες διαφημίσεις. (ειναι content based DJD?)

• 2 weeks later...

βρε μαστόρια, τι νόημα έχει να υπάρχει το κουμπάκι ":T:" στα θέματα που βρίσκονται στην τρύπα ή είναι κλειδωμένα ; :)

βρε μαστόρια, τι νόημα έχει να υπάρχει το κουμπάκι ":T:" στα θέματα που βρίσκονται στην τρύπα ή είναι κλειδωμένα ; :)

Δεν επηρεάζει, δεν ενοχλεί, δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς με αυτό σε κλειδωμένα ή άκυρα θέματα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.